FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

opustenoBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la opustenoBL » 08 apr 2010, 00:04

VB1987 de nam reci ima li u toj krupi nekih potencijalnih pojacanja za nas,kad vec ove "zvijezde" nece da igraju...kakvi su ti osnovci,cijenim tvoje skauting sposobnosti nisi dzaba isao ;)
DUPLA MAJSTORE

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 08 apr 2010, 00:08

evo tekst pa pogledajte sta pise o Stevanovicu i Vukelji

За $ " " % & - " $ ¥ на $ & " ? Ступара, " је у ' $ " " &. " " ? су " / & & $ у $ " " ? " " је " " ?, ? - " " за ' 22. ? " ? & " " " ?. У " - се " " $ & " је $ " & црвеног &, & " " $ ".

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 00:10

opustenoBL je napisao/la:VB1987 de nam reci ima li u toj krupi nekih potencijalnih pojacanja za nas,kad vec ove "zvijezde" nece da igraju...kakvi su ti osnovci,cijenim tvoje skauting sposobnosti nisi dzaba isao ;)
Hehehehehe, pa vidiš to je jedna vrlo interesantna opaska, taj klinac koji je kao napadač igrao u drugom poluvremenu je sigurno potencijal za Borac jer je sada kao učenik 8 razreda fizički spremniji od Kajkuta, ostalo sve nula živa, a nebi ih mogao prodati ni na kilu, sve nešto žgoljavo i neuhranjeno, golman mi izgleda dobro ali ovi njegovi mu dobacuju da hvata loptu ko slijepi miš :D , ma šta god to značilo, a inače golman je po meni ostao neocijenjen jer su ga ovi naši pravo "napatili"... Uglavnom ništa vrijedno spomena...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 00:16

- Пораз $ " ' ? " то поготово % је " " ?, %, по " ", " " ? ? - & је $ ", $ ? &.

" су " ? " " " $, "црвено-?" су ? $ ? оружје $ ? & (3:0), а $ $ " $ пораз " " " на " " $ " ? у " за ? " ".

- Неуспјех " ' ' % " $ " " $ се & " & & нас &. - у & нас & ' " ?, а у $ је % ' ? & " " " ". $ су ' & $, ? " ' $ је " " у првенству. Прво & $ ? у " за $, а о & ' - $ " $ за то $ ". " је $ је ? & " " у & ' - " $ " ".

" са $ $ ? се на & $ ? на & сцену, а прва права ? је ? у ? &, $ " ' $ " & ", " је у ' ' у Сарајеву $ " (3:1).

- Прву ' ? за Европу " у &. ' ' ? $ " ? успјех " " је $ - $ све $ & $ то " ". " " то ? успјех за нас, ? " за ?. ? " то % ново за овај &. ? се ? у ? све је -, ? & " & по & - " је ".

"Црвено-?" $ ? " & ? се на $ првог ' са ", а " " $ - управо ова $ ? $ & за ?.

- ? " је $ се за ? " " " ", $ не & прерано " " Сарајево " ", " са " $ ? ' $ врха. " % ? $ $ " ? " ' $ $ у Сарајеву " " - $ новог &. С $ стране, ? ' освајања $ $ трофеја " " се $ &. " " $ ' % " ' јер ' уз " ' $ " ? успјех.
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 00:18

Da naravno, nije bilo ni Bojića, al ko na njega još računa, pa on je fišerov izum...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 00:19

VB 1987 je napisao/la:Da naravno, nije bilo ni Bojića, al ko na njega još računa, pa on je fišerov izum...
jel igrao i kakav je bio puzigaca? jel bio u toj startnoj postavi on ili zara?
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 00:22

borcev_navijac je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Da naravno, nije bilo ni Bojića, al ko na njega još računa, pa on je fišerov izum...
Pa ovako prvo poluvrijeme su igrali: Sušac,Džo, Leo, Vule, Puzi, Sakan, Olja jandrić, Petrović, Vukelja, Kajkut, Stančeski...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 apr 2010, 00:24

Ja samo za sebe znam da cu biti jako opusten u subotu,po prvi put ovog proljeca.Dosad sam stalno isao opterecen nekim ocekivanjima,nadama da proigramo,zeljom da budemo prvi...U prve dvije utakmice sam bio kao lud sto ne mozemo dati gol do 95 minuta,protiv Zvijezde sam drhtao dok su gosti promasivali one sanse,ali u subotu stvarno ne ocekujem nista!

Mozda bas zato sve i ispadne dobro....nada umire poslednja,nek nam je sa srecom.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 00:26

Schlager je napisao/la:Ja samo za sebe znam da cu biti jako opusten u subotu,po prvi put ovog proljeca.Dosad sam stalno isao opterecen nekim ocekivanjima,nadama da proigramo,zeljom da budemo prvi...U prve dvije utakmice sam bio kao lud sto ne mozemo dati gol do 95 minuta,protiv Zvijezde sam drhtao dok su gosti promasivali one sanse,ali u subotu stvarno ne ocekujem nista!

Mozda bas zato sve i ispadne dobro....nada umire poslednja,nek nam je sa srecom.
Ja se nadam da neke stvari neće zavisiti od sreće ;) , valjda ima neko pametan...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 00:27

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:
Pa ovako prvo poluvrijeme su igrali: Sušac,Džo, Leo, Vule, Puzi, Sakan, Olja jandrić, Petrović, Vukelja, Kajkut, Stančeski...
Ma luda kuća, pa šta je navalio na tog malog petrovića?

i da kažem za tog petrovića nešto, on nije loš tehnčar, al nema srce boji se duela, i nikad od njega igrača iako tehniku teoretski ima
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 00:29

Eh što je navalio, pa sigurno ga je očarao sa ukusom koji ima pri odabiru putničkih vozila, Audi A4, Alfa Romeo neznam koji model i Mercedes SL 230, zar treba još nešto...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 00:31

VB 1987 je napisao/la:Eh što je navalio, pa sigurno ga je očarao sa ukusom koji ima pri odabiru putničkih vozila, Audi A4, Alfa Romeo neznam koji model i Mercedes SL 230, zar treba još nešto...
Ne znam ja za tog malog ništa???
Ko je njemu otac? i šta radi?
TREĆI PUT ČASTIMO !

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 08 apr 2010, 00:41

evo da napisem nesto posle duzeg vremena.posto ne da sam bez rjeci nego i teksta sta se sve kod nas moze a prijedlog za sve je bojkot prvenstvene utakmice zasto da se mi nerviramo kad su oni kao sante leda.mars iz borca

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 00:46

zeljko78 je napisao/la:evo da napisem nesto posle duzeg vremena.posto ne da sam bez rjeci nego i teksta sta se sve kod nas moze a prijedlog za sve je bojkot prvenstvene utakmice zasto da se mi nerviramo kad su oni kao sante leda.mars iz borca
Ma džaba ti je to druže, ja moram otići kad ih volim, nema šanse za bojkot, treba im pomoći jbg, valjda će shvatiti da treba da igraju, ako ne zbog nas, a ono bar zbog sebe...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 08 apr 2010, 00:54

VB 1987 je napisao/la:
zeljko78 je napisao/la:evo da napisem nesto posle duzeg vremena.posto ne da sam bez rjeci nego i teksta sta se sve kod nas moze a prijedlog za sve je bojkot prvenstvene utakmice zasto da se mi nerviramo kad su oni kao sante leda.mars iz borca
Ma džaba ti je to druže, ja moram otići kad ih volim, nema šanse za bojkot, treba im pomoći jbg, valjda će shvatiti da treba da igraju, ako ne zbog nas, a ono bar zbog sebe...
ma ja mislim da bi se ucrvao da ne odem ali trbalo bi izgleda da se ponovi prnjavor mislim da bi bas trebali da igraju za lesinare i publiku

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 apr 2010, 06:50

Ozbiljno razmisljam da se odjavim sa ovog foruma. Ovakva histerija je vise nepodnosljiva nego igra naseg tima!
Nisam ovo ocekivao na nasoj temi.
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 11:24

Simpatizer je napisao/la:Ozbiljno razmisljam da se odjavim sa ovog foruma. Ovakva histerija je vise nepodnosljiva nego igra naseg tima!
Al bas brate!Meni je ovo sve smijesno... ;) Opusteno ljudi... :mrgreen:

Cilj za ovu sezonu je bila Evropa!Taj cilj je ispunjen 99%,ili kroz ligu,ili kroz kup,nije ni bitno...E sad druga je stvar sto su nekima porasli apetiti,pa hoce duplu krunu,ili sta ti ja znam.Mene vise zabrinjava,da se mi ne osramotimo u toj Evropi!Mislim ono,realno je da cemo ispasti na samom pocetku,ali ajd vec ako cemo ispadati,da nas ne nabiju,vec da odradimo to kako valja,malo da se borimo. ;)

Ovaj dvomec protiv Slavije ce nam biti dobar pokazatelj gdje smo i sta smo.Kao prvo Slavija je uvijek bila neugodan protivnik i imamo im dosta toga vratiti zbog zna se vec cega.Druga stvar vidjecemo kako se ekipa ponasa,da li je psihicki stabilna poslije onog poraza u Mostaru da li se oporavila,i da li je sposobna pobijediti dva puta isti tim u 4 dana!

Ono sto me naaajvise fascinira u ekipi,je napadac Bojic!Da li taj covjek uopste postoji???Da li on igra za Borac?Mislio sam da su Peric i Mazalica promasaji godine,ali ovaj je pretekao i njih...Inace spomenuta dvojica opasno resetaju u Kozari.Kad njima isticu pozajmice?
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 11:36

tatamata je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Ozbiljno razmisljam da se odjavim sa ovog foruma. Ovakva histerija je vise nepodnosljiva nego igra naseg tima!
Al bas brate!Meni je ovo sve smijesno... ;) Opusteno ljudi... :mrgreen:

Cilj za ovu sezonu je bila Evropa!Taj cilj je ispunjen 99%,ili kroz ligu,ili kroz kup,nije ni bitno...E sad druga je stvar sto su nekima porasli apetiti,pa hoce duplu krunu,ili sta ti ja znam.Mene vise zabrinjava,da se mi ne osramotimo u toj Evropi!Mislim ono,realno je da cemo ispasti na samom pocetku,ali ajd vec ako cemo ispadati,da nas ne nabiju,vec da odradimo to kako valja,malo da se borimo. ;)

Ovaj dvomec protiv Slavije ce nam biti dobar pokazatelj gdje smo i sta smo.Kao prvo Slavija je uvijek bila neugodan protivnik i imamo im dosta toga vratiti zbog zna se vec cega.Druga stvar vidjecemo kako se ekipa ponasa,da li je psihicki stabilna poslije onog poraza u Mostaru da li se oporavila,i da li je sposobna pobijediti dva puta isti tim u 4 dana!

Ono sto me naaajvise fascinira u ekipi,je napadac Bojic!Da li taj covjek uopste postoji???Da li on igra za Borac?Mislio sam da su Peric i Mazalica promasaji godine,ali ovaj je pretekao i njih...Inace spomenuta dvojica opasno resetaju u Kozari.Kad njima isticu pozajmice?
Pa šta ti je čudno za Bojića, on nije igrao ni u Modriči skoro cijelu sezonu, dakle ovdje je samo nastavio u tom ritmu, a pročitao sam danas malo i blic, ima jedan interesantan članak...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 11:40

Nego nešto kontam gledajući one četvrtfinaliste lige šampiona, nama bi sledeće godine najmanje odgovarala Barsa, jer mislim da ni mi nebi imali igrača koji bi mogao "uhapsiti" Mesija, a od ovih ostalih nema neke velike razlike, možda bi nam Mančester najviše odgovarao jer je disciplina malo popustila ipak su Fergija stigle godine... :)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 11:40

VB 1987 je napisao/la: Pa šta ti je čudno za Bojića, on nije igrao ni u Modriči skoro cijelu sezonu, dakle ovdje je samo nastavio u tom ritmu, a pročitao sam danas malo i blic, ima jedan interesantan članak...
Ma znam ja da nije on igrao u Modrici,ali zasto je uopste doveden.Evo najiskrenije ja ga nisam ni primjetio...Nula ogromna.

Znas sta bi Maricu bilo bolje da radi,da izmedju ligaskih,konstantno odigrava i prijateljske utakmice,da da priliku da se ekipa brze uigra,da igraju oni sa manjom minutazom isto.Istina veci je rizik od povreda,ali ko ne riskira ne profitira.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.