Jel fkt, ili na stranici onako stoji 2, u svih su OK brojevi, meni bilo bas cudnoDesole je napisao/la:Joj Delača kralja uz'o broj 2
Ako je 2, fakat je lood lik
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel fkt, ili na stranici onako stoji 2, u svih su OK brojevi, meni bilo bas cudnoDesole je napisao/la:Joj Delača kralja uz'o broj 2
Delac ko Cafu ocamDesole je napisao/la:Joj Delača kralja uz'o broj 2
jbg napdalo je vec sad previse, ako bude nastavio i sutra, odgodit ce se 100 %RedBlue je napisao/la:Sta je reci, jel toliko napadalo da se ne moze igrati? Kod nas kisa samo...
Lahko je za teren...hase73 je napisao/la:Sta vam je ljudi, kakve su ovo price o odgadjanju svako malo. Odgodite u Gradačcu, odgodite u subotu... Možda je pauza trebala trajati do juna da budemo sigurni?
Ne znam, mozda i bude kijamet pa zapada metar, ali uvjek su se utakmice igrale po snijegu. Ima lopata pa očistiš malo, označiš linije... ima crvena lopta... malo lance na kopačke... ha ja...
m.olozi kazu danas cijeli dan sipanje odozgo, plus sutra skoro ista situacija (malo blazi intentitet ipak) a prestanak tek valjda tek od subote.aS_Roma je napisao/la:jbg napdalo je vec sad previse, ako bude nastavio i sutra, odgodit ce se 100 %RedBlue je napisao/la:Sta je reci, jel toliko napadalo da se ne moze igrati? Kod nas kisa samo...
Plus idu još minusi mrtvi od nedelje, tako da jutarnja za kup u srijedu piše -13dr.van nostrand je napisao/la:m.olozi kazu danas cijeli dan sipanje odozgo, plus sutra skoro ista situacija (malo blazi intentitet ipak) a prestanak tek valjda tek od subote.aS_Roma je napisao/la:jbg napdalo je vec sad previse, ako bude nastavio i sutra, odgodit ce se 100 %RedBlue je napisao/la:Sta je reci, jel toliko napadalo da se ne moze igrati? Kod nas kisa samo...
Neci ici po ovom.

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Jet2Holiday, Lecler, Proximic, Vanja8 i 79 gostiju.