BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

edobvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la edobvb » 05 mar 2015, 18:36

Za VelaHavle!!
70.mil cega..
Hahaa drug krvnih zrnaca..kad sve vidis koliko ko vrijedi..onda I Refko vrijedi tih 70.milki

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 mar 2015, 21:27

pa vi i dalje pricajte o zlim mesarima iz trece lige.

Die SG Dynamo Dresden muss in den kommenden Spielen auf Defensiv-Allrounder Jannik Müller verzichten. Wie die Auswertung einer MRT-Untersuchung am Donnerstag ergab, hat sich der 21-Jährige einen Außenbandanriss und eine Innenbanddehnung im rechten Sprunggelenk zugezogen.
...
Jannik Müller hatte sich die Verletzung bei einem Zweikampf in der 69. Spielminute im DFB-Pokalspiel gegen Borussia Dortmund am Dienstagabend zugezogen und konnte die Partie nicht fortsetzen.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 06 mar 2015, 00:31

samo_lijevo je napisao/la:pa vi i dalje pricajte o zlim mesarima iz trece lige.

Die SG Dynamo Dresden muss in den kommenden Spielen auf Defensiv-Allrounder Jannik Müller verzichten. Wie die Auswertung einer MRT-Untersuchung am Donnerstag ergab, hat sich der 21-Jährige einen Außenbandanriss und eine Innenbanddehnung im rechten Sprunggelenk zugezogen.
...
Jannik Müller hatte sich die Verletzung bei einem Zweikampf in der 69. Spielminute im DFB-Pokalspiel gegen Borussia Dortmund am Dienstagabend zugezogen und konnte die Partie nicht fortsetzen.

Kakve gluposti valjas ? Jesil ti gledo bolan utakmicu ? Dresden se JAVNO izvinuo BvB-u za start mesara Erdmanna ... Gdje u javnom pismu iznose kako je Erdmann vise puta bio kaznjen zbog grube igre i kako ce to opet bit ... Dalje samar je on ili onaj kapiten vec u 3 minuti opalio Immobileu ;), zatim je kapiten zabio laktusu Immobileu koji je uz mnogo srece tu jako dobro prosao ... A o startu nad Reusom koji je napravio Erdmann da ne pricam, dakle ZBOG TOG STARTA se DRESDEN JAVNO IZVINJAVA Dortmundu, i ti dodjes nesto palamudit daj ba molim te .... Jedno je zadobit povredu u dvoboju, a sasvim je drugo samarat igraca, zabijat lakat i izbacit koljene i s namjerom ic povrjedit igraca koji nije imao uopste loptu u nogama .. Takve debile kao sto je Erdmann treba poslat u kavez pa nek se bore tu a ne na stadionu ... Stvarno volim musku igru tvrdu igru i pametan faul i sve to podrzavam ali namjeru da se igrac po9vrjedi i da se igraci samaraju jbg sto ne ide ne ide !

Reusa nas celavi fizioterapeut oporvalja masazama raznovrsnim i postoje sanse da zaigra ali kaze Kloppo da je prava fleka i veliki hematom na nozi MR 11 ... I dodjes ti nama pametovat nesto o gruboj igri ... Pogledaj samo koliko zutih kartona BvB DOBIJA a o crvenim da ti ne pricam ...

Inace Auba trenira punom parom tako da ce najvjerovatnije zaigrat, dok Sahin otpada za mec protiv Hsva nadam se da ce Benda napokon upast u prvu postavu i igrat pa kad se umori neka udje Kehli ... Tezak mec pogotov sto smo redovna musterija HSVA :D ... Ljudi nas zadnjih godina sa svim mogucim trenirima pumpaju .. Klopp kaze da je to ekipa koja jako puno trci ... Borbeno ce bit nema govora ali red bi bio da dobijemo ali i kiks je za ocekivaat ...
BvB Echte Liebe !!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 mar 2015, 11:16

Damir_BvB je napisao/la:
Kakve gluposti valjas ? Jesil ti gledo bolan utakmicu ? Dresden se JAVNO izvinuo BvB-u za start mesara Erdmanna ... Gdje u javnom pismu iznose kako je Erdmann vise puta bio kaznjen zbog grube igre i kako ce to opet bit ... Dalje samar je on ili onaj kapiten vec u 3 minuti opalio Immobileu ;), zatim je kapiten zabio laktusu Immobileu koji je uz mnogo srece tu jako dobro prosao ... A o startu nad Reusom koji je napravio Erdmann da ne pricam, dakle ZBOG TOG STARTA se DRESDEN JAVNO IZVINJAVA Dortmundu, i ti dodjes nesto palamudit daj ba molim te .... Jedno je zadobit povredu u dvoboju, a sasvim je drugo samarat igraca, zabijat lakat i izbacit koljene i s namjerom ic povrjedit igraca koji nije imao uopste loptu u nogama .. Takve debile kao sto je Erdmann treba poslat u kavez pa nek se bore tu a ne na stadionu ... Stvarno volim musku igru tvrdu igru i pametan faul i sve to podrzavam ali namjeru da se igrac po9vrjedi i da se igraci samaraju jbg sto ne ide ne ide !
Palamudim? eto sad bih te trebao poslati u neku stvar,ali necu.
slika

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 06 mar 2015, 12:30

samo_lijevo je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:
Palamudim? eto sad bih te trebao poslati u neku stvar,ali necu.
slika
Nije ovo ni pijaca ni korida da se neko salje u neke stvari .. Nego FORUM gdje se raspravlja diskutuje iznose misljenja argumenti .. Ja sam ti iznio argumente i cinjenice a ti na to govoris da saljes u neku stvar . ;) ...
BvB Echte Liebe !!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 mar 2015, 12:43

Kada razgovaras sa nekim ne govoris mu da palamudi samo zato sto ima drugacije misljenje.Znas kada to kazes onda samo preostaje svadja,prosto naljutis covjeka.Eto neka znas za ubuduce.
I da,necemo diskutovati,jer to sa tobom ocigledno ne ide.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 06 mar 2015, 16:08

Mesari su iza nas i treba ih zaboraviti.. najvažnije da smo dobili i da Reus nije ozbiljno povređen....Watzke izjavio da se neće puno ulagati na ljeto, ako nebude prodaje igraća :!: :hmmmmm:
Tako onda se ne moramo ni nadati nekom top igraću..
Nego će nas kao do sada iznenaditi s nekim talentom i poluproizvodom koj će biti proglašavan flopom :clap: :clap:

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 06 mar 2015, 16:38

Borusse00 je napisao/la:Mesari su iza nas i treba ih zaboraviti.. najvažnije da smo dobili i da Reus nije ozbiljno povređen....Watzke izjavio da se neće puno ulagati na ljeto, ako nebude prodaje igraća :!: :hmmmmm:
Tako onda se ne moramo ni nadati nekom top igraću..
Nego će nas kao do sada iznenaditi s nekim talentom i poluproizvodom koj će biti proglašavan flopom :clap: :clap:
Pa dobro realno gledajuci i nema potrebe za nekim velikim ulaganjima bez prodaje igraca.
Recimo ako ode Miki onda naravno da ce mu doci adekvatna zamjena koja ce mozda biti doplacena na iznos koji uzmemo za Mikija ili Gundu.
Ako bude tako onda tu i nece biti nekih velikih ulaganja,a sad ocevati neki veliki transfer na postojeci kadar malo je nerealno.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 mar 2015, 17:39

[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 06 mar 2015, 22:01

edobvb je napisao/la:Za VelaHavle!!
70.mil cega..
Hahaa drug krvnih zrnaca..kad sve vidis koliko ko vrijedi..onda I Refko vrijedi tih 70.milki
U pravu si ali Reuf je bio povrijeđen duže vrijeme i mora tih "70" miliona opravdat'. Ne osporavam njegov kvalitet, gluho bilo ali nadam se da me razumiješ.

Dobar je Reuf :thumbup:

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 07 mar 2015, 05:15

Refko sutra starter u prvih 11...nedo Bog da obnovi povredu..a mesari iz HSV ce grizti na terenu,jer gori im pod nogama!
Ja bih vise volio da ga je ostavio na klupi i cuvao ,ako nedaj Boze zatreba..samo da prodje sve kako treba rezultatski,a i bez povreda.
A ako bi sutra donili HSV , unjedjen sam da bi na kraju zavrsili cetvrti i i kroz kvalifikaciju uhvatili ligu prvaka.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 07 mar 2015, 05:19

Samo da popravim dvije pogreske!!
ubjedjen** obnovi**

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 07 mar 2015, 05:22

Samo da popravim dvije pogreske!!
ubjedjen** obnovi**

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 07 mar 2015, 06:39

Pa samo odes na "uredi" i poprvis.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 07 mar 2015, 08:28

Ma nebi ni ja volio da Reus igra danas..... ali valjda doktori i Kloppo znaju šta je najbolje...
I molio bi forumaše da ne copraju ozljedu, jer svi znamo šta se dogodilo u Dresdenu :mrgreen: :kafa:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 mar 2015, 09:13

Mene strah ove danasnje tekme :!:

Ovi nas uvijek na neku foru uzmu :twisted:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 mar 2015, 14:48

Roman Weidenfeller - Oliver Kirch, Neven Subotic, Mats Hummels, Marcel Schmelzer - Sven Bender, Ilkay Gündogan - Henrikh Mkhitaryan, Marco Reus, Shinji Kagawa - Pierre-Emerick Aubameyang

Igra Marco :eh: :eh: :eh:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 mar 2015, 15:12

A vidi heulsuse igra,bas me cudi.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 mar 2015, 15:20

samo_lijevo je napisao/la:A vidi heulsuse igra,bas me cudi.
Tebe bas pogodila ova prica iz prethodnih dana :D

http://www.rojadirecta.me/goto/azulybla ... tream6.php" onclick="window.open(this.href);return false;

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 mar 2015, 15:29

adnan24 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:A vidi heulsuse igra,bas me cudi.
Tebe bas pogodila ova prica iz prethodnih dana :D

http://www.rojadirecta.me/goto/azulybla ... tream6.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nije me pogodila,daleko od toga.Napisao sam dan prije da ne ocekujem nista,ali smeta mi prozivanje kako su jedni mesari a drugi cvijece.
Na kraju Miler nece igrati mjesec(ima),a tolika se halabuka digla oko Reusa,kad njemu apsolutno nije nista.To mi smeta.
Zorc digao uzbunu,sve novine bruje o Reusu zrtvi,Minge se ko zadnji levat javno izvinuo.I sta bi na kraju? Reusu nista,Mileru dupla povreda.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.