Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
jos da se u trojice od njih 5 ne vidi ime u linku bilo bi i zanimljivije 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Motokultivator
- Kontakt:
Bađo je nas ambasador u LANerminovic je napisao/la:pa' onda malo u New Yorku, pa' onda u Goteborgu....Motokultivator je napisao/la:
Baggio from Bosnia
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Ja bih njega volio vidjeti u reprezentaciji.Momak ima sve predispozicije da postane sjajan igrac.Samo da ga aBd povredu zaobidjuHead je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Duljevica sam hvalio od one prve utakmice za mladu repku, protiv Makedonije u Istocnom Sarajevu cini mi se. Momcina usao i odigrao odlicno. Tada je Legenda govorio da nece biti nista od njega, a dizao Seada Hajrovica. 
Krilo, a ima nos za gol, takvi igraci su nevjerovatno vazni i korisni u danasnjem nogometu.
Krilo, a ima nos za gol, takvi igraci su nevjerovatno vazni i korisni u danasnjem nogometu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bice nesto od duljevica, upamtite to. 
Svaka cast Prevljaku. Nije ni cudo da ga je RB Leipzig iz Igmana doveo.
Samo nastavi majstore. Mogli bi imati vrlo jak napad u mladoj repci zajedno sa Smailom, Arom i Riadom kao najjaci trio
Samo nastavi majstore. Mogli bi imati vrlo jak napad u mladoj repci zajedno sa Smailom, Arom i Riadom kao najjaci trio
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- HamburgCity
- Kontakt:
Ko je ovaj Haris Memić (FC Oss) ?
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
@vetokele donji ste sutra, pazi sta ti kazem. Samo vas sudije i penal mogu odvesti do bod(ova).Nerminovic je napisao/la:jok' nego cu tebe guratiCartman je napisao/la:Vidi ovog Nerminovica sto ofirno gura svog zemljaka Dumica.Mora da ima neke procente od transfera. Ni trunka srama nema.
Zlatko Tripic zasluzuje poziv.menadzercina sam, radim svoj posao
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
SempreJuve
- Kontakt:
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
SempreJuve je napisao/la:Zec pogodio![]()
Evo gola.
- Principatus
- Kontakt:
Mozda treba Zecu dati jos jednu sansu. Nisam nesto toliko odusevljen sa njegovom dosadasnjom karijerom, ali momak pogadja redovno. Pa jos Djuric, pa Tankovic, Mahmutovic.
Problem koji mi upravo imamo u reprezentaciji je da se zbog debilizma proslog selektora sada moraju isprobati mase igraca i valja to sve uklopiti. Mesa ima pune ruke posla, tako je kad se preuzme novo radno mjesto, a ispred tebe na istom bio ljencuga i kreten.
Problem koji mi upravo imamo u reprezentaciji je da se zbog debilizma proslog selektora sada moraju isprobati mase igraca i valja to sve uklopiti. Mesa ima pune ruke posla, tako je kad se preuzme novo radno mjesto, a ispred tebe na istom bio ljencuga i kreten.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Precka Stilica. Gube 0-1 od Zawishe
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Zadnjih par godina svi iz Turske su redovno dobijali pozive (Medunjanin, Ibricic, Hajrovic, Vranjes, Sesar, Visca), osim Zeca, a bio je najstanardniji, i jos igra poziciju gdje smo imali samo dva igraca. Safetov debilizam.Principatus je napisao/la:Mozda treba Zecu dati jos jednu sansu. Nisam nesto toliko odusevljen sa njegovom dosadasnjom karijerom, ali momak pogadja redovno. Pa jos Djuric, pa Tankovic, Mahmutovic.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Zna li neko odakle je ovaj Toljan sto igra u Hofffenheim-u? vidim da ima njemacko i hrvatsko drzavljantvo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Zec je postizao 3 gola po sezoni a vodio se kao napadac i dosta puta ulazio sa klupe U Genceru.Pivopija je napisao/la:Zadnjih par godina svi iz Turske su redovno dobijali pozive (Medunjanin, Ibricic, Hajrovic, Vranjes, Sesar, Visca), osim Zeca, a bio je najstanardniji, i jos igra poziciju gdje smo imali samo dva igraca. Safetov debilizam.Principatus je napisao/la:Mozda treba Zecu dati jos jednu sansu. Nisam nesto toliko odusevljen sa njegovom dosadasnjom karijerom, ali momak pogadja redovno. Pa jos Djuric, pa Tankovic, Mahmutovic.
Zec je uglavnom igrao po krilu, prosle i pretprosle sezone je skoro svaku bio starter, i davao je po 6 golova po sezoni, sto je solidno u odnosu na poziciju. Npr. i Visca je igrao istu poziciju kao i Zec, a ima losiju statistiku, cak je bio redovno pozivan i iz druge Turske lige, tako da nema opravdanja za nepozivanje Zeca.harixs je napisao/la: Zec je postizao 3 gola po sezoni a vodio se kao napadac i dosta puta ulazio sa klupe U Genceru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stevanovic danas 90minuta presjedio na klupi Gyora !!! Ocekivano..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da je dosao u Sarajevo, do sada bi se Bundesligasi pokrvili za njegabhfanatic14 je napisao/la:Stevanovic danas 90minuta presjedio na klupi Gyora !!! Ocekivano..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: NerminFatic, Sheyi i 25 gostiju.