Pa sta da nam crtate ljudi dragi po TM Bilbija je NAPADAČ! igrao uvijek kao napadac, i doveden u FKS kao napadač... Ne znam sta je problem shvatiti da je decko napadač, ali moze igrati i ofanzivnog veznog i dobro mu ide i sad se tu koristi HVALA Bogu...Ne kontam vasmiden je napisao/la:Kao što i sam vidiš, nekima treba i crtati.farukzidane je napisao/la:miden je napisao/la:VEZNI RED
Edin Rustemovic, Miloš Stojcev, Mehmed Alispahic, Haris Duljevic, Dario Puric, Nemanja Anđušic, Gojko Cimirot, Samir Radovac, Nemanja Bilbija
Samo da pozdravim one, koji i dalje misle da je Bilbija napadac i da je njegovo da zabija golove.
Dzaba objasnjavas...kad neko ne moze da skonta..uzalud se trudis...pozz
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U INAT SVIMA 1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bica, kako je krenulo do 12 ce mijenjati Deju na golu 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Objasnio sam ukratko na prethodnoj stranici Bosko 
1.Doveden je kao napadac i igrao je napadaca godinu dana (normalno da je njegovo da zabija ako je napadac)i to mu je katastrofalno islo
2.Otkako je Meho dosao prekomandovan je u vezni red zato sto se ne snalazi u ulozi napadaca i pogledaj sada kako igra...sa onom asistencijom
iz prvog kola je vec bolji nego u 15 utakmica sto je igrao kao napadac i veoma se dobro snalazi na toj poziciji,do njega je hoce li biti redovan
Ukratko
1.Doveden je kao napadac i igrao je napadaca godinu dana (normalno da je njegovo da zabija ako je napadac)i to mu je katastrofalno islo
2.Otkako je Meho dosao prekomandovan je u vezni red zato sto se ne snalazi u ulozi napadaca i pogledaj sada kako igra...sa onom asistencijom
Ukratko
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 mar 2015, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ma znam ali nervira me fol da nam se crta eto mi IZMISLILI da je Nemanja napadac, a njima NACRTANO BAŠ NACRTANO na TM sta je decko po vokaciji...I ja se licno slazem da mu vise odgovara ofanzivni vezni, ima najbolji zadnji pas u timu, inteligentan igrač i sve...I neka ga na toj poziciji odlučan jeMortemHz je napisao/la:Objasnio sam ukratko na prethodnoj stranici Bosko
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam pusti to brate...neki vole da idu protiv cinjenica i logike,nema veze..zna se sta i kako je bilo i kako je sad,zar ne?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ma ja kazem hvala Bogu pa se zbog ovih gluposti raspravljamoMortemHz je napisao/la:Ma znam pusti to brate...neki vole da idu protiv cinjenica i logike,nema veze..zna se sta i kako je bilo i kako je sad,zar ne?![]()
Pozdrav i za @miden
U INAT SVIMA 1946
Prije nego što pogledaš TM, pitaj Nemanju koja mu to pozicija odgovara.BoskoAntic je napisao/la:Ma znam ali nervira me fol da nam se crta eto mi IZMISLILI da je Nemanja napadac, a njima NACRTANO BAŠ NACRTANO na TM sta je decko po vokaciji...I ja se licno slazem da mu vise odgovara ofanzivni vezni, ima najbolji zadnji pas u timu, inteligentan igrač i sve...I neka ga na toj poziciji odlučan jeMortemHz je napisao/la:Objasnio sam ukratko na prethodnoj stranici BoskoAli ne treba niko da me pravi budalom kao treba nam se crtati jel napdac ili sta je kao da je neko izmislio da jeste...
Das Ist Walter
Bilbija abd uskoro produzuje 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BoskoAntic
- Kontakt:
Bilbija je jedan od skolovanijih igraca u ligi. Nadam se da ce produziti ugovor. Mi cemo na njemu dobre pare zaraditi 
- BoskoAntic
- Kontakt:
Eto sta trener znaci, Meho preporodi momkaEvander je napisao/la:Bilbija je jedan od skolovanijih igraca u ligi. Nadam se da ce produziti ugovor. Mi cemo na njemu dobre pare zaraditi
U INAT SVIMA 1946
Iskljucivo je trener krivac sto mi sad nemamo bar 8 bodova vise.BoskoAntic je napisao/la:Eto sta trener znaci, Meho preporodi momkaEvander je napisao/la:Bilbija je jedan od skolovanijih igraca u ligi. Nadam se da ce produziti ugovor. Mi cemo na njemu dobre pare zaraditi
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja trazio Belo (u skladu sa nikom), brat mi napravio Semija, jos jednu legendu
Ispostovat ce brat, ak nista zbog truda
Ispostovat ce brat, ak nista zbog truda
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
EEEE odavno ja govorim da on igra iza špica budalom me ovde pravili Bica je majstor vidječe se.miden je napisao/la:VEZNI RED
Edin Rustemovic, Miloš Stojcev, Mehmed Alispahic, Haris Duljevic, Dario Puric, Nemanja Anđušic, Gojko Cimirot, Samir Radovac, Nemanja Bilbija
Samo da pozdravim one, koji i dalje misle da je Bilbija napadac i da je njegovo da zabija golove.
Sarajevo ljubavi moja!
Inace, to je njegova prirodna pozicija(bez obzira na TM).sekac je napisao/la:EEEE odavno ja govorim da on igra iza špica budalom me ovde pravili Bica je majstor vidječe se.miden je napisao/la:VEZNI RED
Das Ist Walter
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vrijeme je za

-
belosevic28
- Kontakt:
Pozz iz snijegom okovanog Olovaobiteljskicovjek je napisao/la:Vrijeme je za![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Beli, ovdje kod nas nije strasno za sad - Sarajevobelosevic28 je napisao/la:Pozz iz snijegom okovanog Olovaobiteljskicovjek je napisao/la:Vrijeme je za![]()
samo da citiram svoj post, napisan za vrijeme pripremaDesole je napisao/la:Ja se nadam da će Nemanja produžiti još 1-2 godine. Kontra Partizana je igrao na poziciji centralnog veznog, i pokazao da može i to odigrati. Bori se, najbolji je asistent, a i bez obzira na te asistencije zna pasom otvarati igru u pravom smjeru. Istina teško će se izboriti u napadu, ali poprilično je svestran i može mnogo šta zakrpiti. Što bi se reklo "vrlo zahvalan igrač".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.