jeeeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh robbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.
mozete li mi reci, ko nam je sljedeci protivnik?
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
ja mislim da je potpuno nezasluzenoMadafaka je napisao/la:Potpuno zasluzeno. Svaka cast.
svako zna da je zasluzeno samo cekaj sad komentare u ovom stilu "jbm ti ovakav klub nemoze drugacije neg kad ima igraca vise" znas kakvi su ostali kad je bayern u pitanjuMadafaka je napisao/la:Potpuno zasluzeno. Svaka cast.
Adinjo je napisao/la:Prolazite garant, samo polako ljudi.
geronimo je napisao/la:tako se to radi, hajd sad raspalite.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh robbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.![]()
mozete li mi reci, ko nam je sljedeci protivnik?.....na putu do titule.
Nema sanse jarane,nezna djete sta je Bayern kao ni Real a to djete voli slusati kalesijske zvuke.tako daste nahebali.geronimo je napisao/la:tako se to radi, hajd sad raspalite.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh robbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.![]()
mozete li mi reci, ko nam je sljedeci protivnik?.....na putu do titule.
da nebi crvenog,ne bi vi vidili polufinalaS-Y-L-A-R je napisao/la:svako zna da je zasluzeno samo cekaj sad komentare u ovom stilu "jbm ti ovakav klub nemoze drugacije neg kad ima igraca vise" znas kakvi su ostali kad je bayern u pitanjuMadafaka je napisao/la:Potpuno zasluzeno. Svaka cast.
PA ETO IZBACIO JE VAS::IMA VISE TITULA LIGE PRVAKA OD VAS.AKO BAYERN NIJE VELIKI KLUB ONDA STE VI JOS MANJI...alan ford 26 je napisao/la:bayern veliki klub? joj suko suko seljacino
JuveSissoko je napisao/la:da nebi crvenog,ne bi vi vidili polufinalaS-Y-L-A-R je napisao/la:svako zna da je zasluzeno samo cekaj sad komentare u ovom stilu "jbm ti ovakav klub nemoze drugacije neg kad ima igraca vise" znas kakvi su ostali kad je bayern u pitanjuMadafaka je napisao/la:Potpuno zasluzeno. Svaka cast.
Kako da ne, dje si sta imaCasillas je napisao/la:Ma 6:1 za Manchester