Najbolji teren u bih je bio proglasen u Brezi samo ona stoka iz ZDK je pokrala klub i napravila stadion u Zenici mislim da mozes naci negdje i na netuBlueSharks je napisao/la:Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- bistrikboy
- Kontakt:
A ova prica oko terena ima veze sa Željom zato sto...?
Hajmo malo o Želji pisati zanimljivije je od nekakvih pasnjaka...
Hajmo malo o Želji pisati zanimljivije je od nekakvih pasnjaka...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
zna li ko hocel biti prenosa zeljo-borac ili ne? ili jos uvijek ni sami ne znaju sta prenose?
jako mi je bitno...
jako mi je bitno...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
mozda bi bolje bilo da se ne prenosi jer bi vise ljudi doslo na utakmicu.
jeste... meni treba 24 sata autobusom do sarajevaA_d_0 je napisao/la:mozda bi bolje bilo da se ne prenosi jer bi vise ljudi doslo na utakmicu.
a ne mislim da ce prenos smanjiti imalo broj gledalaca na stadionu mozda jedino one stare navijace (mislim 50+)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
heh buraz bez obzira na prenos stadion će biti pun.Jedino zbog čega bi mogla biti malo manja posjeta ako bude prenosa je prolom oblaka.mada će i tada biti jako solidno popunjen.a ako bude lijepo vrijeme,onda očekujem prepun stadionA_d_0 je napisao/la:mozda bi bolje bilo da se ne prenosi jer bi vise ljudi doslo na utakmicu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
samir bekrić o manijacima:
http://www.javno.ba/samo-na-javno-ba/sa ... krija.html„Slažem se potpuno, a reći ću samo to da su za njih riječi suvišne. Konstantno nam daju vjetar u leđa, u sve većem broju prate i u gostujućim utakmicama i zbilja je milina igrati za klub s takvim navijačima. Nema sumnje kako ćemo i u predstojećim utakmicama mi igrači pošteno natopiti svoj dres, boriti se za Željin grb, ali i za svoje Manijake. Oni se bore za nas, mi smo tu zbog njih, volimo se javno i zajednički idemo u nove pobjede“.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- jug je samo jedan
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:samir bekrić o manijacima:
http://www.javno.ba/samo-na-javno-ba/sa ... krija.html„Slažem se potpuno, a reći ću samo to da su za njih riječi suvišne. Konstantno nam daju vjetar u leđa, u sve većem broju prate i u gostujućim utakmicama i zbilja je milina igrati za klub s takvim navijačima. Nema sumnje kako ćemo i u predstojećim utakmicama mi igrači pošteno natopiti svoj dres, boriti se za Željin grb, ali i za svoje Manijake. Oni se bore za nas, mi smo tu zbog njih, volimo se javno i zajednički idemo u nove pobjede“.
samir bekric jedan je od nas
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----
------------amar amar osim osim------------
----------------žeeeeeeljoooo--------------
------------amar amar osim osim------------
----------------žeeeeeeljoooo--------------
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- BlueSharks
- Kontakt:
Samo da pitam ko i zbog čega briše moje postove. Postavio sam dva teksta i obrisani su, a to se i prije dešavalo. Čisto me zanima u čemu je problem. Jel to nije dozvoljeno il nešta drugo... 
Strauss Junior
zeljo uzima bodove u prijedoru, prodajem bubreg da pare stavim na kladionicu - x2!!!!
Golac TITO. 
ja mislim da neće biti prenosa zato što će raditi tekmu čelik -njanjajevotm84 je napisao/la:zna li ko hocel biti prenosa zeljo-borac ili ne? ili jos uvijek ni sami ne znaju sta prenose?
jako mi je bitno...
- ChelseaFann11
- Kontakt:
ee raja jel istina da pape oce rovcanina u repki???
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
Odakle ti taj infoChelseaFann11 je napisao/la:ee raja jel istina da pape oce rovcanina u repki???
- ChelseaFann11
- Kontakt:
vjerujte i ja se cudim, ali danas pijem kafu cujem pricaju pape trazi igrace iz premijer lige i prati rovcanina, dodjem u skolu ista prica a i maloprije jarana pitam potvrdi mi isto!!!
Ma nema teorije...pored Džeke,Ibiševića,Muslimovića,Zeca...kad bi zaigrao Rovcanin??ChelseaFann11 je napisao/la:vjerujte i ja se cudim, ali danas pijem kafu cujem pricaju pape trazi igrace iz premijer lige i prati rovcanina, dodjem u skolu ista prica a i maloprije jarana pitam potvrdi mi isto!!!
I još plus tek se oporavio i vratio na teren...pa on nije prvi špic Želje (vec Mešanović) a da ga Pape zove u A tim.
Totalno nelogicno.
- ChelseaFann11
- Kontakt:
brate vjeruj neznam..ja prenosim kako sam cuo..to je samo mogucnost, ali nije samo on u pitanju ima jos par igraca. neznam koji su..ja sam cuo za rovu!!Mandrak je napisao/la:Ma nema teorije...pored Džeke,Ibiševića,Muslimovića,Zeca...kad bi zaigrao Rovcanin??ChelseaFann11 je napisao/la:vjerujte i ja se cudim, ali danas pijem kafu cujem pricaju pape trazi igrace iz premijer lige i prati rovcanina, dodjem u skolu ista prica a i maloprije jarana pitam potvrdi mi isto!!!
I još plus tek se oporavio i vratio na teren...pa on nije prvi špic Želje (vec Mešanović) a da ga Pape zove u A tim.
Totalno nelogicno.
Gledo Baljić tekmu protiv travnika....i u sportu pise da mu se Rovcanin svidio..i da ga prate tako nesto...spominje se i Bekric....ma dizanje cijene 
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
evo danas mi proradio zadnja 3 dana nisam mogao ući na str. kada got stisnem na stranicu nakon par sekundi bi mi pisalo EROR...bistrikboy je napisao/la:Meni normalno radi,mozel detaljan opis problemaHamo je napisao/la:šta je sa FKŽ.com
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.