FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 05 mar 2015, 16:59

Ovde trebaju da budu interesi FK Sarajeva na prvom mjestu...
A interesi Sarajeva jeste prodaja Mihojevica za milionaku svotu u neki klub liga petice

A to da li ce igrati za nas il Zimbabve mi je totalno svejedno.. Pogotovo ako on kao individua postuje nas navijace i klub za koji trenutno igra..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 05 mar 2015, 17:01

Zip je napisao/la:Ovde trebaju da budu interesi FK Sarajeva na prvom mjestu...
A interesi Sarajeva jeste prodaja Mihojevica za milionaku svotu u neki klub liga petice

A to da li ce igrati za nas il Zimbabve mi je totalno svejedno.. Pogotovo ako on kao individua postuje nas navijace i klub za koji trenutno igra..

INTERESI SARAJEVA SU DA IGRA ZA BIH, ovdje je puno manja konkurencija i lakse ce se izboriti za mjesto u U21 i u A repki i igrat ce za BiH, i nije svejedno uopste.
Necemo mi praviti igrace koji ce igrati za druge reprezentacije.
Marko ima da igra za BiH i kraj price.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 05 mar 2015, 17:04

Hajd ne opterecujte nas glupostima :facepalm:
U INAT SVIMA 1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 mar 2015, 17:04

kinosvra je napisao/la:

INTERESI SARAJEVA SU DA IGRA ZA BIH, ovdje je puno manja konkurencija i lakse ce se izboriti za mjesto u U21 i u A repki i igrat ce za BiH, i nije svejedno uopste.
Hahaha, stvarno mi nisi jasan...
Sta mislis da trebamo uraditi ako odabere Smrdiju? :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 17:05

Armala je napisao/la:Pa volio bih da svaki igrac koji moze igrati za BIH da igra ali ako se to ne desi niti cu mu zamjeriti niti bilo sta a pogotovo ako je doticni igrac Sarajeva i bori se za bordo-bijeli dres. Ja mislim da je to poenta.
Objasnio u veoma kratkoj recenici :clap:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 05 mar 2015, 17:06

Nece je izabrati, nije glup.
A i ako jeste iz kluba ce mu biti sugerisano da izabere BiH jer se ovdje rodio i ovo je njegova domovina.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 05 mar 2015, 17:06

On treba prvenstveno da igra za Sarajevo,a reprezentaciju neka bira po licnom izboru.Sto se mene tice ako ne igra za BiH moze i za Gabon igrat isti mi klinac

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 mar 2015, 17:06

Naravno da bi mi bilo draze,da svaki nas igrac izabere reprezentaciju BiH prije komšija.
Ali kad sagledaš neke stvari, e onda i nije bas tako.Ako ima priliku da odlucuje,onda radi svoje karijere i buducnosti ce izabrati komšije.Jadna je naše reprezentacija gdje se ne gledaju trenerske sposbonosti vec nacionalnost .Pa je slektor A repke Bosnjak,U 21 Srbin itd.itd.Gdje selektor A repke zove tri igrace iz Premijer lige po jednog Srbina,Bosnjaka i Hrvata.I onda se bunimo sto nam djeca bjeze kod komšija.Kaze Asmir Suljic,da nikad nije mogao igrati u 21, jer nije pristao da ga Jagodic reketira.Pa su umjesto njega igrala su djeca iz Jelaha,Rudara Kaknja ,Gorazda,ali za njega nije bilo mjesta.
Ima tu još milion primjeraka,a tek ce sad nastupiti haos dolaskom Meše,gdje ce razni menadzeri igrati glavnu ulogu.Vec na spisku ima nekih bruku igraca raznih menadzera,mozemo ta imena čitati po raznim portalima.Daj boze da se na spisku nađu zaista ektra mladi igraci poput Cimija,Radovca,Duljevića,Baljica itd.itd.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 17:16

Srijeda 11.03 Borac u kupu kuci
Subota 14.03 Borac kuci
Srijeda 18.03 Borac u gostima kup
Subota ili nedjelja 21/22 Velez u gostima

:opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 05 mar 2015, 17:25

BoskoAntic je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Braco sada ste me jako razocarali citajuci neke postove gdje je pojedincima svejedno ako mali Mihojevic zaigra za Srbiju. Pa mi kao klub nebi samo trebali misliti na nasu buducnost i zaradu, nego bi isto tako trebali misliti na reprezentaciju da stvaramo sto vise kvalitetniji igraca reprezentaciji, da bi repka imala koristi od njih. Liga se smanjuje da bi se moglo igrati kvalitetnije takmicenje i utakmice u smislu da se ojaca liga a i da se prave bolje igrace za reprezentaciju, a vi hocete da ulazemo pare i da sve te igrace damo komsijama na gotovo. Znaci ulozi u igraca i prodaj ga sto bolje sta ima veza ako ode igrati za Srbiju(iako je momak rodjen u BIH, Trebinje i bosanceros je) samo da klub zaradi, a repku ko hebe. Pa Dinamo i Partizan pravi igrace za svoje reprezentacije i hoce uspjeh te iste da bi mogli reklamirati svoju ligu i svoje domace igrace sto bolje. I ovo za savez, molim vas , Marko je vec godinama standardni clan kadetske i juniorske repke i gluposti je pisati kao da ga savez nije kontaktirao. Ali ako Marko ode igrati za komsije tu nije savez kriv nego ce biti tako jedino zbog zelje igraca, ali nadam se da mu zelja dres Liljana i da ga jednog dana gledam u nasem dresu. Veci ponos je kada jedan nas igrac kao Cimirot zaigra za repku i znas da smo ga mi stvorili nego ako bi igrao za Srbiju, Hrvatsku za koje me nikakve emocije vezu ali svako ima svoje misljenje ali ovo je moje.
Prijatelju moj dobri, svakom istinskom navijaču nekog kluba, pa i Sarajeva je DRAŽI I BITNIJI KLUB od reprezentacije. Kome je draža repka on nije navijač vec simpatizer...

A drugo to da se mi brinemo za repku a ne SAMO ZA FKS , pogledaj malo kako se ta repka i savez odnose prema klubovima ove napaćene lige, svako malo ukdiaju navijače i gostovanja, boli ih briga, samo repku guraju a stadioni ko oranice...Kada taj savez pocne misliti na raju s naših livada onda cemo mi POSEBNO brinuti za reprezentaciju...

A da se razumijemo velikim sam navijac repke naše i nije mi svejedno da li ce nasa djeca igrati za BiH ili neke od komšija, ali ako se to i desi, ne sekiram se pretjerano...Nek gine za bordo dres, mene je kupio! :bih:
Ljudi u BIH nemisle unaprijed nego gledaju sta i kako danas. Kada se nasi najbolji igraci oproste kao Misimovic, Spahic, Dzeko, Ibisevic, Medunjanin, Mujdza naprimjer ko ce igrati umjestu njih? Onda cemo opet biti na nivou Kipra. Sto ovo pisem ti sada mislis? Pisem zato ako se to dogodi i ako mi stvaramo igrace za komsije nasa repka nece nikada vise vidit SP ili EP i tako ce biti vrlo tesko prodavati nase igrace za vecu cifru. Nije isto igrati i biti reprezentativac Spanije kao Poljske, isto tako je bitno ucestvovati na velika takmicneja koja doprinosi reklamu nasoj PLBIH i nasim igracima i tako njima cijena raste. Mamic nikada nemoze prodati Hodzica za bolju paru nego Corica iz Dinama zato sto Hrvatska ima bolji rejting, zbog SP i EP gdje se domaci igraci reklamiraju i domaca liga. Tako isto nasi igraci iz Sarajeva kojih budu dovoljno dobri za repku necemo nikada imati mogucnost utopiti zbog rejtinga nase repke. Moze se to kroz Evropu malo popraviti ali kada isti taj igrac igra za repku sto je medju 10 najboljim na svijetu kontra igrac koji igrac za 30, 40 na svijetu onda ti to nije isto i zato je vrlo vazno da Marko igra za nas da mozemo odrzavati nivou rejtinga nase repke koji ce nama koa klub pomoci u prodaji igraca. Lakse cemo prodavati igrace iz nase repke gdje cemo imati mogucnost imati vise igraca na izlogu nego kod komsija posto oni kao sto sam naveo guraju(Dinamo, Partizan) voje igrace u repku. Onda sutra kada mi utopimo Mihojevica u Udinese naprimjer super za nas, zaradili smo ali dugorocno to ce nas kostati i zato nemogu shvatiti pojedince koje podrzavaju da nam komsije kradu nase igrae posto to nece samo nasoj repki nego i nasim klubovima skoditi dugorocno. A normalno da je fudbal biznis kao sto je @THE naveo i klubu je samo profit i rezultat na prvom mjestu kao i meni kao navijacu ali isto tako ako nemamo jednog kluba koji odskace od nase lige i pravi kvalitetne igrace za repku profit ce izostat. A iako sam navijac Sarajeva volim i repku i hocu isto tako da negubimo talente bezveze, ali to nije do kluba nego do selektora i sve to, nego samo govorim da mi kao klub trebamo pravit igrace za repku zbog navedenih razloga da bi mogli zaradjivati pare.

A ovo za navijace i ukidanje, I JA BA IAKO SAM NAVIJAC SARAJEVA nasim navijacima zabranio gostovanje na iducoj tekmu bas zbog onog ponasanja protiv Zvijezde. Ljudi nam dali tribinu i sve i mi opet nismo mogli ISPOSTOVATI to nego napravit sranje i onda se mi nesto bunimo sto savez ukida i sve to. Normalno da ce ukinuti kada se nemozemo ponasati, kreni prvo od sebe pa onda pricaj o savezu i drugim. Popravi svoje ponasanje prvo, ako ti pruzi neko sansu onda se i oduzi jarane, i nemoj onda psovat savez kada si ti sam kriv. A ovo za oranice pa sta tu savez ima da se pita? Jel nije to domacin probem sredjivati teren da bude kako treba. Jel nije danas savez odgodio 17 kolo i preuzeo odgovornost i olaksao klubovima zabog toga sto su odgodili. Smanjuju ligu itd, zato nemoj bezveze pricati. Kod nas je najlakse sve svalit na drzavu, savez a niko gleda kako se sam ponasa i kako on sam moze doprinjeti i koje odgovrnost on ima. A za tu odgovronost govorim za klubove i navijace, klubovi su odgovorni za svoje terene, a navijaci za svoje ponasanje, kada se budemo ponasali kako treba onda cemo i moci imati armiju navijaca na gostovanjima kao protiv Zvijezde.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2015, 17:27

BoskoAntic je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Braco sada ste me jako razocarali citajuci neke postove gdje je pojedincima svejedno ako mali Mihojevic zaigra za Srbiju. Pa mi kao klub nebi samo trebali misliti na nasu buducnost i zaradu, nego bi isto tako trebali misliti na reprezentaciju da stvaramo sto vise kvalitetniji igraca reprezentaciji, da bi repka imala koristi od njih. Liga se smanjuje da bi se moglo igrati kvalitetnije takmicenje i utakmice u smislu da se ojaca liga a i da se prave bolje igrace za reprezentaciju, a vi hocete da ulazemo pare i da sve te igrace damo komsijama na gotovo. Znaci ulozi u igraca i prodaj ga sto bolje sta ima veza ako ode igrati za Srbiju(iako je momak rodjen u BIH, Trebinje i bosanceros je) samo da klub zaradi, a repku ko hebe. Pa Dinamo i Partizan pravi igrace za svoje reprezentacije i hoce uspjeh te iste da bi mogli reklamirati svoju ligu i svoje domace igrace sto bolje. I ovo za savez, molim vas , Marko je vec godinama standardni clan kadetske i juniorske repke i gluposti je pisati kao da ga savez nije kontaktirao. Ali ako Marko ode igrati za komsije tu nije savez kriv nego ce biti tako jedino zbog zelje igraca, ali nadam se da mu zelja dres Liljana i da ga jednog dana gledam u nasem dresu. Veci ponos je kada jedan nas igrac kao Cimirot zaigra za repku i znas da smo ga mi stvorili nego ako bi igrao za Srbiju, Hrvatsku za koje me nikakve emocije vezu ali svako ima svoje misljenje ali ovo je moje.
Prijatelju moj dobri, svakom istinskom navijaču nekog kluba, pa i Sarajeva je DRAŽI I BITNIJI KLUB od reprezentacije. Kome je draža repka on nije navijač vec simpatizer...

A drugo to da se mi brinemo za repku a ne SAMO ZA FKS , pogledaj malo kako se ta repka i savez odnose prema klubovima ove napaćene lige, svako malo ukdiaju navijače i gostovanja, boli ih briga, samo repku guraju a stadioni ko oranice...Kada taj savez pocne misliti na raju s naših livada onda cemo mi POSEBNO brinuti za reprezentaciju...

A da se razumijemo velikim sam navijac repke naše i nije mi svejedno da li ce nasa djeca igrati za BiH ili neke od komšija, ali ako se to i desi, ne sekiram se pretjerano...Nek gine za bordo dres, mene je kupio! :bih:
X X X

Sarajevo na prvom mjestu.
Reprezentacija, ne mogu reci da me ne zanima, ali se vala plaho ne sikiram niti je nesto posebno dozivljavam.

Sarajevo u ligi sampiona ili da reprezentacija osvoji SP?
Naravno, da se Sarajevo plasira u LP :kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2015, 17:29

Ma Marko ima pravo da odluci za koga ce igrati,to je njegova odluka i kraj price..normalno da mi je draze da igra za nas,al ako se odluci momak za Srbiju njegovo pravo..nece biti prvi koji ce otici tamo,svakako ga niko od nase repke i ne spominje..Marko sine kako god odlucis navijaci FKS su uz tebe...
EVANDER :thumbup:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2015, 17:31

kinosvra je napisao/la:

Intresi Sarajeva su da on igra sto bolje dok je ovdje i da ga sto bolje prodamo.
Ostalo, sve je manje bitno.
Bolje bi bilo da igra za BiH, ali ako i ne bude igrao, ako ce se bolje prodati igrama za drugu reprezentaciju (Srbiju, Kanadu, Australiju, meni sasvim svejedno.
Igra za BiH i prodamo ga za milion ili igra za Srbiju i prodamo ga za dva miliona?
Svaki navijac Sarajeva trebao bi reci da u tom slucaju igra za Srbiju (Kanadu, Nigeriju ili bilo koga treceg).
Naravno, bilo bi najljepse da igra za BiH i da ga prodamo za dva miliona ;)
INTRESI FK SARAJEVA NA PRVOM MJESTU!!!
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 mar 2015, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2015, 17:35

Ovo me podsjeca na ono pred tekmu sa Gladbahom na Kosevu kad je jedan padobranac ovdje sletio sa pricom da se pravi neki trans vezan sa Hrgotu,kao da napisemo"dobrodosao kuci",ili nesto slicno kao da ga privolimo jbt Hrgota.
FK SARAJEVO.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 mar 2015, 17:36

mma_hz je napisao/la:Ovo me podsjeca na ono pred tekmu sa Gladbahom na Kosevu kad je jedan padobranac ovdje sletio sa pricom da se pravi neki trans vezan sa Hrgotu,kao da napisemo"dobrodosao kuci",ili nesto slicno kao da ga privolimo jbt Hrgota.
nije to bilo ovde nego na klixu :lol:
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2015, 17:40

BitiSrcemVezan je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ovo me podsjeca na ono pred tekmu sa Gladbahom na Kosevu kad je jedan padobranac ovdje sletio sa pricom da se pravi neki trans vezan sa Hrgotu,kao da napisemo"dobrodosao kuci",ili nesto slicno kao da ga privolimo jbt Hrgota.
nije to bilo ovde nego na klixu :lol:
A negdje jeste..jbg Hrgota...
FK SARAJEVO.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 mar 2015, 17:41

Kad delac moze nastupat ?

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 mar 2015, 17:42

stvar je sto je istina da se selektor u21 srbije raspitivao za Marka...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2015, 17:42

HeraklitMracni je napisao/la:Kad delac moze nastupat ?
Odmah. Ja se nadam da ce poceti u prvenstvu protiv Borca.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2015, 17:43

Benko je napisao/la:stvar je sto je istina da se selektor u21 srbije raspitivao za Marka...
A bitno je da se vjerovatno niko od nasih strucnjaka u21 nije raspitivao za njega,sve kotnaju neko ce drugi raditi njihov posao..
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 13 gostiju.