Bravochampions1921 je napisao/la:Haj molim vas nemojte glupih usporedbi i pominjanja anamo onih ovdje.. Ne znam koji racku razmišljate o njima u momentima kada se bitne stvari dešavaju u vezi našeg kluba..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Polako ljudi, strpljen - spašen.
Nase vrijeme tek dolazi.
Nase vrijeme tek dolazi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kupovinom derby banana ulazimo u FK Zeljeznicar 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Pozdrav svim Zeljovcima
fantasticne vijesti danas jos da nas i igraci obraduju u nedjelju ....
19TM87 ZAVIDOVICI
Koliko god se trudili strah od DIVOVA ne mogu sakritifedeltafrotta je napisao/la:divovi na aparatima![]()
![]()
sad ce zujo uspjesni privrednik da iskoristi ovu blagodet i uzme primat u FKŽ![]()
ps uzivaj u statutu ostavi ljude na miru neka se dave u svojim problemima sa Tanom i TA
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 04 mar 2015, 19:48, ukupno mijenjano 3 puta.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Auuuu kako gospodski uradjeno, u vraziju mater! Ako sam shvatio, ulozi koliko god zelis ali Zeljo je uvijek vlasnik 51% svega?
Zadnja izmjena: neroazzuro, dana/u 04 mar 2015, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- corleone87
- Kontakt:
19:45 - Jednoglasno je podržan budući koncept daljeg razvoja FK Željezničar!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SarajlijaTM
Da,drugim rijecima,u Želju se investira,dok se drugi kupuju po akcijskim cjenamaneroazzuro je napisao/la:Auuuu kako gospodski uradjeno, u vraziju mater! Ako sam shvatio, ulozi koliko god zelis ali zeljino je uvijek vlasnik 51% svega?
Vala baš.champions1921 je napisao/la:Haj molim vas nemojte glupih usporedbi i pominjanja anamo onih ovdje.. Ne znam koji racku razmišljate o njima u momentima kada se bitne stvari dešavaju u vezi našeg kluba..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sada neka uprava nastavi raditi mukotrpno, da već iduće sezone ponovo zasjednemo na prvo mjesto, gdje i pripadamo, jer je ove sezone tesko reci da cemo biti prvi 
Željezničar živimo !
- zubanovic89
- Kontakt:
U sustini klasicno dionicko drustvo na kraju godine se dijeli profit 51:49, sponzori ulazu u firmu koja trosi na igrace, firma zaradjuje od prodaje istih i europe. Primjer, Rastored ulozi u Bajicevu platu 100 000 mi prodjemo u play off lige prvaka bajic ga zabije Arsenalu, proda za par miliona mi dobri bruku para, ovaj prosiri biznis banana na pola europe 
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
To je to u suštini.zubanovic89 je napisao/la:U sustini klasicno dionicko drustvo na kraju godine se dijeli profit 51:49, sponzori ulazu u firmu koja trosi na igrace, firma zaradjuje od prodaje istih i europe. Primjer, Rastored ulozi u Bajicevu platu 100 000 mi prodjemo u play off lige prvaka bajic ga zabije Arsenalu, proda za par miliona mi dobri bruku para, ovaj prosiri biznis banana na pola europe
FK Željezničar 1921
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Bit ce tu dosta ulagaca...bar se ja nadam. Kao recimo ovaj gosp.Durakovic (koji je milioner i vlasnik 5-6 uspjesnih firmi) Misimović, Kozarić, Bananamen
.....ima tu dosta ŽELJOVACA koji su uspjesni i koje treba privuci da ulažu. Vidjet cemo na sta ce sve ovo izaci. Ja se nadam najboljem 
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Durakovicev sin igra u mladim kategorijama.ZELJOx4xlife je napisao/la:Bit ce tu dosta ulagaca...bar se ja nadam. Kao recimo ovaj gosp.Durakovic (koji je milioner i vlasnik 5-6 uspjesnih firmi) Misimović, Kozarić, Bananamen.....ima tu dosta ŽELJOVACA koji su uspjesni i koje treba privuci da ulažu. Vidjet cemo na sta ce sve ovo izaci. Ja se nadam najboljem
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zubanovic89
- Kontakt:
Gdje nam je ova pamet zadnjih 10 godina xDRobertoBaggio je napisao/la:To je to u suštini.zubanovic89 je napisao/la:U sustini klasicno dionicko drustvo na kraju godine se dijeli profit 51:49, sponzori ulazu u firmu koja trosi na igrace, firma zaradjuje od prodaje istih i europe. Primjer, Rastored ulozi u Bajicevu platu 100 000 mi prodjemo u play off lige prvaka bajic ga zabije Arsenalu, proda za par miliona mi dobri bruku para, ovaj prosiri biznis banana na pola europe
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
To sam i ja sebe maloprije pitaozubanovic89 je napisao/la:Gdje nam je ova pamet zadnjih 10 godina xDRobertoBaggio je napisao/la:To je to u suštini.zubanovic89 je napisao/la:U sustini klasicno dionicko drustvo na kraju godine se dijeli profit 51:49, sponzori ulazu u firmu koja trosi na igrace, firma zaradjuje od prodaje istih i europe. Primjer, Rastored ulozi u Bajicevu platu 100 000 mi prodjemo u play off lige prvaka bajic ga zabije Arsenalu, proda za par miliona mi dobri bruku para, ovaj prosiri biznis banana na pola europe
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jako pozitivne vijesti,vidjet ćemo u skorijoj budućnosti šta i kako, al mi pravo dobro zvuči sve ovo, a lijepo je čuti da se planira gradnja istoka i izdavanje poslovnih prostora!
Samo Željo!
Samo Željo!
Hvala Ti Bože!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ne pišem ovdje nikako, ali sad moram. Stvarno sam sretan zbog ovog. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Hotel Bristol se i ovoga puta, baš kao u pjesmi Mladena Vojičića Tife iz pjesme Grbavica, ispostavio itekako važan za najveći bh. fudbalski klub.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.