FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A daaj kakav dan 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- bistrikboy
- Kontakt:
eto Zujo prilike,dva miliona su pickin dim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
mene zanima mogu li nas ovi investitori krivicno goniti kad ne povrate lovu, ili to ide na vlastiti rizik ? 
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Hvalaaa plavoj braći i da zajedno abd slavimo titule i gledamo evropske utakmice u našoj Dolini

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Iskrene čestitke od vjernog VELEŽOVCA na velikom uspjehu - usvajanju statuta koji će vas dići na noge. 
- bistrikboy
- Kontakt:
mozes li ti premier tuziti kad ne prođes tiket?lazar je napisao/la:mene zanima mogu li nas ovi investitori krivicno goniti kad ne povrate lovu, ili to ide na vlastiti rizik ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- KosevskoHill
- Kontakt:
hahahaha taman da napišem nešto sličnobistrikboy je napisao/la:eto Zujo prilike,dva miliona su pickin dim...
Željezničar za život cijeli !
- storm_raider
- Kontakt:
Ma cim je doktor Osim tu, ja se vise ne brinem...
Cestitke ljudi!!!
Cestitke ljudi!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Njemački model pobjeda,bravo ovo je najvažanija stvar vjerujte mi!
Na skupstini se tek zakuhalo izgleda, onaj prvi sat bio samo o statutu, kako ga usvojise tako krenu jedno po jedno ono sto nas je najvie i zanimalo sve ovo vrijeme 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
drugacija je situacija, sa premier ne potpisujes nikakve ugovorebistrikboy je napisao/la:mozes li ti premier tuziti kad ne prođes tiket?lazar je napisao/la:mene zanima mogu li nas ovi investitori krivicno goniti kad ne povrate lovu, ili to ide na vlastiti rizik ?
- ficobahtic
- Kontakt:
Neka se i ovo sa statutom fino rijesilo.
Bitno je da se ima vizija i dugorocni plan i da se ide korak po korak ka ostvarenju ciljeva. Radujem se da ce se na ovaj nacin upravi olaksati posao u nalazenju investitora i da se u skorijoj buducnosti necemo zamarati sa repovima i dugovima proslosti vec cemo se moci fokusirati na buducnost same ekipe koja bi trebala u dogledno vrijeme otici na jedan mnogo veci level od dosadasnjeg.
Naravno ovo je tek pocetak jedne nove ere naseg Želje i ne treba sad dizati nikakvu euforiju vec ostati cvrsto na zemlji. Lijepo je pocela ova polusezona i mogla bi se ako Bog da traziti karta vise ovog proljeca na Grbavici.
Bitno je da se ima vizija i dugorocni plan i da se ide korak po korak ka ostvarenju ciljeva. Radujem se da ce se na ovaj nacin upravi olaksati posao u nalazenju investitora i da se u skorijoj buducnosti necemo zamarati sa repovima i dugovima proslosti vec cemo se moci fokusirati na buducnost same ekipe koja bi trebala u dogledno vrijeme otici na jedan mnogo veci level od dosadasnjeg.
Naravno ovo je tek pocetak jedne nove ere naseg Želje i ne treba sad dizati nikakvu euforiju vec ostati cvrsto na zemlji. Lijepo je pocela ova polusezona i mogla bi se ako Bog da traziti karta vise ovog proljeca na Grbavici.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Bravo ljudi, čestitke svim iskrenim Željovcima
@AlemC85
Hvala druže

@AlemC85
Hvala druže
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- bistrikboy
- Kontakt:
ti fakat ozbiljuno postavio pitanjelazar je napisao/la:drugacija je situacija, sa premier ne potpisujes nikakve ugovorebistrikboy je napisao/la:mozes li ti premier tuziti kad ne prođes tiket?lazar je napisao/la:mene zanima mogu li nas ovi investitori krivicno goniti kad ne povrate lovu, ili to ide na vlastiti rizik ?
Pare ulazes sa rizikom logicno i nije jos uopste poznat model na koji ce se ici,jer nismo dd vec firma,tako da ce se onda vjerovatno profit djeliti 51-49%,shodno vlasnickoj strukturi.Nema profita nema para...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
divovi na aparatima
sad ce zujo uspjesni privrednik da iskoristi ovu blagodet i uzme primat u FKŽ

sad ce zujo uspjesni privrednik da iskoristi ovu blagodet i uzme primat u FKŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovaj dio poslije clana 10. mi se najvise svidja znate svi zastoLjiljani87 je napisao/la:19:04 - Bitan detalj za ivenstitore je činjenica da se klub još 2000. godine uspio izboriti za uknjiženje stadiona Grbavica kao vlasništvo FK Željezničar.
19:21
joj kad bi titulu uzeliiii

joj kad bi titulu uzeliiii
Budi malo realanblack64 je napisao/la:19:21
joj kad bi titulu uzeliiii![]()
![]()
![]()
Ove sezone jedini je cilj EUROPA !
Nekako laicki gledano, otvorice se mogucnost ulaganje odvojeno u igracki kadar i u stadion, pa ko voli neka izvoli. Kome se vise svidjaju titule, uspjeh i naravno profit koji prozilazi iz svega toga neka ulaze u ovo preduzece sto se odnosi na igracki kadar. Dok sa ovom drugim preduzecem ulaze se u stadion i ulagaci valjda crpe profit iz toga. Naravano najbitnija stvar je ovdje ovih 51 % u vlasnistvu naseg Zelje, jer to znaci da niti jedan ulagac u bilo koje preduzece ne moze da upravlja Zeljom kao marionetom. Ovo ovako gledam laicki naravno.darknes001 je napisao/la:18:59 - Novi koncept poslovanja FK Željezničar bio bi podjeljen na dva preduzeća. Jedno od njih bi trebalo biti zaduženo za infrastrukturu, dok bi drugom bio zadatak isključivo igrački kadar, a u obje bi Željezničar bio taj koji bi imao vlasništvo od 51%.
18:57 - "Omogućiti investicioni ciklus za istočnu tribinu, a čijom bi izgradnjom Željezničar dobijao dio rente od prostora koji bi se nalazili ispod tribine", rekao je Zaimović.
tek o tome se sad treba pricati, prelijepe vijesti konacno mozemo se nadati da ce pocet pravit stadion
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 40 gostiju.