Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

johnnyyK
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la johnnyyK » 04 feb 2015, 16:15

Uživaj brate :salut: :salut: :wave:

Persie
Kontakt:

Post Postao/la Persie » 04 feb 2015, 18:58

Blago tebi drug.. I ja u planiram u buducnosti da odem gore da pogledam kakvu utakmicu, pa me zanima kakvi su troskovi i sta trebam ganjati sve?

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 feb 2015, 15:08

mali osvrt na jučerašnju utakmicu..

0:0 na kraju, moramo bit zadovoljni s obzirom da nismo yebene šanse stvorili za 85 minuta...Liverpool također bezidejan, sve u svemu dosadna i loša utakmica...Žao mi je što Roberto nije ranije ubacio Rossa, jer je bilo očigledno da u sredini nedostaje netko tko će uraditi nešto više sa svojom kreativnošću.Uveo ga u 85. minuti i prvi dodir sa loptom 100%-tna prilika i ujedno najbolja prilika na meču, nažalost Coleman nije uspio zabit...

Čestitke Lennonu na debiju, mislim da će biti solidno pojačanje i nadam se da će dobiti finu minutažu do kraja sezone.Lukaku i jučer katastrofa, čovjek konstatno u ofsajdu, mislim da Kone zaslužuje šansu...

Srijeda Stamford Bridge, za desetak dana Young Boys, do tada :wave:

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 09 feb 2015, 16:05

johnnyyK je napisao/la:mali osvrt na jučerašnju utakmicu..

0:0 na kraju, moramo bit zadovoljni s obzirom da nismo yebene šanse stvorili za 85 minuta...Liverpool također bezidejan, sve u svemu dosadna i loša utakmica...Žao mi je što Roberto nije ranije ubacio Rossa, jer je bilo očigledno da u sredini nedostaje netko tko će uraditi nešto više sa svojom kreativnošću.Uveo ga u 85. minuti i prvi dodir sa loptom 100%-tna prilika i ujedno najbolja prilika na meču, nažalost Coleman nije uspio zabit...

Čestitke Lennonu na debiju, mislim da će biti solidno pojačanje i nadam se da će dobiti finu minutažu do kraja sezone.Lukaku i jučer katastrofa, čovjek konstatno u ofsajdu, mislim da Kone zaslužuje šansu...

ne bih ja drvljem na lukakua koji je žrtva bezidejne igre veznjaka u napadu, što je konstantan problem od početka sezone, osim kad ovaj barkli nešto odigra. lično sam skeptičan da trojac beša-mekarti-beri može funkcionirati usljed njihove limitiranosti u ofanzivnom dijelu. jedino da bešiću daju potpunu slobodu u ofanzivi, ali to je upitno, nije igrao na toj poziciji.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 09 feb 2015, 19:59

Fuuuf, nekako pomalo sebi dolazim nakon subote...i bi 224. Merseyside derby...i ostaje zal za onom prilikom Colmana 86. min. a i zadovoljstvo za jos jednim "clean sheet"-om i poenom protiv tima koji je u "zamahu" ;) Maa samo da se objavim a duzi raport kad se vratim.
Pozz
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 09 feb 2015, 21:26

frenki je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:mali osvrt na jučerašnju utakmicu..

ne bih ja drvljem na lukakua koji je žrtva bezidejne igre veznjaka u napadu, što je konstantan problem od početka sezone, osim kad ovaj barkli nešto odigra. lično sam skeptičan da trojac beša-mekarti-beri može funkcionirati usljed njihove limitiranosti u ofanzivnom dijelu. jedino da bešiću daju potpunu slobodu u ofanzivi, ali to je upitno, nije igrao na toj poziciji.
daleko od toga da mu nitko nema gurati loptu naprijed...Šta je sa Mirralasom, Barkleyem, Bainesom, Colemanom, Naismithom...Šta oni rade ?Slažem se da je vezni red daleko od forme koju su pokazivali prije, posebno prošle sezone, ali Kone je jednu utakmicu igrao od 1. minute i odmah je razlika bila evidentna...Mislim da Kone mora dobiti veću šansu, a trenutno Lukaku ne izgleda nimalo bolje od njega, bez obzira koliko je skupo plaćen i koliko ga navijači vole...Trenutno nije u formi i izgleda loše na terenu.Ali ima i za to rješenje...Iako Eto'o više nije tu, mora se malo češće kombinirat sa igračima, možda čak i probati sa 2 napadača, jer je evidentno da je vezni red loš...

@obi :wave:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 feb 2015, 16:47

Romelu Lukaku has said he hopes to leave Everton for "a top club" less than a year after his permanent summer switch.
Qrčenje na vidiku. . .
A.F.C. Bournemouth!

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 16 feb 2015, 22:10

MUHAMED BESIC :D :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 19 feb 2015, 19:28

1:2 :opaopa:

kakva akcija :tokralju:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 feb 2015, 19:34

johnnyyK je napisao/la:1:2 :opaopa:

kakva akcija :tokralju:
Akcija je :tokralju: :tokralju:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 19 feb 2015, 19:39

1:3, Lukaku :njanjanja:

Ajde riješite u odmah u prvoj utakmici sve :mrgreen:

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 19 feb 2015, 21:39

johnnyyK je napisao/la:1:3, Lukaku :njanjanja:

Ajde riješite u odmah u prvoj utakmici sve :mrgreen:

1:4 (Lukaku)
Riješeno !
A sad samo pametno i trezveno kao i ovih zadnjih pola sata 8nakon isključenja Stonea-glupo,glupo :facepalm: ) defanziva hardcore, visoka odbrana i kontre (Martinez to može sa dijecom + Barry, Kone, Alkaraz)...i čekati ždrijeb osmine finala EL....a u međuvremenu se posvetiti ligaškome dijelu sezone i tu bobati poene/bobe/bodove i stvarati mirno okruženje za nastavak u EL.
maa znam da zvuči nabacano ali ko zna o čemu ja -to je to. :kafa:
Do pisanja :geek:
COYB

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 19 feb 2015, 22:02

Dobra partija. Napokon uživao bez nervoze. Bravo Plavi.

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 27 feb 2015, 17:36

Svicarci prelosi, pravi test je kijevski Dynamo. Nezgodan protivnik ali po meni je Everton blagi favorit.

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 02 mar 2015, 12:16

Ovo vise nema smisla :x , vec sad smo izgubili sve sanse za izlazak u LE sljedece sezone, mislim da ce na kraju ove sezone doci do odlazka neki igraca Lukakua, Mirallasa, Colemana, pa mozda cak i Stonesa pa nam opet sljedi mucenje u sredini tablice.....
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 04 mar 2015, 19:05

Moj čarobnjak, koliko vidim, nama če plafon u EPL biti ako uđemo u gornji dio tabele, a Evropa nam dođe kao neki "ispušni ventil". Sad samo da tako i nastavimo u EL pa da nam se ponovi 1985.i tako bar da ovu mizernu sezonu što pozitivnije privedemo kraju :problem:
Za odlazak igrača na kraju sezone sam siguran :? :roll: i to otprilike ova dvojica koja si naveo (Mirallas, Lukaku, te Howard-vrača se u USA, Coleman i Stones-sumnjam, no ako su budale če otiči, Pienaar-vjerovatno kod Moyesa u Španiju, te Hibbo, Distine, McGeady, Alcaraz če dobiti "otpust"...što če reči pola tima!?! :shock: -ali tako če biti, **bi ga,no mene nije to bed neki jer tu su mlade snage :salut: )
Večeras Stoke City u gostima, teško-preteško gostovanje ali nema druge, moramo se vaditi, za neku "safe zone" nam je potrebno 4 pobjede najmanje!! Aferim!
nema predaje :thumbup:
COYB

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 04 mar 2015, 22:46

Razbili smo se k'o stare novogodišnje kuglice o beton...žalosno je ovo večeras bilo gledati. :oops:
Iz kola u kolo, Martinez se primiče otkazu.
Ne bih voljeo da završimo kao i Wigan-dignemo pehar kupa i napustimo EPL :shock:
Previše za provariti za jedno veče.
COYB

p.s.
Za što mi dasmo onolike novce?? :facepalm:

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 06 mar 2015, 03:47

Jedino ta EL moze spasiti sezonu ali bgm tesko i to. Gledam Viole vcrs, nadmudrise Juve usred Torina. Jedan Villarreal otkinu bod na Bernabeu a inace igraju lijep i napadacki fudbal, te Sevilla koja tradicionalno napad EL, Roma koja i nije u nekoj formi ali moze sa svakim klubom na svijetu igrati, Zenit pa Wolfsburg koji nevjerovatbno u 2015-oj igra... realno, male su sanse i za ovo, s ovakvom igrom tesko i Dynama proci. Ovi djecaci iz Svicarske su grozni, nisu mjerilo.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 mar 2015, 14:39

112233445566778899 je napisao/la:Jedino ta EL moze spasiti sezonu ali bgm tesko i to. Gledam Viole vcrs, nadmudrise Juve usred Torina. Jedan Villarreal otkinu bod na Bernabeu a inace igraju lijep i napadacki fudbal, te Sevilla koja tradicionalno napad EL, Roma koja i nije u nekoj formi ali moze sa svakim klubom na svijetu igrati, Zenit pa Wolfsburg koji nevjerovatbno u 2015-oj igra... realno, male su sanse i za ovo, s ovakvom igrom tesko i Dynama proci. Ovi djecaci iz Svicarske su grozni, nisu mjerilo.
Bas tako, ova sezona sto se mene tice je katastrofa. Pretpostavljam da ce se vise izgubiti kroz tv prava u Engleskoj nego zaradit u toj evropa ligi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 13 mar 2015, 14:24

Lose otvaranje utakmice, nakon toga zasluzena pobjeda. Lukaku trpa u EL a u PL isto mutavac.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 6 gostiju.