NK Zvijezda Gradačac

insider
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la insider » 02 apr 2010, 18:04

AulleTa je napisao/la:Spremite se dolazimo...

Nadam se prijateljskoj, fer i korektnoj utakmici, da nece biti incidenata vec da ce sve biti odigrano u duhu fer pleja, akko i dolikuje kantonalnom derbiju.
Šteta što se taj duh nije osjetio u Tuzli. Vi ćete bar ko' insani imati pristup terenu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 apr 2010, 18:27

Nadam se prijateljskoj, fer i korektnoj utakmici, da nece biti incidenata vec da ce sve biti odigrano u duhu fer pleja, akko i dolikuje kantonalnom derbiju.
A vidi drug, ti se nadaš fer i korektnoj utakmici a nas pozivaš da se spremimo na nešto jer vi dolazite :?
Pa bujrum dođite ;)
Dragon Town

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 apr 2010, 19:47

MinistaR je napisao/la:

Šteta što se taj duh nije osjetio u Tuzli. Vi ćete bar ko' insani imati pristup terenu.
mozes malo pojasnit ovo...kakav pristup terenu,kakvi insani :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 apr 2010, 21:36

slani grad je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:

mozes malo pojasnit ovo...kakav pristup terenu,kakvi insani :?
Pa meni je nekako neljudski smjestiti susjede u "kavez", mislim...

Kod nas uvijek budete smješteni na tribini i uvijek bude korektno sa naše strane. Ništa protiv SLobode, samo bih volio da se gostujući navijači smjeste na tribine, a ne kao neka stoka u onaj tor iza gola.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 apr 2010, 21:49

Pa meni je nekako neljudski smjestiti susjede u "kavez", mislim...

Kod nas uvijek budete smješteni na tribini i uvijek bude korektno sa naše strane. Ništa protiv SLobode, samo bih volio da se gostujući navijači smjeste na tribine, a ne kao neka stoka u onaj tor iza gola.[/quote]

a gdje ste to vi bili smjesteni..kako te nije sramota to da napises..JEDINI ste bili od gostujucih navijaca smjesteni na A tribini...i to ste dobili CITAVU tribinu..ja sam bio na tekmi i nemam pojma o kakvom toru iza gola pricas stari :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 03 apr 2010, 09:32

slani grad je napisao/la:Pa meni je nekako neljudski smjestiti susjede u "kavez", mislim...

Kod nas uvijek budete smješteni na tribini i uvijek bude korektno sa naše strane. Ništa protiv SLobode, samo bih volio da se gostujući navijači smjeste na tribine, a ne kao neka stoka u onaj tor iza gola.

a gdje ste to vi bili smjesteni..kako te nije sramota to da napises..JEDINI ste bili od gostujucih navijaca smjesteni na A tribini...i to ste dobili CITAVU tribinu..ja sam bio na tekmi i nemam pojma o kakvom toru iza gola pricas stari :?[/quote]

MinistaR je sigurno bio na utakmici u sezoni 2008/2009 kada su naši navijači bili tamo iza gola. U sezoni 2009/2010 Zmajevi su bili smješteni na tribini gdje i Fukare i mislim da je sve bilo u redu.
Nadam se da će danas u Gradačcu biti PRAZNIK NOGOMETA, BEZ OBZIRA NA VAŽNOST UTAKMICE.
Dobro došli u Gradačac! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 apr 2010, 18:32

Zvijezda je ovim remijem sebi skrojila odijelo za prvu Federalnu ligu :(
Nije Sloboda nešto pokazala ali su eto uzeli bobu na strani što im daje veliku prednost nad Zvijezdom koja ne može ni kod kuće sačuvat bodove, a sa strane da se i ne priča o bilo kakvom bodu. Daj bože pa da uzmemo bod makar Modriči. Stadion ispunjen bio i mislim da duuugoo neće biti ovako posjete.
Dragon Town

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 03 apr 2010, 19:37

Dolazio je svako,ali da je dosla losija ekipa i uzela boda, vala nije.3 pasa nisu imali,centar su 3 puta presli i uzeli bod.To samo govori da mi nismo sposobni ni za sta.
Curguz je najveca p.izda koja je boravila u Gradaccu.Taktika 0, igra 0, i non-stop mu je neko kriv, on nikada.Kaze da 6 igraca ne zasluzuje dres, e pa ti si ih doveo pizdo jedna, a one koje nisi su prosle godine igrali kod Ninkovica i kupili simpatije sirom BiH.Sve nesposobnjakovice si ti doveo:Kovacevic, Stankovic, Djoric.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 03 apr 2010, 21:40

bio sam danas na utakmici,posteno sudjenje bilo i to Curguzu smeta..da je ovakvo sudjenje na svim stadionima ne bi bilo smijesnih rezultata..uglavnom dvojica po meni koja ne bi mogla igrati ni u 2 ligi federacije su Kovacevic i Stankovic,ljudi veze s vezom nemaju..Đoric je dobar,nije los..Hamza,Savic i Delic su oslonci ekipe,bez njih ne ide nikako..Vasilic solidan,Karic isto,Jusic po meni treba prepustit mjesto Prodanovicu koji je i mladji i bolji od njega,Nezic je bio dobar danas skroz al kad Gazibegovic uradi biciklo tribine upadnu :) :D :D :D za Zvijezdu slijedi borba za opstanak iako bi volio bgm da se izvuku..onakvo sudjenje nije nigdje u PL BIH.. naprijed Zvijezdo.. :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 apr 2010, 01:29

zmaj_Bosne je napisao/la: Stadion ispunjen bio i mislim da duuugoo neće biti ovako posjete.
Koliko gledalaca?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 apr 2010, 06:15

gollum je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la: Stadion ispunjen bio i mislim da duuugoo neće biti ovako posjete.
Koliko gledalaca?
oko 4000 gledalaca po procjenama.
Dragon Town

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 apr 2010, 14:53

Prvo se ninkovic zalio na sudjenje pa sada i curguz...i moram reci da dijelim misljenje da se sistematski radi na tome da zvijezda ispadne...

Modrica je siguran putnik u drugu ligu...oni su zrtvovani da bi laktasi ostali...jer ne moze se desiti da ispadnu dva kluba iz manjeg entiteta...dokaz je tekma laktasi sarajevo gdje su morali pobijediti.

U svemu tome najlakse je zvijezdu izbacit.....iako zvijezda po svemu zasluzuje opstanak,pa i vise...imaju solidnu infrastrukturu i igracki kadar,stadion medju najposjecenijim..i zasluzuju igrat u prvoj ligi...

iskreno se nadam da cete ostat i puno srece vam zelim :) ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ella
Kontakt:

Post Postao/la Ella » 05 apr 2010, 16:44

aj kako je narod postao pokvaren pa to je nevjerovatno........pa sta ak je Omeragic promasio gol protiv slobode sada ispade da se on igra na terenu i da zeli da ispadnemo iz premijer lige....pa i husic je promasio ,savic koliko puta je raspalio gore u Orhanovu sumu, Stankovic,.....sta je cupo radio ....to nije bitno bitno je sto je on promasio kakavi zli jezici majke mi izgleda da su ti zaboravilu proslu sezonu i 4 boda koja nam je on donijeo i zbog kojeg smo rahat zavrsili sezonu bez borbe za opstanak....majke mi zalosno

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 05 apr 2010, 17:11

Ella je napisao/la:aj kako je narod postao pokvaren pa to je nevjerovatno........pa sta ak je Omeragic promasio gol protiv slobode sada ispade da se on igra na terenu i da zeli da ispadnemo iz premijer lige....pa i husic je promasio ,savic koliko puta je raspalio gore u Orhanovu sumu, Stankovic,.....sta je cupo radio ....to nije bitno bitno je sto je on promasio kakavi zli jezici majke mi izgleda da su ti zaboravilu proslu sezonu i 4 boda koja nam je on donijeo i zbog kojeg smo rahat zavrsili sezonu bez borbe za opstanak....majke mi zalosno
ma takav je nas narod nazalost....meni je vedo bio dobar kao i inace ... ja sam bio na zadnjem treningu pred utakmicu trener ga nije ni uigravao uopste stavio ga u sredu da igra u drugoj postavi....dog je u uigravao husica,stankovica ,kovacevica i onda njega uvodi kad ovi ne mogu.....pa zar ti nisu vidjeli kako je se igra promijenila kada je napravio izmjene i da smo dali dva gola i da imamo bolju odbranu mogli smo i pobijedit :D :D :D
Nk Zvijezda

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 apr 2010, 20:57

Ella je napisao/la:aj kako je narod postao pokvaren pa to je nevjerovatno........pa sta ak je Omeragic promasio gol protiv slobode sada ispade da se on igra na terenu i da zeli da ispadnemo iz premijer lige....pa i husic je promasio ,savic koliko puta je raspalio gore u Orhanovu sumu, Stankovic,.....sta je cupo radio ....to nije bitno bitno je sto je on promasio kakavi zli jezici majke mi izgleda da su ti zaboravilu proslu sezonu i 4 boda koja nam je on donijeo i zbog kojeg smo rahat zavrsili sezonu bez borbe za opstanak....majke mi zalosno
Ma Vedo je Messi, je li lakše? :D

Ko je rekao nešto protiv Vede? Pa on je svjetlosnim godinama ispred Husića, Stankovića i ostalih i ne znam zašto ga Ćurguz ne forsira pored pomenutih...

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 05 apr 2010, 23:33

MinistaR je napisao/la:
Ma Vedo je Messi, je li lakše? :D

Ko je rekao nešto protiv Vede? Pa on je svjetlosnim godinama ispred Husića, Stankovića i ostalih i ne znam zašto ga Ćurguz ne forsira pored pomenutih...
buduci messi :D :D :D e pa ne moze on doci na red od tih pomenutih nema mjesta ;)
Nk Zvijezda

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 apr 2010, 13:58

Istina je da opet nismo doveli adekvatna pojacanja ali sta je tu je moramo prvenstvo zavrsiti sa ovim igrackim kadrom.Ponavljaju se greske iz prethodnih prelaznih rokova gdje se najvljuju velika pojacanja a na kraju dodju prosjecni igraci.Bolje je dovesti tri igraca koja ce odmah igrati i donijeti prevagu na terenu nego dovesti 7-8 igraca koji su tu samo da popune broj.U ovom trenutku najvrijedniji Zvijezdin igrac je Delic i da njega nemamo u ekipi vec odavno bi bili otpisani.Iza njega Savic,Veco,Hamza,Vedo,Karic, Neza i Prodanovic kojima treba dati sansu u nastavku prvenstva.Ostali su prosjecni.Do kraja prvenstva je ostalo 9 kola(4 domace i 5 gostujucih).
POZITIVNA STRANA:1.Modrica sigurno ispada i jedan putnik za nizi rang je siguran.2.Imamo 3 boda vise od Laktasa koji imaju isti rapored do kraja kao mi(4 domace i 5 gostujucih).3.Za razliku od Laktasa nismo odigrali utakmicu protiv Modrice gdje bi trebali uzeti tri boda tako da bi nakon ovog kola mogli imati sest bodova prednosti.4.Do kraja prvenstva u goste vise ne idemo vodecim ekipa tako da idemo u goste direktnim konkurentima za ispadanje tako da imamo mogucnost da nesto uradimo na njihovom terenu(Modrica,Olimpik,Laktasi,Celik,Travnik).5.Za razliku od nasih konkurenata(Laktasi,Travnik,Rudar,Olimpik) Gradacac je prava fudbalska sredina na cijim se utakmicama okupi veliki broj gledalaca,gdje gostujuci igraci imaju najbolje uslove za igranje u BiH i na cijim utakmicama nije bilo ni najmanjeg incidenta te bi u svakom slucaju BiH fudbal mnogo izgubio nasim ispadanjem za razliku od ostalih sredina gdje gostujucim igracima nije moguce preci ni centar.6.Vazno je da u ovom trenutku nezavisimo niti od jedne ekipe i da jos uvijek odlucujemo sami o svojoj sudbini jer imamo bodovnu prednost u odnosu na Laktase.
NEGATIVNA STRANA:1.Svakom koje pogledao barem jednu utakmicu u Premijer ligi BiH moze biti jasno da je Savez protiv Zvijezde i da uvom trenutku Zvijezda ima najgore sudjenje u BiH.2.Zvijezda nema nikog u savezu sto je u danasnjim fudbalskim zbivanjima u BiH ravno samoubistvu.3.Zvijezdina igra u nastavku ne ulijeva sigurnost da ce u iducim utakmicama popraviti svoju igru.4.U 4 domace utakmice igramo protiv jakih ekipa(Velez,Siroki B.,Sarajevo,Leotar).5.Nas direktan konkurent Laktasi odlicno igraju i imaju naklonost saveza.
Nadajmo se da ce na kraju prvenstva prevagnuti pozitivna strana i da cemo ostati u Premijer ligi jer to u svakom slucaju i zasluzujemo.
SVI U MODRICU.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 apr 2010, 18:14

Bosanski zmaj je napisao/la:Istina je da opet nismo doveli adekvatna pojacanja ali sta je tu je moramo prvenstvo zavrsiti sa ovim igrackim kadrom.Ponavljaju se greske iz prethodnih prelaznih rokova gdje se najvljuju velika pojacanja a na kraju dodju prosjecni igraci.Bolje je dovesti tri igraca koja ce odmah igrati i donijeti prevagu na terenu nego dovesti 7-8 igraca koji su tu samo da popune broj.U ovom trenutku najvrijedniji Zvijezdin igrac je Delic i da njega nemamo u ekipi vec odavno bi bili otpisani.Iza njega Savic,Veco,Hamza,Vedo,Karic, Neza i Prodanovic kojima treba dati sansu u nastavku prvenstva.Ostali su prosjecni.Do kraja prvenstva je ostalo 9 kola(4 domace i 5 gostujucih).
POZITIVNA STRANA:1.Modrica sigurno ispada i jedan putnik za nizi rang je siguran.2.Imamo 3 boda vise od Laktasa koji imaju isti rapored do kraja kao mi(4 domace i 5 gostujucih).3.Za razliku od Laktasa nismo odigrali utakmicu protiv Modrice gdje bi trebali uzeti tri boda tako da bi nakon ovog kola mogli imati sest bodova prednosti.4.Do kraja prvenstva u goste vise ne idemo vodecim ekipa tako da idemo u goste direktnim konkurentima za ispadanje tako da imamo mogucnost da nesto uradimo na njihovom terenu(Modrica,Olimpik,Laktasi,Celik,Travnik).5.Za razliku od nasih konkurenata(Laktasi,Travnik,Rudar,Olimpik) Gradacac je prava fudbalska sredina na cijim se utakmicama okupi veliki broj gledalaca,gdje gostujuci igraci imaju najbolje uslove za igranje u BiH i na cijim utakmicama nije bilo ni najmanjeg incidenta te bi u svakom slucaju BiH fudbal mnogo izgubio nasim ispadanjem za razliku od ostalih sredina gdje gostujucim igracima nije moguce preci ni centar.6.Vazno je da u ovom trenutku nezavisimo niti od jedne ekipe i da jos uvijek odlucujemo sami o svojoj sudbini jer imamo bodovnu prednost u odnosu na Laktase.
NEGATIVNA STRANA:1.Svakom koje pogledao barem jednu utakmicu u Premijer ligi BiH moze biti jasno da je Savez protiv Zvijezde i da uvom trenutku Zvijezda ima najgore sudjenje u BiH.2.Zvijezda nema nikog u savezu sto je u danasnjim fudbalskim zbivanjima u BiH ravno samoubistvu.3.Zvijezdina igra u nastavku ne ulijeva sigurnost da ce u iducim utakmicama popraviti svoju igru.4.U 4 domace utakmice igramo protiv jakih ekipa(Velez,Siroki B.,Sarajevo,Leotar).5.Nas direktan konkurent Laktasi odlicno igraju i imaju naklonost saveza.
Nadajmo se da ce na kraju prvenstva prevagnuti pozitivna strana i da cemo ostati u Premijer ligi jer to u svakom slucaju i zasluzujemo.
SVI U MODRICU.
Svaka čast na ovoj analizi, konačno neko ima i kod nas da ovo lijepo analizira i prezentuje nama navijačima kluba. Očekujem od tebe da se redovnije nađeš na ovoj temi i da podijeliš svoje mišljenje o našem voljenom klubu.
I naravno idemo SVI u MODRIČU.
Dragon Town

karioka
Kontakt:

Post Postao/la karioka » 07 apr 2010, 23:34

http://www.viddler.com/explore/elfenomeno/videos/1/

Evo link za najbolju utakmicu iz prosle sezone, Zrinjski - Zvijezda 4:3, ako neko zeli da pogleda... Kompletan snimak utakmice!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 09 apr 2010, 16:41

yebat ce nas sutra pomocni iz Laktasa...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.