Jeste-__EmIr__ je napisao/la:Je li usao Mire,prati li ko lyon?
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
E hvala brate..
Valjda ce uspjeti sta uraditi do kraja..
Valjda ce uspjeti sta uraditi do kraja..
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sreca je sto Lyon ima na golu najboljeg golmana na svijetu inace bi ispali!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Izdrzase lavovi ipak.
Bravo za lyon i mireta
Bravo za lyon i mireta
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Sudija ih zaklao,pet zutih
Ne znam ko ce im faliti u polufinalu.
P.s Falio im je Lisandro i Govou dva vrlo vazna igraca a ovi kompletni.Tako da nema nista od toga.
Idu dalje spretniji i pametniji
P.s Falio im je Lisandro i Govou dva vrlo vazna igraca a ovi kompletni.Tako da nema nista od toga.
Idu dalje spretniji i pametniji
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bili bi zasluzeno da je Bordeaux prošao, ali nije i neka nije. Đubrad igrao sam 2,5+ gola nemogu dat golu sjebanom Lyonu bez Govua i Lopeza... dabogda prokockali i ligu. Neka se ubiju ..bagra
Cestitke Miretu na prolazu u semi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa ako je u prvoj bilo 3 gola stoi si ocekivao 2+ na ovoj,bolje da si Marsej igrao 2+Mrgood je napisao/la:Bili bi zasluzeno da je Bordeaux prošao, ali nije i neka nije. Đubrad igrao sam 2,5+ gola nemogu dat golu sjebanom Lyonu bez Govua i Lopeza... dabogda prokockali i ligu. Neka se ubiju ..bagra
Onog Toulalana izbaciti iz prvog tima,Kalstroma isto bagra prava nemaju mjesta oni u prvih 11 vuku se po terenu ko sline ko da im je po 40 sramota,prava je sreca sto imaju Lorisa inace nebi prosli..
Sretno Pjanicu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sreca im pa su sad izvukli najgoru ekipu u zavrsnici Lige Prvaka, a ne u polufinalu. Samo Pjanic neka ne igra drugu utakmicu, slomit ce ga mesar van Bommel.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Sreca im pa su sad izvukli najgoru ekipu u zavrsnici Lige Prvaka, a ne u polufinalu. Samo Pjanic neka ne igra drugu utakmicu, slomit ce ga mesar van Bommel.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čuj Toulalana i Kalströma izbaciti... Da nije ušao Kalström protiv Reala nikad Lyon ne bi prošao. Čovjek većinom kad uđe u igru i u Ligue 1 unese dinamiku, zadržava loptu... stvarno mislim da je potcijenjen igrač ali da im je apsolutno vrijedan faktor u timu.Ponos Torina je napisao/la: Onog Toulalana izbaciti iz prvog tima,Kalstroma isto bagra prava nemaju mjesta oni u prvih 11 vuku se po terenu ko sline ko da im je po 40 sramota,prava je sreca sto imaju Lorisa inace nebi prosli..
Sretno Pjanicu
A Toulalan jedan od najboljih na svojoj poziciji u svijetu... Ne treba nikog suditi po jednoj slaboj utakmici... po toj logici bi trebali reći i za Pjanu kad je stavljen na klupu u prvom poluvremenu u onoj jednoj utakmici prije par mjeseci da ne zaslužuje biti u prvih 11... a znamo da nije tako.
Definitions belong to the definers, not the defined
Da te upoznam sa politikom ovih naših stručnjaka sa foruma.edina je napisao/la:Čuj Toulalana i Kalströma izbaciti... Da nije ušao Kalström protiv Reala nikad Lyon ne bi prošao. Čovjek većinom kad uđe u igru i u Ligue 1 unese dinamiku, zadržava loptu... stvarno mislim da je potcijenjen igrač ali da im je apsolutno vrijedan faktor u timu.
A Toulalan jedan od najboljih na svojoj poziciji u svijetu... Ne treba nikog suditi po jednoj slaboj utakmici... po toj logici bi trebali reći i za Pjanu kad je stavljen na klupu u prvom poluvremenu u onoj jednoj utakmici prije par mjeseci da ne zaslužuje biti u prvih 11... a znamo da nije tako.
Dakle, možeš se zvati Leo Messi, Cristiano Ronaldo ili Zlatan Ibrahimović, sasvim je nebitno, jer ako jednu utakmicu odigraš loše, magija prestaje i odjednom zaboravljaš igrati fudbal, i tako u krug, zabiješ par golova, onda si opet božanstvo...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa ovaj Kallstrom koliko ja znam nije ni standardan. Prosjek je to, iako ima vrlo dobar udarac. A Toulalan je reprezentativac Francuske, i cisto sumnjam da Lyon ima boljeg igraca na toj poziciji.
Nego recite mi kako je odigro Pjanic?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Toulalan je jedan od najboljih zadnjih veznih u Evropi. Gonalons ponekad previse gnjavi loptu ali mislim da ce i on postati jak igrac. Pjanica je Puel veceras cuvao jer imaju tesku utakmicu protiv Lillea za vikend a i nije smio dobiti zuti karton jer nebi imao pravo nastupa u polufinalu CL.
Lloris, Cris, Toulalan, Pjanic i Lisandro su im najjaci igraci i mislim da su i najstandardniji, makar na ovim jacim utakmicama.
Puno srece Pjanicu i Lyonu protiv Bayerna, mislim da su kompletnija ekipa i da ce ih proci
Lloris, Cris, Toulalan, Pjanic i Lisandro su im najjaci igraci i mislim da su i najstandardniji, makar na ovim jacim utakmicama.
Puno srece Pjanicu i Lyonu protiv Bayerna, mislim da su kompletnija ekipa i da ce ih proci
Pa nije K standardan ali to je zato što Puel ima tako široku trupu da može da bira, zavisno od protivnika. To nije do Kimovog kvaliteta, u nekom drugom klubu bi bez sumnje bio standardan... Pjanić je odradio svoje kao i ostali, nije bilo ništa spektakularno - zadatak je bio samo da umrtve igru, da prođe vrijeme... to su dobro odradili.Cartman je napisao/la:Pa ovaj Kallstrom koliko ja znam nije ni standardan. Prosjek je to, iako ima vrlo dobar udarac. A Toulalan je reprezentativac Francuske, i cisto sumnjam da Lyon ima boljeg igraca na toj poziciji.
Definitions belong to the definers, not the defined
Tako nekako,imaju siroku lepezu igraca nema sta.Puel iako je ponekad kritican,definitivno zna sta radi u LS.calcio je napisao/la:Toulalan je jedan od najboljih zadnjih veznih u Evropi. Gonalons ponekad previse gnjavi loptu ali mislim da ce i on postati jak igrac. Pjanica je Puel veceras cuvao jer imaju tesku utakmicu protiv Lillea za vikend a i nije smio dobiti zuti karton jer nebi imao pravo nastupa u polufinalu CL.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Crkni!!!Cartman je napisao/la:Sreca im pa su sad izvukli najgoru ekipu u zavrsnici Lige Prvaka, a ne u polufinalu. Samo Pjanic neka ne igra drugu utakmicu, slomit ce ga mesar van Bommel.
Miretu sve cestitke za prolaz. Mislim da ce biti zadovoljan sa ispadanjem u polufinalu. Daleko je dogurao. Sljedece sezone korak dalje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma Mire je najvjerovatnije cuvan radi toga sto ej vec imao jedan zuti karton pa se trener bojao da ne zaradi i drugi.
BosnaE
E tu jarane nebi letio pred rudu,otom potom mozete i vi slijedece sezone korak dalje ha ja.omerbavarac je napisao/la:Crkni!!!Cartman je napisao/la:Sreca im pa su sad izvukli najgoru ekipu u zavrsnici Lige Prvaka, a ne u polufinalu. Samo Pjanic neka ne igra drugu utakmicu, slomit ce ga mesar van Bommel.![]()
![]()
![]()
![]()
Miretu sve cestitke za prolaz. Mislim da ce biti zadovoljan sa ispadanjem u polufinalu. Daleko je dogurao. Sljedece sezone korak dalje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svaka cast Miralemu Pjanicu,doci do polufinala lige prvaka je vrhunski uspjeh! aBd uz malo srece Lion moze i do samog kraja,mada je i ovo veliki uspjek! Pjanic ce vrlo brzo preci u neki veci klub,iako i sada igra u jednom gigantu kakav je Lyon! Veceras protiv Bordoa je odigrao jako dobro za onih 25 minuta..protiv Bavaraca ocekujem da bude ponovo starter..Bravo Mire ponosu BIH!
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Beduin, boatenkk, EdinjoBos, GoldenLilies, Google [Bot], LeCoq, MiranGlasnic, napapijri1987, Serha, SilaNebeskaHA i 60 gostiju.