FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- amel10071988
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Idemo dalje ljudi moji,jest da ce biti tesko bez bomela u sljedecoj utakmici ali Bayern je to i poslednji atom snage ostavljaju na terenu bbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Kako da ne, dje si sta imaCasillas je napisao/la:Ma 6:1 za Manchester
Kao sto sam reko, nase je drugo poluvrijeme
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo taj rad.
Kasnije cu malo komentarisati. Trenutno uzivam!!!

HAIL THE KING.
Kasnije cu malo komentarisati. Trenutno uzivam!!!
HAIL THE KING.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Citizen-X
- Kontakt:
Naplati Bajern debelo i sa kamatama finale iz 99te....
Sad sam skoro siguran da ce osvojiti Ligu Sampiona iako na putu stoji strasna Barselona...
Sad sam skoro siguran da ce osvojiti Ligu Sampiona iako na putu stoji strasna Barselona...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Cestitke Bayernu od srca na prolazu u polufinale. Pokazali su u ove dvije utakmice ono o cemu sam govorio cjelo vrijeme kada je u pitanju Njemacki fudbal. Borba, zalaganje, ne odustajanje, hladnokrvnost, odnosno sve temelje modernog fudbala da bi bio bolji od svog protivnika. Njemacka velikim stopama koraca ka trecem mjestu u tabeli UEFA-e, gdje se ja iskreno nadam da ce sutra isto napraviti Wolfsburg i moj HSV.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
bas cu uzivati u toj utakmici, bez nekog posebnog naboja, kao sto je bilo u ovoj utakmici sa mrskim nam protivnikom. nece biti jednostavno, lyon nije za podcjeniti, ali otom potom.harishp je napisao/la:Nema sanse jarane,nezna djete sta je Bayern kao ni Real a to djete voli slusati kalesijske zvuke.tako daste nahebali.geronimo je napisao/la:tako se to radi, hajd sad raspalite.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh robbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.![]()
mozete li mi reci, ko nam je sljedeci protivnik?.....na putu do titule.
svi ostali - pripazite na rijecnik, na spamajte, ne vrijedjajte, pokusajte razumno diskutovati.
ps: da se vratim na haretov post. cuj slusao kalesijske zvuke
citam izmedju redova.
ps2: posto cijenim citizenove postove (hebo li te kladionica
Vom Jäger zum Gejagten
bayern je ciganski bayern je supacki ali bayern igra polufinale ls a gdje je juventus real milan
bayern je gigant
bayern je gigant
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Man UTD je velika i sjajna ekipa, ali kako reče Konjić:Večeras je prošla bolja momčad.
Kad se jedna ekipa nakon ponora vrati i pobjedi Juventus 4:1,zatim nako 2:0 Fiorentine prođu dalje, pa vodstva Man Utd u prvoj minuti prekorenu na 2:1 i večeras kad su neki mislili eto novog genocida pojavljuje se Golić i najavljuje tužnu sinfoniju na "Teatru snova".Svim skepticima smo zapušili usta i još jednom pokazali zašto je pogrešno otpisati Njemce.Onima koji su ponižavali Bayern svojim prognozama sve opraštam.Gol Robbena je rođendanska torta za Riberijev 27. rođendan.
Kad se jedna ekipa nakon ponora vrati i pobjedi Juventus 4:1,zatim nako 2:0 Fiorentine prođu dalje, pa vodstva Man Utd u prvoj minuti prekorenu na 2:1 i večeras kad su neki mislili eto novog genocida pojavljuje se Golić i najavljuje tužnu sinfoniju na "Teatru snova".Svim skepticima smo zapušili usta i još jednom pokazali zašto je pogrešno otpisati Njemce.Onima koji su ponižavali Bayern svojim prognozama sve opraštam.Gol Robbena je rođendanska torta za Riberijev 27. rođendan.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- JuveSissoko
- Kontakt:
njima sudija nije zazmirio na ofsajd kao autobus u 90mintax je napisao/la:bayern je ciganski bayern je supacki ali bayern igra polufinale ls a gdje je juventus real milan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bayern je gigant
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
TATA ROBBEN SVE RIJESAVA KAKAV CAROBNJAK
CRKNITE DUSMANI CRKNITE PLACITE OD LJUBOMORE
KAD DODJEM SEBI NAPISACU NESTO PAMETNO
CRKNITE DUSMANI CRKNITE PLACITE OD LJUBOMORE
KAD DODJEM SEBI NAPISACU NESTO PAMETNO
- juzni vjetar!
- Kontakt:
cini mi se da sam jedini od neutralnih navijaca rekao da bayern prolazi
cestike 
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
FUDBAL JE IGRA U KOJOJ NA KRAJU POBIJEDE NIJEMCI!!!
i tacka

i tacka
kad dodjete Barci to reciteThe Game je napisao/la:FUDBAL JE IGRA U KOJOJ NA KRAJU POBIJEDE NIJEMCI!!!
i tacka![]()
![]()
![]()
Sad se pripremimo na salvu zvižduka i provokacija od strane pro-mančesterskih navijača u fazonu: SREĆA, CIGANI, BLA BLA BLA BLA... Dok oni to govore: MI ĆEMO DA SLAVIMO!!!!!!! OLE OLE OLE OLIĆ I ROBBEN
Ni 3:0 im nije bilo dovoljno, šta više reći...

Ni 3:0 im nije bilo dovoljno, šta više reći...
Sent from my Philips Smart TV.
- the scouser
- Kontakt:
Fijuuuu kakav gol Robbena jbt,ne znam da li je Ribery htio njemu loptu uputit' al' ako jeste.....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
odavno pametniju recenicu nisam cuo. mozda je bolje receno: kad dodjete messiju onda to recite.sakho je napisao/la:kad dodjete Barci to reciteThe Game je napisao/la:FUDBAL JE IGRA U KOJOJ NA KRAJU POBIJEDE NIJEMCI!!!
i tacka![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitke na prolazu, više nego zasluženo...nadam se da će te osvojit ove sezone UEFA CL
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Djeni zeve nek mesi dodje namaA_d_0 je napisao/la:odavno pametniju recenicu nisam cuo. mozda je bolje receno: kad dodjete messiju onda to recite.sakho je napisao/la:kad dodjete Barci to reciteThe Game je napisao/la:FUDBAL JE IGRA U KOJOJ NA KRAJU POBIJEDE NIJEMCI!!!
i tacka![]()
![]()
![]()
![]()
- Spirit of Shankly
- Kontakt:
svaka cast na prolazu, strpljivo ste cekali i kad ste zabili gol, rutinski ste to odradili do kraja, zelim vam ugodno slavlje tokom noci xD
joj kako ljevica robbenova sjevnu
joj kako ljevica robbenova sjevnu
Proud to be a Red
- roy_makaay
- Kontakt:
@seceru,Hajmo jedan Battle u pjesmama evo ja pocinjem
Ferguson: ''ja vise nikada necu da spavam jer kad spavam ja BAYERN sanjam, i klupa mi je uzdrmanija i zato zivjela insomnia...na terenu provodim i noci i dane, moj Manchseter ima dvije tamne strane, ovo je Old Trafford,stadion zombija, i zato zivjela insomnia....i Robben s Olicem se veze, i jebu Manchester sve teze, is...padanje iz cetvrtfinala kad se poveze....''

Ferguson: ''ja vise nikada necu da spavam jer kad spavam ja BAYERN sanjam, i klupa mi je uzdrmanija i zato zivjela insomnia...na terenu provodim i noci i dane, moj Manchseter ima dvije tamne strane, ovo je Old Trafford,stadion zombija, i zato zivjela insomnia....i Robben s Olicem se veze, i jebu Manchester sve teze, is...padanje iz cetvrtfinala kad se poveze....''
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.