FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pitao sam jucer ali mi niko nije odgovorio, pa cu ponoviti pitanje. Ne mogu da se logiram na fanzonu, izbacuje mi "neispravni podaci". Slao sam mailove na press i ulaznice @fcsarajevo.ba ali niko mi ne odgovara, kome da se obratim? Ili ce nekad vec otvoriti ove mailove pa urediti to?
Moze to bolje , puno bolje. Nadam se da cemo ljetos dostici cifru od 8000 clanskih a do nove god i cijelog CENERA
Desole ,ja bih nazvao klub i objasnio bih o cemu se radi.....
Desole ,ja bih nazvao klub i objasnio bih o cemu se radi.....
cekaj da odg na mail...Desole je napisao/la:Pitao sam jucer ali mi niko nije odgovorio, pa cu ponoviti pitanje. Ne mogu da se logiram na fanzonu, izbacuje mi "neispravni podaci". Slao sam mailove na [email protected] i [email protected] ali niko mi ne odgovara, kome da se obratim? Ili ce nekad vec otvoriti ove mailove pa urediti to?
probaj sa kvačicama i bez kvačica... bla bla
e jedino ako si se prije par dana ili sedmicu uclanio onda jos nisi usao u sistem jer su malo spori (nedopustivo)
FK Sarajevo
Da li je Delac dobio taj famozni certifikat? Kad ce moci da igra?
Amidzi mi nikad ne trebamo okrenuti ledja, bez obzira da nas 3x bogatiji sponzori zele...
Ako je on vjerovao u ovo, onda treba da i mi vjerujemo njemu...
Da li neko zna, kakvo je amidzino misljenje o svim ovim sponzorima?
Koliko je sad spreman da pomaze ekipi? Da li je jos uvijek zainteresovan kao na pocetku?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Amidzi mi nikad ne trebamo okrenuti ledja, bez obzira da nas 3x bogatiji sponzori zele...
Ako je on vjerovao u ovo, onda treba da i mi vjerujemo njemu...
Da li neko zna, kakvo je amidzino misljenje o svim ovim sponzorima?
Koliko je sad spreman da pomaze ekipi? Da li je jos uvijek zainteresovan kao na pocetku?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- molotovljev
U Decembru bilo oko 4.500, sto znaci da je za dva metra otišlo oko 1.500.
Do početka kvalifikacija za ligu prvaku očekujem cenera...
Desole... ime.prezime ( velikim slovima uz obaveznu tačku izmedju ) i ispod šifra sa članske...
Desole... ime.prezime ( velikim slovima uz obaveznu tačku izmedju ) i ispod šifra sa članske...
F.K.SARAJEVO
U prvom krugu uclanio sve svoju porodicu. Drugi krug, krenulo uclanjenje sire familije. I sada je u toku treci krug, sada muntam sve jarane i poznanike koji su nasi navijaci il bar simpatizeri da se uclaneHordeBL je napisao/la:znaci izvor fakat pouzdan....aferimMortemHz je napisao/la:Jesmo,fali manje od 100
6000 smo nakucali. Do 10 000 ce potesko, treba jos sezona slijedeca, barem. Ali idemoooo....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- franklampard8
- Kontakt:
Ja uclanio zenu koja mi cisti kucu.AdiFKS je napisao/la:U prvom krugu uclanio sve svoju porodicu. Drugi krug, krenulo uclanjenje sire familije. I sada je u toku treci krug, sada muntam sve jarane i poznanike koji su nasi navijaci il bar simpatizeri da se uclaneHordeBL je napisao/la:znaci izvor fakat pouzdan....aferimMortemHz je napisao/la:Jesmo,fali manje od 100![]()
![]()
6000 smo nakucali. Do 10 000 ce potesko, treba jos sezona slijedeca, barem. Ali idemoooo....![]()
![]()
1946
Frank..ti si tito sviju mi..ovo je najoriginalnije sto sam cuo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U decembru je bilo preko 5K a do pocetka kvalificija mi ako budemo imali 8K to je uspjeh,10K je nazalost nerealno ove sezonemolotovljev je napisao/la:U Decembru bilo oko 4.500, sto znaci da je za dva metra otišlo oko 1.500.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- molotovljev
moguće je da smo krajem decembra prebacili peticu... znam da je početkom mjeseca bilo oko 4.600
F.K.SARAJEVO
U pravu si Mortem...cini mi se 5248 da je bilo u Decembru
Masala sponzora samo nek se kote.
Regionalna liga ali samo Bosna, hrvaska, srbija I slovenija, al bez gostujuci navijaca par prvi sezona.
Po 4 ekipe Iz svake drzave. I igrat prvi 8 igrat za prvaka (ls I le) a drugi 8 za opstanak 4 zadnja ispadaju.
Ja vjerujem da bi mi bili medzu prve 4 ekipe non stop. Partizan zvezda Maribor Rijeka hajduk I SARAJEVO bi se borili za 2,3,4 mjesto. Dinamo bi prvi sezona karo sve al vremenom bi ih stizali.
Za opstanak olimpija skretnicar uski belupo vojvodina. (Mislim te 4 ekipe bi bile ispiskane u prvoj sezoni)
Tacnoje da bi morali prvu godinu dosta potrosit oko 25miliona km, al svaku sledecu sezonu bi mogli proc sa 10-15 miliona km.
To Jesu velke pare za nase uslove al bi I nasi sponzori morali Nama placat mnogo vise. Plus 30000 gledalaca (Dinamo zvezda partizan skretnica ) 20000 (hajduk Maribor) plus ove manje tekme po 5000 ljudi..
Plus tv Prava GENERALNI sponzor te lige, prodaja igraca za mnogo vece pare. Mislim da bi imali income od 20miliona km po sezoni. Znaci mogli bi bit svaku sezonu oko 5miliona km u plusu I izborit grupu le skoro svake godine.
Regionalna liga ali samo Bosna, hrvaska, srbija I slovenija, al bez gostujuci navijaca par prvi sezona.
Po 4 ekipe Iz svake drzave. I igrat prvi 8 igrat za prvaka (ls I le) a drugi 8 za opstanak 4 zadnja ispadaju.
Ja vjerujem da bi mi bili medzu prve 4 ekipe non stop. Partizan zvezda Maribor Rijeka hajduk I SARAJEVO bi se borili za 2,3,4 mjesto. Dinamo bi prvi sezona karo sve al vremenom bi ih stizali.
Za opstanak olimpija skretnicar uski belupo vojvodina. (Mislim te 4 ekipe bi bile ispiskane u prvoj sezoni)
Tacnoje da bi morali prvu godinu dosta potrosit oko 25miliona km, al svaku sledecu sezonu bi mogli proc sa 10-15 miliona km.
To Jesu velke pare za nase uslove al bi I nasi sponzori morali Nama placat mnogo vise. Plus 30000 gledalaca (Dinamo zvezda partizan skretnica ) 20000 (hajduk Maribor) plus ove manje tekme po 5000 ljudi..
Plus tv Prava GENERALNI sponzor te lige, prodaja igraca za mnogo vece pare. Mislim da bi imali income od 20miliona km po sezoni. Znaci mogli bi bit svaku sezonu oko 5miliona km u plusu I izborit grupu le skoro svake godine.
Ma dobra Evropa i eto clanova. Ali 10 000 do kraja godine, po meni je nerealna cifra. Ako bude 8 000, ja zadovoljan.
- franklampard8
- Kontakt:
Ma j*** regionalnu ligu, daj ovu nasu da prekucamo vec jednom (vise puta). I onda moze.Pitar6785 je napisao/la:Masala sponzora samo nek se kote.
1946
Pored clanskih , cekamo i prvi euro milionski transfer naseg igraca u inostranstvo. Bice i to a prvi ce biti samir Radovac
- franklampard8
- Kontakt:
Iskreno, mislim da ce prije Cimirot ici nego Samir.HordeBL je napisao/la:Pored clanskih , cekamo i prvi euro milionski transfer naseg igraca u inostranstvo. Bice i to a prvi ce biti samir Radovac
1946
Meni niko da odgovori, evo opet cu pitati.
Dokle imamo ugovor sa vakufskom bankom?
Dokle imamo ugovor sa vakufskom bankom?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
SLAZEM SE. Napravit sto je dinamo napravio u hrvatskoj, pa onda regionalna liga.franklampard8 je napisao/la:Ma j*** regionalnu ligu, daj ovu nasu da prekucamo vec jednom (vise puta). I onda moze.Pitar6785 je napisao/la:Masala sponzora samo nek se kote.
Sad ide lijepo vrijeme,valjda bageri na Butmiru krenu u akciju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 mar 2015, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.