Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Vecina i ne zasluzuje bolje od njega i njemu slicne.Head je napisao/la:Nek bosnji igra Sunjic yebo ih on.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nek uzivaju u majstorijama Vranjesa i Sunjica. Prvom natakarim Dacu a drugom Tadiju.Cartman je napisao/la:Vecina i ne zasluzuje bolje od njega i njemu slicne.Head je napisao/la:Nek bosnji igra Sunjic yebo ih on.
Nema Misimovica, evo sad ni Spahe, ne znam, tuga moj Cartmo..
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne vjerujem, previše Spaha voli ovu državu da se sada oprosti kada je teško. Pa kad se mogao odazvati neznalici ne sumnjam da će i Meši 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DonCorleone
- Kontakt:
Naslov nema nekog smisla jer se svakako vratio protiv Israela, nema vise kud ici ponovo
. Ako mu porodica prolazi kroz teske dane, onda to podjednako utice valjda i na igru u Leverkusenu, dje opet pruza iznadprosjecne partije, nema razloga da to ne cini i u dresu BiH. Ja mislim da on ostaje dio reprezentacije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zafalilo havazu i Sinanu para pa izmislili ekskluzivu, a nas narod, kao i obicno, povjeruje.
DD
Ne trebate sumnjati da bi Sinan i mnogi Sinani dobro proslavili ako Spahic vise ne bih igrao za reprezentaciju.
Ponavljam po stoti put,Sinanovic je jedan od najvecih mesetara i olosa sto ih u ovoj drzavi ima sportsko novinarstvo a na zalost ima ih slicnih jos mnogo.Ne bi me cudilo da opet kuha i unosi nered.
Takve je potrebno drzati sto dalje od reprezentacije za njeno i nase dobro.
Sto se tice Spahe,ne bih bio iznenadjen ni da je ovo istina,u jednu ali samo u jednu ruku bi mi bilo i drago,nek vide djeca kakvu igracinu su pljuvali i tjerali.Na kraju krajeva i ako bude tako ko bi mu,poslije svega,imao obraza rijeci progovoriti.
Ponavljam po stoti put,Sinanovic je jedan od najvecih mesetara i olosa sto ih u ovoj drzavi ima sportsko novinarstvo a na zalost ima ih slicnih jos mnogo.Ne bi me cudilo da opet kuha i unosi nered.
Takve je potrebno drzati sto dalje od reprezentacije za njeno i nase dobro.
Sto se tice Spahe,ne bih bio iznenadjen ni da je ovo istina,u jednu ali samo u jednu ruku bi mi bilo i drago,nek vide djeca kakvu igracinu su pljuvali i tjerali.Na kraju krajeva i ako bude tako ko bi mu,poslije svega,imao obraza rijeci progovoriti.
Vidjeli su oni sve nakon Kipra. Sve je bilo jasno i najvecim zlobnicima.Rusilac je napisao/la:
Sto se tice Spahe,ne bih bio iznenadjen ni da je ovo istina,u jednu ali samo u jednu ruku bi mi bilo i drago,nek vide djeca kakvu igracinu su pljuvali i tjerali..
Zanimljivo da Avaz sad ne valja istim onima koji su ga ovdje onomad redovno citirali. 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ko ga je citirao?emir79 je napisao/la:Zanimljivo da Avaz sad ne valja istim onima koji su ga ovdje onomad redovno citirali.
Ja bi Sunjica u reprezentaciju pozvao samo pod uslovom da javno pozove oca da se preda organima BiH i na sudu dokaze da nije istina ono za sto je optuzen (da je ubio zarobljenog civila samo zato sto je bosnjacke nacionalnosti) ili da odgovora za pocinjeno djelo ako se dokaze da je istinito.Nerminovic je napisao/la:Ta'ce Spaha, imamo Sunjica jel' tako Virtu
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Feridagic je napisao/la:Ja bi Sunjica u reprezentaciju pozvao samo pod uslovom da javno pozove oca da se preda organima BiH i na sudu dokaze da nije istina ono za sto je optuzen (da je ubio zarobljenog civila samo zato sto je bosnjacke nacionalnosti) ili da odgovora za pocinjeno djelo ako se dokaze da je istinito.Nerminovic je napisao/la:Ta'ce Spaha, imamo Sunjica jel' tako Virtu
Samo u zavisnosti, ko je na tapetu.emir79 je napisao/la:Zanimljivo da Avaz sad ne valja istim onima koji su ga ovdje onomad redovno citirali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AndreWilliams
- Kontakt:
Godine mu ne idu u prilog. Do Evropskog ce imati 36. Mislim da on realno sagledava svoju poziciju u kojoj na mladjima svijet ostaje. Novi stoperski tandem bi trebao da bude Kolasinac (21)lijevi i Bicakcic (25) desni stoper, a tu su jos Zukanovic (28), Sunjic (26), Vranjes (25), Cocalic (27), Arslanagic (21), pa se spominju jos Dupovac (23) i Dumic (23), ali njega nisam gledao pa ne znam. Sve u svemu,doslo je vrijeme za rastanak sa bivsim kapitenom. Jedan od najboljih koje je ova zemlja imala, a bio bi najbolji da nije patio od kompleksa "velikih utakmica" u kojima je po obicaju kiksao i izgledao najlosije na terenu. Bez obzira, Spahi se treba iskreno zahvaliti na svemu i pozeliti mu sve najbolje u nastavku sezone (finale Lige Sampiona bi bila kruna jedne uspjesne karijere).
Ako sam dobro shvatio, Džeko, Pjanić, Begović i Ibišević su 20% reprezentacijeHead je napisao/la:80% reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Dobro si shvatioVirtu4l je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, Džeko, Pjanić, Begović i Ibišević su 20% reprezentacijeHead je napisao/la:80% reprezentacije.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
U tom slučaju neko bi trebao prestati pratiti fudbal i posvetiti se plemenitim sportovima tipa karling, pikado, kamena s ramena, i slično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amarinho, bordobijeli, CrvenoCrnaArmija, D97, edvaE2, Goalgetter, izdzezveubrazil, Marokanci58, Maverick, Micron, safun79, SanaBosna, Sheyi, signalidunapark, Sveti, tuzlanskinacin, Venom, Wilshere10, Zglavkar, Zigazaga i 148 gostiju.