zlajci je napisao/la:Da pozdravim i poželim sreću u nastavku sezone.
Malo me prenijelo pa sam mislio da ste dobili prvo kolo, još golovima Selamovića, ali smetnuo s uma da 1.Liga počinje vikenda poslije Premijere.
U svakom slučaju, neka vam je sretno iako je Goražde izgleda dobro zagrizlo.![]()
Btw, ovaj post je jedan od jačih koje sma pročitao na ovom forumu![]()
agalo je napisao/la:otkud zulic u zvijezdi i ordagic haris.obojica bili kod nas.ljudi puno je pitanja na koja odgovor tacan ne mozemo dati.otkud delija na gostovanjima 5000.to znaci 100 buseva.otkud grobari u parizu na zavrsnici kosarkaskog final four-a 10 rentanih aviona po preko 150 mjesta.sve sami grobari.otkud red army u prvoj ligi prejaki strahota,beton.u premier ligi ispod svih nivoa.otkud fukara onako malo.otkud dzana u radnickom ne igra u makar olimpiku,otkud lugi drugi golman u banovicima,a ne brani makar u slaviji itd itd itd itd itd itd.u svakom poslu ima gresaka,a znate i sami koga cete pitati za to.dodjete lijepo tamo do stadiona i pitate de mi recite nesto vise o ovome,ako oni kazu ne mozemo ili ne zelimo ili necemo to je opet odgovor.znaci sto god se moze iznijeti u javnost iznosi se
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Još malo, još malo...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Komsije da prije pocetka drugog dijela prvenstva pozelim vam puno srece i da ako bog da plasirate se u PL...bili to vi ili Bratstvo nadam se da neko nece izvisiti i da ode neko drugi ..uglavnom puno srece
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hvala , bolje mi nego BratsvoSaltCityAttack je napisao/la:Komsije da prije pocetka drugog dijela prvenstva pozelim vam puno srece i da ako bog da plasirate se u PL...bili to vi ili Bratstvo nadam se da neko nece izvisiti i da ode neko drugi ..uglavnom puno srece
Hvala @zlajci i @SaltCityAttack na lijepim željama
Znam da nam i @staragarda želi sve najbolje, ali ne smije to javno napisati.

Znam da nam i @staragarda želi sve najbolje, ali ne smije to javno napisati.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
staragarda uči gramatiku.Zoom088 je napisao/la:Hvala @zlajci i @SaltCityAttack na lijepim željama![]()
Znam da nam i @staragarda želi sve najbolje, ali ne smije to javno napisati.![]()
Zoom, nisam nigdje pročitao o onome što se desilo pri povratku iz Mostara u Sarajevu, kada nam je kamenovan autobus? Jel može opširnije ovdje ili na pp, svejedno.
I kako završi situacija sa Mujićem i Dejom, jesu li dobili papire ili je suspenzija ostala?
Nije se htjelo u medije ići jer su kreteni to i željeli, da se njihova glupost povlači po novinama i da se oni mogu "hvaliti raji".SiouxLukavac je napisao/la:staragarda uči gramatiku.Zoom088 je napisao/la:Hvala @zlajci i @SaltCityAttack na lijepim željama![]()
Znam da nam i @staragarda želi sve najbolje, ali ne smije to javno napisati.![]()
Zoom, nisam nigdje pročitao o onome što se desilo pri povratku iz Mostara u Sarajevu, kada nam je kamenovan autobus? Jel može opširnije ovdje ili na pp, svejedno.
Desilo se na obiliaznici oko Sarajeva, autobus su kamenovala dva lika s mosta. Jedan kamen u šoferšajbu a dva na krov autobusa. Osim pričinjene velike materijalne štete od putnika nije ništa bilo ponajviše zahvaljujući prisebnosti i dobroj reakciji vozača autobusa.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Aha. Hvala zoom na informaciji.
I mene zanima ovo oko Mujica i Siranovica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I mene zanima ovo oko Mujica i Siranovica.
Ne znam. Provjericu to za njih dvojicu pa "prijaviti"
. Mislim da je bilo još pregovora i da će dogovor biti postignut. Ali opet, ne držite me za riječ. Provjerim pa javim 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nista od Kaknja, utakmica odgodjena. Ali opet igramo u subotu u Tuzli na plastici protiv Slobode u 13:00h.
Mujic i Siranovic u Orasje cistih papira otisli,sve se uspjelo dogovoriti.
Tolko sam dobio informacija od jednog igraca Radnickog,kolko je to tacno nisam siguran,al nema razloga da laze.Ako je on slagao mene,onda sam i ja vas,pozzz
Tolko sam dobio informacija od jednog igraca Radnickog,kolko je to tacno nisam siguran,al nema razloga da laze.Ako je on slagao mene,onda sam i ja vas,pozzz
nisam par dana bio u lukavac(mekka).danas s treninga teren kahva.dosao je moamer alihodzic.mogu reci pojacanjce(isti profil igraca sačiri samo kroz sredu dere).igrao kod nas prije 3 god.bio je problem oko certifikata za hasnovica.nadam se da ce se rijesiti u ovo par dana.u subotu prijateljska sa slobodom u 1 na plastici.trazio husref da igra s nama da vidi kakvi smo.milan basrak prica pravo srpski.fino slusat.trening laganiji danas.kao sto znate spremajte se za iducu sedmicu za kaknja.dolazimo po svoje.kucamo na vasa vrata.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jesil ti aga upoznat sa slucajem Mujic&Siranovic?
s cim nisam upoznat?po svemu sudeci bice i rokada u samom rukovodstvu kluba.ove blaze funkcije.o tom po tom.spremajte se za kakanj
trening dana laganica malo lace,malo vjezbe oblikovanja,malo trckaranja.sutra oprezno uci u trening utakmicu sa slobodom da iz nje izadjem bez povreda i konflikta
Može koja riječ o Almiru Redžiću?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Dobre strane: Brz i prodoran igrac. Dijete Radnickog. Zao mi je sto nije ostao u Radnickom. Tokom priprema koje je odradio s Radnickim se vidio napredak od odlaska u Cesku.
Lose strane: U posljednjoj polusezoni koju je igrao za Radnicki dao je samo 1 gol. U prodorima ne dize glavu i ne gleda gdje su mu saigraci. Govorio sam mu to vise puta, ali jednostavno ne ide. Valjda kod vas proradi i poradi na greskama.
Zakljucak: Ako "proradi" necete se pokajati
P.S. Ako ovo cita nek me ne blokira na FB
Lose strane: U posljednjoj polusezoni koju je igrao za Radnicki dao je samo 1 gol. U prodorima ne dize glavu i ne gleda gdje su mu saigraci. Govorio sam mu to vise puta, ali jednostavno ne ide. Valjda kod vas proradi i poradi na greskama.
Zakljucak: Ako "proradi" necete se pokajati
P.S. Ako ovo cita nek me ne blokira na FB
Zahvaljujem. Napadač nam je bio najpotrebniji, a koliko sam mogao upratiti dok je bio kod vas bio je jedan od standardnih igrača.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
samolukavac
- Kontakt:
Bio je standardan po kafanama lukavackim
sad ce po Banovickim...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.