FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ti valjas gluposti. Blage ti veze nemas. Red point man..
Možeš ti stajati iza čega god hoćeš ali i dalje nemaš pojma. Pitaj Dinu S on sigurno bolje zna. Očito te nije dobro informisao.nukleusmember je napisao/la:ma stojim iza svega shto sam rek"o svjetla obraza,nema vishe snage objashnjavati da je crno crno a ne bijelo,fade out[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Hajd otvori google i ukucaj kakve veze imaju porodice Siljak i Osim. Kad vidis to onda idi smrdi po svojoj temi i supljiraj kao ti fin. Voz!molotovljev je napisao/la:boccaccio, upravo to što si rekao u zadnjoj rečenici, čovjek je fudbalski genije i stvarno fascinira
sve ono što kaže vezano za najvažniju sporednu stvar... o njegovim vrlinama mogli bi pisati danima,
međutim, ja bih da se još malo zadržimo na njegovim riječima koje je rekao nedavno;
Dakle, na pitanje novinara- Ivica u Želji, a podrazumjeva se na sve ove godine iza nas, on kaže;
kako nije želio da se miješa tamo gdje mu nije mjesto... Moram priznati da me ovo malo šokiralo a i povezao
sam, neke od ranije nejasne stvari... možda griješim, možda ne, ali mi je ovo dijelovalo kao prigovor i
negodovanje od strane g. Osima, prema nekim važnim ljudima u FKŽ.
Mislim, ako Ivici nije mjesto u Želji, postavlja se pitanje kome jeste ?!
Nešto mi tu "smrdi"... slažeš li se boccaccio ?
Njemu nesto smrdi, kao ti si neko bitan. A imas jos pet acc s kojim supljiras i valjas gluposti..
- molotovljev
@ OdaVeliki... Ti si šampion, asociraš me na moju auto-dizalicu.
boccaccio ?
boccaccio ?
F.K.SARAJEVO
Tema je FK.Željeznicar. Nisu pitarske šuplje price. Na svoju temu pa tamo pisi sta tebi smrdi. Koga libo sta ti mislis?!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne bih mogao nikada biti član smetljarskog kluba...molotovljev je napisao/la: Iskreno, nisam očekivao da mi odgovori neko je član FKS , nego neko od upućenijih članova FKŽ,
osim toga odgovor ti nije opširan, pa ću ga smatrati nevažećim.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
@molotovljev... Ne stizem od posla ,sutra cim stignem, izvini
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- molotovljev
boccaccio je napisao/la:@molotovljev... Ne stizem od posla ,sutra cim stignem, izvini

F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Nisi primjetio, da si ti taj koji krši pravila foruma...OdaVeliki je napisao/la:Tema je FK.Željeznicar. Nisu pitarske šuplje price. Na svoju temu pa tamo pisi sta tebi smrdi. Koga libo sta ti mislis?!!
Budi koristan za širu zajednicu - potraži posao u vulkanizerskoj radnji. ( Čelični Oda )
F.K.SARAJEVO
Jeste isto kao sto zemlja nije na Zelji nego ima jedno 10 porodica koje traze povrat i tako dalje uziva ti u bolesnim pricama.Mene je uvijek cudilo ko ima volje i vremena da izmislja takve stvari a onda skontam mjesto izmedju groblja i mrtvacnice i ne sluzi nicem drugo do tom.nukleusmember je napisao/la:ok,odblokirani su vam rachuni,nesmetano poslujete,ovo sve shto pricham je lazh i neistina,samo tako nastavite,jedva chekam registraciju[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
kakva su ovo suluda poredjenja ,o kakvim ti porodicama prichash bolan ne bio[WHITE SMILING FACE]?ako vech ne mozhesh da odgovorish adekvatno drzhi se one stare "shutnja je zlato"
VVVBK
VVVBK
Pa ima vas 10 jedan tvrdi da nije zemlja na Zelji drugi da ljudi traze povrat zemlje ti tvdis da su racuni blokirani.nukleusmember je napisao/la:kakva su ovo suluda poredjenja ,o kakvim ti porodicama prichash bolan ne bio[WHITE SMILING FACE]?ako vech ne mozhesh da odgovorish adekvatno drzhi se one stare "shutnja je zlato"
VVVBK
ja tvrdim da nije do vas nego da pusite neciju suplju pricu.A ne sutim nikad i nikome kad znam da ili svjesno laze ili je u dubokoj zabludi.Evo ako ce ti biti lakse raspadamo se nemamo vode ugasili nam struju za racune vec znas blokirani su niko nije dobio platu zadnji smo na tabeli izgubili smo od olimpica vi nam bjezite 20 bodova.Nadam se da ces biti zadovoljan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- molotovljev
Zvuči dvosmisleno...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne bih mogao nikada biti član smetljarskog kluba...molotovljev je napisao/la: Iskreno, nisam očekivao da mi odgovori neko je član FKS , nego neko od upućenijih članova FKŽ,
osim toga odgovor ti nije opširan, pa ću ga smatrati nevažećim.

Odluči se koju ćeš člansku zadržati a koju vratiti u prostorije kluba. jbg, ne ide da imaš dvije.
F.K.SARAJEVO
Kolko ono gori od zelje da nesto nama dokaze hahahaha al ne ide mu 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Vjerovatno je na platnoj listi fks da siri ove lazi.
A zna li se kolika je vrijednost 51 posto i 49 posto te dvije firme?
Hoce neko da kupi 10 posto jedne i 15 posto druge firme, koliko to kosta pojedinacno?
Isto tako, ako neko ulozi u igraca, kao sto vi kazete, nakon odredjenog vremena dodje ponuda za njega, investitor zeli da se proda, klub ne zeli. Sta onda biva?
Hoce neko da kupi 10 posto jedne i 15 posto druge firme, koliko to kosta pojedinacno?

Isto tako, ako neko ulozi u igraca, kao sto vi kazete, nakon odredjenog vremena dodje ponuda za njega, investitor zeli da se proda, klub ne zeli. Sta onda biva?

-
- Kontakt:
posjeti plavi salon pa pitaj ljude iz uprave, ovdje niko nije kompetentan... ustvari vi pitari ste svi pravnici ekonomi i biznismeni pa nam vi dajte odgovore 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Neandertalac
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:ok,odblokirani su vam rachuni,nesmetano poslujete,ovo sve shto pricham je lazh i neistina,samo tako nastavite,jedva chekam registraciju[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Sha thi je droga urhadilha, thobhe jarhabi.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vratite cizme pametnije vam je
....
....
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa pita momak ovdje zato što vi proglašavate nekakve historijske dane za vas i dane u kojima ,,pitari pucaju od muke" a u stvari ni vi sami ne znate o čemu je tu u principu riječ.fedeltafrotta je napisao/la:posjeti plavi salon pa pitaj ljude iz uprave, ovdje niko nije kompetentan... ustvari vi pitari ste svi pravnici ekonomi i biznismeni pa nam vi dajte odgovore
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.