FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U gradačcu je jednom nakon kornera izletio u prazno pa se vracao sreca pa onaj opali pored gola...
Slazem se sa ama sto se tice to njegovog izletanja, Delac je ipak nasa buducnost za europu i sledecu sezonu. Samo ja nebih njega jos ubacivao u ove vazne utakmice, jer Dejo je ipak u formi i zna ovu ligu mnogo bolje. Treba Delaca lagano ubacivati u ove "manje" teze utakmice dok ne udje u formu i navikne se ovoj ligi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kad ste kod golmana Ostrakovic je doveden pravo neplanski i malo je reci da je frajer visak
1946
-
ZijadLopez
- Kontakt:
Nema navikavanja i uigravanja golmana. Kvalitetan golman je kvalitetan golman, a sama ta pozicija pola ekipe. Npr. Borjan došao u Radnički, i odmah na gol (donio doslovno Radničkom po bod protiv Partizana i Zvezde). Delač je kvalitetniji od Bandovića za klasu, i on će nadam se braniti. Dejo je solidan bio u zadnje vrijeme, ali je limitiran golman. Delač je bio mega talenat, inače iz Inter Zaprešića ne bi potpisao za veliki Chelsea sa samo 16 godina (sa 16 godina prvi golman tima iz 1. HNL !). Po mom skromnom mišljenju, treba mu samo mir, kontinuitet, uz trenera kalibra Mehe Kodre da mu pomogne da složi neke stvari u glavi i razjasni sam sa sobom, i kvalitetan rad, dobit ćemo velikog golmana, siguran sam, a ima samo 22 godine ako se ne varam.
Nije nego je Dejo visak kojeg cemo se na ljeto rijesitiBitiSrcemVezan je napisao/la:kad ste kod golmana Ostrakovic je doveden pravo neplanski i malo je reci da je frajer visak
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravu je Evander,Dejo odlazi na ljeto a mi moramo ostati na 3 golmana...samo sto sada necemo dovoditi golmana za europu nego ce Delac braniti ako sve bude po planu 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moze li neko napisati sta je sa utakmicom kupa protiv Borca i je li to konacna odluka? Nemam vremena ovih dana nista da pratim. Unaprijed hvala
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zijo u pravu si Safije mi moje, svaku rijecZijadLopez je napisao/la:Nema navikavanja i uigravanja golmana. Kvalitetan golman je kvalitetan golman, a sama ta pozicija pola ekipe. Npr. Borjan došao u Radnički, i odmah na gol (donio doslovno Radničkom po bod protiv Partizana i Zvezde). Delač je kvalitetniji od Bandovića za klasu, i on će nadam se braniti. Dejo je solidan bio u zadnje vrijeme, ali je limitiran golman. Delač je bio mega talenat, inače iz Inter Zaprešića ne bi potpisao za veliki Chelsea sa samo 16 godina (sa 16 godina prvi golman tima iz 1. HNL !). Po mom skromnom mišljenju, treba mu samo mir, kontinuitet, uz trenera kalibra Mehe Kodre da mu pomogne da složi neke stvari u glavi i razjasni sam sa sobom, i kvalitetan rad, dobit ćemo velikog golmana, siguran sam, a ima samo 22 godine ako se ne varam.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igra se ona ali nije 100% sigurno zbog terena,bit ce vise informacija kako vrijeme bude odmicaloSabinho je napisao/la:Moze li neko napisati sta je sa utakmicom kupa protiv Borca i je li to konacna odluka? Nemam vremena ovih dana nista da pratim. Unaprijed hvala
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
pa ako je tako sto ga se nismo rijesili odma a ne cekati do ljeta i imati nepotrebna 4 golmana u rosteru?Evander je napisao/la:Nije nego je Dejo visak kojeg cemo se na ljeto rijesitiBitiSrcemVezan je napisao/la:kad ste kod golmana Ostrakovic je doveden pravo neplanski i malo je reci da je frajer visak
i da, cisto sumnjam da su planovi Ostrakovica da grije klupu...
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odo maksuz na fb da ovom kazem da smanji malo jezik,vrijeme je...
Hvala jaranikoMortemHz je napisao/la:Igra se ona ali nije 100% sigurno zbog terena,bit ce vise informacija kako vrijeme bude odmicaloSabinho je napisao/la:Moze li neko napisati sta je sa utakmicom kupa protiv Borca i je li to konacna odluka? Nemam vremena ovih dana nista da pratim. Unaprijed hvala
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Zato sto ima ugovor koji moramo ispostovati.BitiSrcemVezan je napisao/la:pa ako je tako sto ga se nismo rijesili odma a ne cekati do ljeta i imati nepotrebna 4 golmana u rosteru?Evander je napisao/la:Nije nego je Dejo visak kojeg cemo se na ljeto rijesitiBitiSrcemVezan je napisao/la:kad ste kod golmana Ostrakovic je doveden pravo neplanski i malo je reci da je frajer visak
i da, cisto sumnjam da su planovi Ostrakovica da grije klupu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi Husarica sta mi napisa na stranici hahahahahahahah
da sitnije meljem da se ne bi udavio

da sitnije meljem da se ne bi udavio
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da su naši htjeli raskinuti ugovor ne vidim razlog zbog kojeg to i Dejo ne bi htio, zašto bi ostajao još jednu polusezonu ako je recimo znao da će grijati klupu ili gledati sa zapada?Evander je napisao/la: Zato sto ima ugovor koji moramo ispostovati.
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mojne ga Mortem stipu ga nime. Yebem li mu misaMortemHz je napisao/la:Odo maksuz na fb da ovom kazem da smanji malo jezik,vrijeme je...
Mislim da je on doveden jer Delac nije bio siguran..BitiSrcemVezan je napisao/la:kad ste kod golmana Ostrakovic je doveden pravo neplanski i malo je reci da je frajer visak
I onda u 5 dana dobijes dva golmana
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj ga Harolde 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
FK Sarajevo
De sliku neko ovdje hahaha
Edit: naso sam hahahaha. Mortem yebe ne vadi hahaha
Edit: naso sam hahahaha. Mortem yebe ne vadi hahaha
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.