FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Vidi clanova skupstine neki jednom nogom u grobu (Boze oprosti), zar nema mlađih i kompetnentnijih ljudi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
18:07 - Nakon izlaganja Pešte, predsjednik Skupštine Bakir Dautbašić je prisutne upoznao sa surovom realnošću, a to je da tri četvrtine sadašnjih delegata Skupštine ne bi moglo glasati na nekim budućim izborima. Ne bi mogli glasati iz razloga jer nisu članovi kluba!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Dobro je ovo sto je sve javno pa da vidimo ko ce sta opstruirati 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Žujo insistira da se obrazloze ove promjene, u neku ruku je i u pravu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dati mu odgovor (ako postoji naravno) a onda ga bacit sa bristola.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nema te pojma o cemu se radi ali zato morate odmah pljuvati, bacati s bristola. Sta vam je ba? Opusteno ...
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 04 mar 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Zujo se pravi pametan, glavna promjena je u clanu 10. procitas ga za minutu, i glasas jesi li za to ili ne.
Ostatak statuta su samo kozmeticke promjene u odnosu na prethodni.
Ostatak statuta su samo kozmeticke promjene u odnosu na prethodni.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- plavipatriota
- Kontakt:
ti voliš previše da pametuješ, uvijek kontriraš i kad treba i kad ne treba...OdaVeliki je napisao/la:Nema te pojma o cemu se radite ali zato morate odmah pljuvati, bacati s bristola. Sta vam je ba? Opusteno ...
vise mi je dosta tog ZUJE i njegovih obecanja,najradije bi volio vidjeti mu ledja
-
benjamin1997
- Kontakt:
Zujo tu ne može nista sam
Ako ništa zakuhat će seOdaVeliki je napisao/la:Nema te pojma o cemu se radi ali zato morate odmah pljuvati, bacati s bristola. Sta vam je ba? Opusteno ...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
valjda je normalno pitati koje su prednosti u osnosu na stari...
U cemu je problem? Nego trebam pljuvati po nekome a sjedim kuci i nemam pojma o cemu se radi, i kako ce se zavrsiti? Nego sta trebam da procitam da neko pljuje Zuju i zato sto sam to procitao da i ja pljujem po covjeku bezveze... Vrata su ti desno, prvi hodnik lijevo..plavipatriota je napisao/la:ti voliš previše da pametuješ, uvijek kontriraš i kad treba i kad ne treba...OdaVeliki je napisao/la:Nema te pojma o cemu se radite ali zato morate odmah pljuvati, bacati s bristola. Sta vam je ba? Opusteno ...
Sta je problem sto je covjek pitao? Sta,trebali su samo potpisat sto su ovi napisali i razlaz,nije ovo sjednica u skoli,da li smanjit ili nece vladanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Puno seremo svi, svi mi želimo da od ovog ispadne ono najbolje zato je i prisutna nervoza u ovolikoj mjeri. Svako bi od nas volio da može prešaltati sad koji sat da zna šta se konačno izglasalo i šta sve novi statut nosi sa sobom. Do kraja skupštine će biti ranjenih na forumu 
- plavipatriota
- Kontakt:
ispade jarane ti sve znaš, a niko od nas nema više nikakvo poznanstvo u klubu, ti si ta konekcija između ljudi u klubu i nas...
toliko dana je imao žujo, ljudi stavili na stranicu kluba statut, mogao je predložiti 300 stvari i mijenjati, i našao večeras kad se treba usvojiti da prigovara...
toliko dana je imao žujo, ljudi stavili na stranicu kluba statut, mogao je predložiti 300 stvari i mijenjati, i našao večeras kad se treba usvojiti da prigovara...
Član 10 prijedloga novog Statuta: Radi obezbjeđivanja sredstava neophodnih za ostvarivanje ciljeva Kluba, Klub može osnovati subjekte za privrednu i drugu djelatnost. Klub može obavljati i neposredne privredne djelatnosti koje nisu neposredno povezane sa ostvarivanjem osnovnih statutarnih ciljeva, ali samo preko posebno osnovanog pravnog lica.
U ovom članu i jeste kvaka zašto bi neko imao interesa uložiti u klub. Zato ovo pod HITNO usvojite i ne serite!
U ovom članu i jeste kvaka zašto bi neko imao interesa uložiti u klub. Zato ovo pod HITNO usvojite i ne serite!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
O cemu ti pitaru? Smiri se...perodeformero je napisao/la:Hebo majku ovo postade sveopsti cirkus
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM