FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bitno je da se gledaju nekakvi antitalenti koji igraju po trecim Swedskim ligama i ciji ce ocevi dati par milja eura u dzep nekomemma_hz je napisao/la:A bitno je da se vjerovatno niko od nasih strucnjaka u21 nije raspitivao za njega,sve kotnaju neko ce drugi raditi njihov posao..Benko je napisao/la:stvar je sto je istina da se selektor u21 srbije raspitivao za Marka...
P.S. Segrt je kralj. Nevjerovatno pozitivan lik
-To je prošlost... Mi se okrećemo naprijed i utakmicama koje nas očekuju. Tu utakmicu smo izgubili od boljeg protivnika, ali koji je imao i mnogo sreće u toj utakmici. Međutim, kad me pitate o toj utakmici želio bih samo da poručim nešto svom kolegi Kodru. Uzeli ste nam tri boda, od topovskog udara koji je pao kraj mene ne čujem i već nekoliko dana me boli glava, ali najviše ti zamjerim što mi bar čizme nisi vratio koje sam ti posudio, a ti sada u njima ideš u berbu trofeja, kroz smijeh kaže Šegrt.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Nas selektor u-21 repke ga je gledao protiv Zvijezde i rekao da racuna na njega. Uz to je vec standardan clan juniorske reprezentacije kao sto je bio standardni clan kadetske i godinama igra za nase omladinske selekcije. Ali nema to veze sada, to je tema za rep. podforumu, hocu samo da kazem da je bolje za nasu ligu i za nas klub ako se Marko proda kao " bosanac " i rep nase zemlje posto ce ljudi onda vise cijeniti nase igrace i pratiti repku vise zato sam i pisao da je vazno da Marko ostanemma_hz je napisao/la:A bitno je da se vjerovatno niko od nasih strucnjaka u21 nije raspitivao za njega,sve kotnaju neko ce drugi raditi njihov posao..Benko je napisao/la:stvar je sto je istina da se selektor u21 srbije raspitivao za Marka...
Delac nije jos registrovanEvander je napisao/la:Odmah. Ja se nadam da ce poceti u prvenstvu protiv Borca.HeraklitMracni je napisao/la:Kad delac moze nastupat ?
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Nama je ocigledno tako dobro u klubu, da nam je postalo dosadno. Nismo mi jos izgleda navikli na to, da nam u klubu nema problema. Evo sad vec ovde dvije sedmice neke bespotrebne teme peglamo. Dajte braco hajmo o Borcu malo, sastavu i sponzoru.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valja ti ispratiti 4 utakmice u 10 dana Alene 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I to sto kazes. Ovaj forum ima da gori sledece sedmice, bice svastaMortemHz je napisao/la:Valja ti ispratiti 4 utakmice u 10 dana Alene
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Moja želja je bila da se vratim u Sarajevo, jer ovdje mi je ranije bilo mnogo lijepo.
Pregovori su trajali već neko vrijeme, ali da dođem ranije nije bilo jednostavno. Ja sam u Arlesu sve do dolaska novog trenera bio standardan golman i ocijenio sam da je povratak u Sarajevo na kraju najbolja opcija"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ocekujem ga bar na jednoj od utakmica sa Borcem.MortemHz je napisao/la:"Moja želja je bila da se vratim u Sarajevo, jer ovdje mi je ranije bilo mnogo lijepo.Pregovori su trajali već neko vrijeme, ali da dođem ranije nije bilo jednostavno. Ja sam u Arlesu sve do dolaska novog trenera bio standardan golman i ocijenio sam da je povratak u Sarajevo na kraju najbolja opcija"
Das Ist Walter
- franklampard8
- Kontakt:
Radovac i Cimirot ce sigurno igrati u to sam uvjeren. Al' meni je najveca dilema golman.MCMXLVI je napisao/la:Nama je ocigledno tako dobro u klubu, da nam je postalo dosadno. Nismo mi jos izgleda navikli na to, da nam u klubu nema problema. Evo sad vec ovde dvije sedmice neke bespotrebne teme peglamo. Dajte braco hajmo o Borcu malo, sastavu i sponzoru.
1946
[youtube][/youtube]
- Evolution87
- Kontakt:
jednu ce braniti Delac sigurno, dok ce se za drugu boriti Ostri i Dejo.franklampard8 je napisao/la:Radovac i Cimirot ce sigurno igrati u to sam uvjeren. Al' meni je najveca dilema golman.MCMXLVI je napisao/la:Nama je ocigledno tako dobro u klubu, da nam je postalo dosadno. Nismo mi jos izgleda navikli na to, da nam u klubu nema problema. Evo sad vec ovde dvije sedmice neke bespotrebne teme peglamo. Dajte braco hajmo o Borcu malo, sastavu i sponzoru.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Istog sam misljenja za Radovca i Cimija. Sto se tice golmana, tu je Dejo siguran 100% u sledecih par utakmica, sve do nekog njegovog velikog kiksa. Zasto mijenjati ako on zaista dobro stoji, jer zato sto drugi moraju?franklampard8 je napisao/la:Radovac i Cimirot ce sigurno igrati u to sam uvjeren. Al' meni je najveca dilema golman.MCMXLVI je napisao/la:Nama je ocigledno tako dobro u klubu, da nam je postalo dosadno. Nismo mi jos izgleda navikli na to, da nam u klubu nema problema. Evo sad vec ovde dvije sedmice neke bespotrebne teme peglamo. Dajte braco hajmo o Borcu malo, sastavu i sponzoru.
Zato sto je Delac doveden da brani.
Ja njega ocekujem na golu vec od slijedece subote.
Delac
Kallasi Tatomirovic Mihojevic Puzigaca
Cimirot
Alispahic
Duljevic Stojcev Okic
Benko
to je najbolje za Borac,naravno ako teren bude OK,ako ne onda ide ekipa sa Rustemom,Bekicem,Bicom itd itd..
Kallasi Tatomirovic Mihojevic Puzigaca
Cimirot
Alispahic
Duljevic Stojcev Okic
Benko
to je najbolje za Borac,naravno ako teren bude OK,ako ne onda ide ekipa sa Rustemom,Bekicem,Bicom itd itd..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Evander je napisao/la:Zato sto je Delac doveden da brani.
...i dodati jos , Delac ne bi ni dosao da je znao da nece braniti.
Ruku na srce svi znamo ko je i sta je Dejo kao golman. Tako znamo i odakle dolazi Delac. Ali zasto mijenjati Deju kad je po meni zaista solidan bio u zadnjih par utakmica. On je zadnji gol primio protiv melje.Evander je napisao/la:Zato sto je Delac doveden da brani.
Vrijeme mu je da nesto zajebe...ja se Deje bojim,iskreno svaki centarsut,korner pretrnim..MCMXLVI je napisao/la:Ruku na srce svi znamo ko je i sta je Dejo kao golman. Tako znamo i odakle dolazi Delac. Ali zasto mijenjati Deju kad je po meni zaista solidan bio u zadnjih par utakmica. On je zadnji gol primio protiv melje.Evander je napisao/la:Zato sto je Delac doveden da brani.
FK SARAJEVO.
Dejo je ispucao previse sansi ranije i par dobrih utakmica ga nece zadrzati na golu.MCMXLVI je napisao/la:Ruku na srce svi znamo ko je i sta je Dejo kao golman. Tako znamo i odakle dolazi Delac. Ali zasto mijenjati Deju kad je po meni zaista solidan bio u zadnjih par utakmica. On je zadnji gol primio protiv melje.Evander je napisao/la:Zato sto je Delac doveden da brani.
Svi su kukali dajte golmana. E evo vam golmana, doveden je.
Delac sigurno ne bi dosao da mu nije obecano mjesto i da je iti malo sumnjao da ve mu se ponoviti prosla sezona kod nas.
Dejo, svaka tebi cast, ali dosao je bolji i on ce braniti.