Popusti malo ziv bio. Radi se o odlasku/ostanku kapitena, od cega umnogome zavisi nasa igra u defanzivi u nastavku kvalifikacija, zasto se uvijek prelazi na licna prepucavanja (u ovom slucaju potpuno irelevantna).emir79 je napisao/la:Zanimljivo da Avaz sad ne valja istim onima koji su ga ovdje onomad redovno citirali.
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ne prdi, i ti i ovaj ispod što te podržava.Feridagic je napisao/la:Ja bi Sunjica u reprezentaciju pozvao samo pod uslovom da javno pozove oca da se preda organima BiH i na sudu dokaze da nije istina ono za sto je optuzen (da je ubio zarobljenog civila samo zato sto je bosnjacke nacionalnosti) ili da odgovora za pocinjeno djelo ako se dokaze da je istinito.Nerminovic je napisao/la:Ta'ce Spaha, imamo Sunjica jel' tako Virtu
Goalgetter je napisao/la:
Da li je ovome vjerovati, ne znam, znajuci da kapiten rijetko kada komunicira Avazom.
lazu ha zinu........... da hoce ko ovog sinana sinanovica kvalitetno nalausit, ja bih dernek epskih razmjera napravio.
dno , ne samo sportskog novinarstva, nego novinarstva uopsteno , a i profesionalnog zanimanja bilo koga bilo cime
- Motokultivator
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- Motokultivator
- Kontakt:
Rusilac je napisao/la:Ne trebate sumnjati da bi Sinan i mnogi Sinani dobro proslavili ako Spahic vise ne bih igrao za reprezentaciju.
Ponavljam po stoti put,Sinanovic je jedan od najvecih mesetara i olosa sto ih u ovoj drzavi ima sportsko novinarstvo a na zalost ima ih slicnih jos mnogo.Ne bi me cudilo da opet kuha i unosi nered.
Takve je potrebno drzati sto dalje od reprezentacije za njeno i nase dobro.
Sto se tice Spahe,ne bih bio iznenadjen ni da je ovo istina,u jednu ali samo u jednu ruku bi mi bilo i drago,nek vide djeca kakvu igracinu su pljuvali i tjerali.Na kraju krajeva i ako bude tako ko bi mu,poslije svega,imao obraza rijeci progovoriti.
x
x
Je li ima neko taj Spahicev intervju za Avaz, dajte postavite da vidimo o cemu se radi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
BozePetra je napisao/la:izgleda da je istina![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pretjeruješVirtu4l je napisao/la:BozePetra je napisao/la:izgleda da je istina![]()
#Salihović
Svašta mogu razumjeti, ali da se neko raduje smrtnom slučaju u nečijoj porodici, e to fakat ne mogu da vjerujem. E moj Virtu...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam ni za kakav smrtni slučaj u porodici, radujem se njegovom odlasku iz reprezentacije, kao i uvijek. Tu patetiku ostavi za nekog drugog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uz tebe smo kapitenu. Nemoj vise stavljat repku ispred familije. Odmori do juna. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
...rekao je selektor Baždarević.Mislim da bi svaki normalan čovjek želio da on nastavi da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Drži se kapitenu.
Radovati se odlasku jednog od najboljih igraca, moze samo budala i **** idiot.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Motokultivator
- Kontakt:
samadhi je napisao/la:Radovati se odlasku jednog od najboljih igraca, moze samo budala i **** idiot.
x
x
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
samadhi je napisao/la:Radovati se odlasku jednog od najboljih igraca, moze samo budala i **** idiot.
Pa cuo si sta je Mesa izjavio. Nemozes nikako biti normalan ako bi pozelio takvu neku stvar.
" Mislim da bi svaki normalan čovjek želio da on nastavi da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine", rekao je selektor Baždarević. " @Mandrax brate izvini nisam vidio da si vec bio postavio izvinjavam se za dupli post.
Samo da znate tocno je da Emir ima smrtni slucaj u obitelji, ali ne znam za ovo da nece vise igrati za BIH. Doduse nisam ni pricao sa njegovima ali ovo mi je sve sto Ava. pise toliko cudno da bi dalji komentar bio nepotreban. Mislim da ovakve stvari ne treba niti komentirati treba ih ostaviti u domenu privatnosti.
Kako spaha moze danas da igra utakmicu a nemoze da se odazove meši 28.3 protiv andore ????????????????
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Spaha prelazi igrati za njemacku (insider)
Imao je smrtni slucaj i kaze da se nije psiholoski opravio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, izdzezveubrazil, Maverick, perun, RaZuti, Sarajevskigigant1921, Sheyi, Shogun, Zeko87 i 52 gosta.