FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Rodi mi sina Davide dragi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
Igraju preko srca, da se ne izrazim grublje. Da ima neki link sa pogledom na tribinu i fantastično navijanje tekmu ne bi ni gled'o.
Alaba postaje prafo opasTan sa ovim slobodnjacima.
Alaba postaje prafo opasTan sa ovim slobodnjacima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Bayern@heart
- Kontakt:
Alaba
Ja sam očekivao nešto ovako
Sad čuvat snagu u drugom poluvremenu
Ja sam očekivao nešto ovako
Sad čuvat snagu u drugom poluvremenu
nasilu igra
,majke mi stid me kako igramo

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Alabe, postade pravi strucnjak za slobodnjake.
Golcina i po.
On i Ribery su odlicni veceras, najbolji ali im treba podrska od ostalih igraca.
Robben se opet malo koristi, premalo mada je i puno zatvoren za razliku od Riberya koji ima vise prostore.
Volio bih vidjeti Weisera umjesto Rafinhe.
Golcina i po.
On i Ribery su odlicni veceras, najbolji ali im treba podrska od ostalih igraca.
Robben se opet malo koristi, premalo mada je i puno zatvoren za razliku od Riberya koji ima vise prostore.
Volio bih vidjeti Weisera umjesto Rafinhe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: FC Bayern München
Igra sa 25% snage reklo bi se 
- BavaracZenica
- Kontakt:
Dobro se brane gosti, taman iskljucim link kad kazuuu David ga metno
hah
Sto se tice ovih kup utakmica, znamo da se igra po jedna tekma, i manje ekipe nemaju sta izgubit, ovo su nagazne mine, i lakse bi odigrali sa Wolfsburgom nekad nego ovakvim ekipama, da ne govorim o Dresdenu ili Biefeldu, koji je veceras prosao protiv Werdera.
Ribery je aktivan al dobro ga cuva ovaj Kessel, samo da ne bude povreda, mislim da cemo postic jos koji
Sto se tice ovih kup utakmica, znamo da se igra po jedna tekma, i manje ekipe nemaju sta izgubit, ovo su nagazne mine, i lakse bi odigrali sa Wolfsburgom nekad nego ovakvim ekipama, da ne govorim o Dresdenu ili Biefeldu, koji je veceras prosao protiv Werdera.
Ribery je aktivan al dobro ga cuva ovaj Kessel, samo da ne bude povreda, mislim da cemo postic jos koji
FC Bayern !!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
bravo Mario
Zašto nema češće ovakvih akcija od Marja 
-
Nerminovic
- Kontakt:
ta'ce nam mario kad vec imamo ovogKlare je napisao/la:Mandžukiću vrati se...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- gerdmuller
- Kontakt:
[youtube][/youtube]PEP je napisao/la:nasilu igra,majke mi stid me kako igramo
![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Igra nam u prvoj brzini. Zašto? Jel to Bayern ima kadar od 13-14 igrača pa mora igrati opuštenije da se igrači odmore?
Kada dođe teža utakmica i bude trebala peta brzina neće se moći preskočiti sa prve ... Valjda tada Pepun pokaže nekakvu "genijalnost" i prenesu nas vile dalje.
Kada dođe teža utakmica i bude trebala peta brzina neće se moći preskočiti sa prve ... Valjda tada Pepun pokaže nekakvu "genijalnost" i prenesu nas vile dalje.
- Centre forward
- Kontakt:
Šteta. Tomici je treb'o go da izadje iz ove letargičnosti.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Bayern@heart
- Kontakt:
lagana pobjeda bez puno znoja
Idemo dalje sljedi Hannover
Idemo dalje sljedi Hannover
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sigurno i rutinski odradjen mec, sa pola snage, bas kako to velike ekipe rade.
Nisu se previse potrosili tako da ce sigurno biti u punoj snazi i za Hannover.
Drugi gol je takodjer fantazija, kako ih Gotzinho samo promijesa.
Muller je u ovih zadnjih 10 minuta pokazao vise nego u posljednje dvije utakmice, da ne idem dalje. :mrgeeen:
To je pravi Mulac, kojeg ima svugdje i koji se nudi u svakom napadu.
Nadam se da ce zadrzati ovaj bljesak i u narednom mecu jer ce ga vjerovatno poceti od prve minute.
Nisu se previse potrosili tako da ce sigurno biti u punoj snazi i za Hannover.
Drugi gol je takodjer fantazija, kako ih Gotzinho samo promijesa.
Muller je u ovih zadnjih 10 minuta pokazao vise nego u posljednje dvije utakmice, da ne idem dalje. :mrgeeen:
Nadam se da ce zadrzati ovaj bljesak i u narednom mecu jer ce ga vjerovatno poceti od prve minute.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lijep gol Alabe, postaje pravi specijalista za slobodnjake. Odličan gol i Goetzea, kako se njemu samo ta lopta lijepi za noge, elegantno urađeno, izigrani protivnički igrači i lagana realizacija. Njegova sezona je dobra, imao je on par pogodaka efektnih, samo mu treba malo više kontinuiteta u igri. Trebao bi još malo više da vuče igru te problem je što u pojedinim utakmicama nestaje. Nakon zimske stanke je imao par loših partija...
A ovo je bila večeras rutinska pobjeda, bez mnogo ljepote, ali sa dva lijepa gola. I sve je ovo bilo nekako s pola snage, a Braunschweig se dobro držao u prvom poluvremenu, bolje nego neki bundesligaši..
A ovo je bila večeras rutinska pobjeda, bez mnogo ljepote, ali sa dva lijepa gola. I sve je ovo bilo nekako s pola snage, a Braunschweig se dobro držao u prvom poluvremenu, bolje nego neki bundesligaši..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dugo smo čekali na nekog ko će biti jak na slobodnjacima kao što je nekad bio Scholl.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad Saurman vec spomenu slobodnjake, vrati me na Sagnolov period.
Taj covjek je imao maestralan centarsut i skoro svaki prekid je on izvodio osim ako nije blizu protivnickog gola.
Sjetim se odmah onog gola Lucia protiv Reala kada mu je Sagnol poslao centarsut sa pola terena.
Taj covjek je imao maestralan centarsut i skoro svaki prekid je on izvodio osim ako nije blizu protivnickog gola.
Sjetim se odmah onog gola Lucia protiv Reala kada mu je Sagnol poslao centarsut sa pola terena.
-
sitnaburanija
- Kontakt:
dzaba se posipas pepelom, pokajanje se ne primaOmerbavarac je napisao/la:
il si stvarno mislio da cemo tako lahko preci preko onih silnih uvreda upucenih na racun najkompletnijeg njemackog igraca
momak nema porebe da seres i da kvaris medjusobne odnose koji su do sada Ok ,ako ti se ne svidja sta i kako pisem nemoj citait,a ako hoces odg. odg na noramlan nacin na koji odralsa osoba zna ,a ne upotrebljavati ,replicirati na naciji post u rangu djeteta osnovne skole .Zivio ti menigerdmuller je napisao/la:[youtube][/youtube]PEP je napisao/la:nasilu igra,majke mi stid me kako igramo
![]()
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.