U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 mar 2015, 00:01

Ne vidi se na slici čija himna se izvodi :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 mar 2015, 13:57

Zna li neko jeli danasnja utakmica kadetske repke odgodjena zbog nevremena? :/ Posto nigdje nema livescore...

Edit: Mec je odgodjen.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2015, 14:13

za sad se Nestorović čini ok sa ovim izjavama, nešto kao Meša, gledat' će igrače, samo najbolje, tražit' da priključi U-21 one koji nemaju pravo nastupa za U-19 :D to i treba bit' cilj, pripremat' igrače za A repku, neko od njih će bit' kalibar, rezultati su manje bitni, tj. u prvom planu je ovo prvo :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 mar 2015, 14:34

Marko Mihojevic (18) bi mogao dobiti poziv U-21 Srbije. Inace Mihojevic je prvotimac FKS i igrac prvih 11. Rodjen u Trebinju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 05 mar 2015, 14:37

Bosniacum Lilium je napisao/la:Marko Mihojevic (18) bi mogao dobiti poziv U-21 Srbije. Inace Mihojevic je prvotimac FKS i igrac prvih 11. Rodjen u Trebinju

Ko te to slagao
Limvo Likce

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 mar 2015, 15:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:Marko Mihojevic (18) bi mogao dobiti poziv U-21 Srbije. Inace Mihojevic je prvotimac FKS i igrac prvih 11. Rodjen u Trebinju

Ako FKS ima obraza, to ce zaustavit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bellucci
Kontakt:

Post Postao/la Bellucci » 05 mar 2015, 15:14

sajo10 je napisao/la:Zna li neko jeli danasnja utakmica kadetske repke odgodjena zbog nevremena? :/ Posto nigdje nema livescore...

Edit: Mec je odgodjen.
mec je odigran.2x30min...izgubili smo 0:1....(gol primili iz prekida na pocetku utakmice,lose postavljanje odbrane)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 mar 2015, 15:36

Cartman je napisao/la:

Iskreno buraz, mislim da FKS nema puno veze s tim, pogotovo koliko je puta bilo saplitano od saveza u proslosti... Inace taj mali Mihojevic je Skuletica strpao u dzep. Skuletic je reprezentativni kalibar Srbije.

Inace i na ovom forumu su u pdf Srbije pominjali neko vrijeme i Cimirota. Barem su to radili oni koji zive u BiH i prate nasu ligu

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2015, 15:46

Škuletić reprezentativni kalibar :mrgreen:

igrač kome trebaju tri šanse za gol, kao Krpiću iz Slobode :D

(da se razumijemo, ovo nema nikakve veze s Mihojevićem)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 mar 2015, 16:05

Cartman je napisao/la:

Momka niko nije kontaktir'o iz naseg saveza. Bosna mu je prva opcija, ali posto u mladim repkama igraju babini sinovi koji daju lovu sta ocekivati...
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 mar 2015, 16:12

Chinaglia je napisao/la:Škuletić reprezentativni kalibar :mrgreen:

igrač kome trebaju tri šanse za gol, kao Krpiću iz Slobode :D

(da se razumijemo, ovo nema nikakve veze s Mihojevićem)
Polusezona sa Partizanom: 15 meceva, 14 golova, 6 asistencija. Trenutno igrac Lokomotiv Moskve. O njegovim fizickim predispozicijama da ti ne pricam... I uporedjujes ga s jednim poluigracem koji se jos u onom Sarajevu nije mogao nametnuti kao prvi napadac....

Bellucci
Kontakt:

Post Postao/la Bellucci » 05 mar 2015, 16:13

Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Momka niko nije kontaktir'o iz naseg saveza. Bosna mu je prva opcija, ali posto u mladim repkama igraju babini sinovi koji daju lovu sta ocekivati...
Zar Marko nije igra za nase mladje selekcije...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2015, 16:13

Head je napisao/la:Momka niko nije kontaktir'o iz naseg saveza. Bosna mu je prva opcija, ali posto u mladim repkama igraju babini sinovi koji daju lovu sta ocekivati...
U Gradačac sam najviše išao zbog Mihojevića i Samira Radovca, koji je – nažalost, ostao na klupi. Nikako nije ulazio u igru – kaže Nestorović.

Mihojević je odigrao 90 minuta na terenu, koji kao prvo, nije za njega. Vidi se da je još u pitanju mlad igrač, te da mu zaista ne odgovara onaj teren. Imao je dosta nesigurnosti u igri, pogotovo u prvom poluvremenu, ali ipak, u pitanju je mladost. Ponavljam, teren je bio izuzetno težak… Nema veza, i greške su sastavni dio fudbala. Dešavaju se, pogotovo na onakvim terenima. Nadam se da će u skorije vrijeme postati standardni član U-21 reprezentacije. Samo da nastavi kontinuitet igara. Mihojević će sigurno na dobrim terenima pokazati više, jer se vidi da je riječ o tehnički obučenom, inteligentnom igraču, međutim, na onom terenu je do izražaja više dolazila snaga i trka.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 05 mar 2015, 16:21

smijesno bi bilo da nam uzmu igraca iz sarajeva, pored nasih selektora i strucnjaka...momak ako moze biti standardan u sarajevu, moze i u mladoj reprezentaciji

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2015, 16:23

Bosniacum Lilium

znam sve o Škuletiću, pratim povremeno JSL, zato sam napisao da je poput Krpića, tri šanse mu za gol trebaju :roll: kakav on i reprezentativni kalibar, on ako dođe do repke, to ti je znak u kakvom su oni qrcu s napadačima, a realno, osim Mitrovića i nemaju neki kvalitet

te statistike iz JSL-a, Partizana koji je od proteklih, ne znam, 6 sezona, bio prvak 5 puta, ništa ne predstavljaju :D na kraju krajeva, potpisao je i Ibričić za raspali Lokomotiv, pa šta?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 mar 2015, 16:24

Agit-prop aparat velike mašine je počeo da guta. Ono što je nekada Željo radio sa svojim navijačima bacajući nebuloze na topicu omladinskih selekcija, sada to Sarajevo čini.

Pokušaj utopljivanja 18-godišnjaka koji je tek počeo igrati poluprofesionalan nogomet U-21 reprezentativnoj selekciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 mar 2015, 16:26

Chinaglia je napisao/la:Bosniacum Lilium

znam sve o Škuletiću, pratim povremeno JSL, zato sam napisao da je poput Krpića, tri šanse mu za gol trebaju :roll: kakav on i reprezentativni kalibar, on ako dođe do repke, to ti je znak u kakvom su oni qrcu s napadačima, a realno, osim Mitrovića i nemaju neki kvalitet

te statistike iz JSL-a, Partizana koji je od proteklih, ne znam, 6 sezona, bio prvak 5 puta, ništa ne predstavljaju :D na kraju krajeva, potpisao je i Ibričić za raspali Lokomotiv, pa šta?
E jes' ti neka logika, a jasno mi je i sto. Eto Tole mu i pravio sanse i opasacem tjerao golmane s gola, da ovaj moze samo trpati...

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 05 mar 2015, 16:29

ima jos igraca u nasoj u-21 koji igraju poluprofesionalno po tvom, ovaj bar igra u najkvalitetnijem klubu u BiH

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 05 mar 2015, 16:38

Na koje igrače računate iz inostranstva?

- Samo na najbolje… Kad već pozivam(o) igrača iz inostranstva, želim da to bude zaista pravi igrač. Koji može donijeti prevagu. Čekam odobrenje da napravim nekoliko posjeta, prije svih Nikoli Jelisiću (Bajern – op.a.), koji nastupa za drugi tim kluba iz Minhena. Volio bih ga pogledati, kao i Denija Miloševića (Standard Lijež), desnog bočnog Adisa Omerbašića (Šalke), golmana Raifa Husića (Verder)… To su igrači na koje računam i koje bih volio vidjeti na djelu. Također, na video-materijalima sam gledao Harisa Hajradinovića (Gent), koji je odličan igrač. Na lijevom boku može igrati i defanzivca i ofanzivca. Igra dosta dobro, standardno, tako da tu nema nepoznanica. Također, interesantan mi je i Armin Ćerimagić (Gornik), ali je trenutno povrijeđen. Znam da je operisan, ali ne znam kako trenutno ide njegov post-operativni oporavak. On je, isto tako, igrač koji nam treba. Sve znam i o Arminu Hodžiću iz zagrebačkog Dinama – igrao je za Želju dok sam vodio Rudar…
Mogla bi se stvoriti jaka u-21 reprezentacija stvarno...steta sto spikic ne igra vise u rijeci, tako da nam svakako treba jos koji stoper

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 mar 2015, 16:39

Ako momak ima kvalitet nek' igra za u21, iako sam ja lično da se ide postepeno, neka odigra sad drugi krug kvalifikacija za u19 repku, i onako po meni imamo solidnu grupu gdje imamo šanse da završimo prvi (Poljska, Ukrajina, Crna Gora). Ukoliko se plasiramo nekim čudom neka odigra prvenstvo i u septembru na početku u21 kvalifikacija imaš igrača sa određenim iskustvom, svi sretni i svi zadovoljni :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adicrnac, ajdekuci, ExEsPerac, LeCoq, tuzlanskinacin i 72 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []