Eh to, prvo Gojko ba.franklampard8 je napisao/la:Iskreno, mislim da ce prije Cimirot ici nego Samir.HordeBL je napisao/la:Pored clanskih , cekamo i prvi euro milionski transfer naseg igraca u inostranstvo. Bice i to a prvi ce biti samir Radovac
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ne znam sto te to toliko interesuje ali mislim da ako nije na pojedinacnoj karti njihov logo..onda je sa tim ugovorom gotovo. Sada se na kartu stavljaju samo logo firmi koje su stvarno sponzori a ne ko prije 5-6-7 god....firma bila 2001 god sponzor i prekinula saradnju a mi je drzimo i 2008 ili 2009 na kartamaMCMXLVI je napisao/la:Meni niko da odgovori, evo opet cu pitati.
Dokle imamo ugovor sa vakufskom bankom?
- franklampard8
- Kontakt:
Stariji je, a i trenutno bolji. Samir ce ostati jos koju sezonu, bar se nadam.Buzdovan je napisao/la:Eh to, prvo Gojko ba.franklampard8 je napisao/la:Iskreno, mislim da ce prije Cimirot ici nego Samir.HordeBL je napisao/la:Pored clanskih , cekamo i prvi euro milionski transfer naseg igraca u inostranstvo. Bice i to a prvi ce biti samir Radovac
1946
Mi smo njih i na dresu drzala mnogo vremena. Hvala ti na odgovoru.HordeBL je napisao/la:Ne znam sto te to toliko interesuje ali mislim da ako nije na pojedinacnoj karti njihov logo..onda je sa tim ugovorom gotovo. Sada se na kartu stavljaju samo logo firmi koje su stvarno sponzori a ne ko prije 5-6-7 god....firma bila 2001 god sponzor i prekinula saradnju a mi je drzimo i 2008 ili 2009 na kartamaMCMXLVI je napisao/la:Meni niko da odgovori, evo opet cu pitati.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Halal im bilo jer su gosp.Rizvanovic i Kusturica njihovi ljudi i bili su nam jedni od prvih jacih sponzora poslije afere "virsle"MCMXLVI je napisao/la:Mi smo njih i na dresu drzala mnogo vremena. Hvala ti na odgovoru.HordeBL je napisao/la:Ne znam sto te to toliko interesuje ali mislim da ako nije na pojedinacnoj karti njihov logo..onda je sa tim ugovorom gotovo. Sada se na kartu stavljaju samo logo firmi koje su stvarno sponzori a ne ko prije 5-6-7 god....firma bila 2001 god sponzor i prekinula saradnju a mi je drzimo i 2008 ili 2009 na kartamaMCMXLVI je napisao/la:Meni niko da odgovori, evo opet cu pitati.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Logo vakufska banka bio je cini mi se od 2010 do 2013.Dolaskom Tana...oni su nestali...a velike zasluge pripadaju Amiru Rizvanovicu direktoru te banke...puno je uradio u kriznim vremenima.Rijedak gospodin i bolesnik bordo boje
Pa držimo ih još na dresu ? Valjda ste primjetili da se na dresovima u utakmici protiv zvjezde ispod broja nalazi natpis Vakufska banka što vjerovatno znači da ugovor traje još...MCMXLVI je napisao/la:Mi smo njih i na dresu drzala mnogo vremena. Hvala ti na odgovoru.HordeBL je napisao/la:Ne znam sto te to toliko interesuje ali mislim da ako nije na pojedinacnoj karti njihov logo..onda je sa tim ugovorom gotovo. Sada se na kartu stavljaju samo logo firmi koje su stvarno sponzori a ne ko prije 5-6-7 god....firma bila 2001 god sponzor i prekinula saradnju a mi je drzimo i 2008 ili 2009 na kartamaMCMXLVI je napisao/la:Meni niko da odgovori, evo opet cu pitati.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: mstar, dana/u 06 mar 2015, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dzrimo ih jos pozadi naravno..sa Holidayom posto su po zvanicnoj stranici i dalje zlatni sponzor
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliki je bolesnik za bordo bojom govori da je jedan od najvecih kupaca ulagackih udjela,prije dolaska Amidze.On i Kusturica sa Vakufskom bankom su nas odrzali u zivotu,jer niko ziv u to vrijeme nije bio voljan da pomogne klubuHordeBL je napisao/la:Logo vakufska banka bio je cini mi se od 2010 do 2013.Dolaskom Tana...oni su nestali...a velike zasluge pripadaju Amiru Rizvanovicu direktoru te banke...puno je uradio u kriznim vremenima.Rijedak gospodin i bolesnik bordo boje
OK...onda su jos sponzori , stvarno nisam na to obracao paznju
- franklampard8
- Kontakt:
Tacno...uplatio je 30 000 KM ili cak i malo vise. Tom gospodinu se treba ustati i spomenuti imeAdo76 je napisao/la:Koliki je bolesnik za bordo bojom govori da je jedan od najvecih kupaca ulagackih udjela,prije dolaska Amidze.On i Kusturica sa Vakufskom bankom su nas odrzali u zivotu,jer niko ziv u to vrijeme nije bio voljan da pomogne klubuHordeBL je napisao/la:Logo vakufska banka bio je cini mi se od 2010 do 2013.Dolaskom Tana...oni su nestali...a velike zasluge pripadaju Amiru Rizvanovicu direktoru te banke...puno je uradio u kriznim vremenima.Rijedak gospodin i bolesnik bordo boje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Generalni sponzor : Turkish Airlines
Premium partner : Visit Malaysia (ova se pozicija bukvalno izmislila jer smijemo imati samo jednog Generalnog sponzora pa je Visit Malaysia ''prekomandovan'' u ovo
Zlatni sponzori : Vakufska Banka DD Sarajevo,Securitas,Hotel Holiday
i jos otprilike 25-30 ostalih sponzora a samo zlatni,pp i generalni mogu biti na dresu
Premium partner : Visit Malaysia (ova se pozicija bukvalno izmislila jer smijemo imati samo jednog Generalnog sponzora pa je Visit Malaysia ''prekomandovan'' u ovo
i jos otprilike 25-30 ostalih sponzora a samo zlatni,pp i generalni mogu biti na dresu
Taman umjesto Securitasa da uleti neki novi na dres,eto mjestaMortemHz je napisao/la:Generalni sponzor : Turkish Airlines
Premium partner : Visit Malaysia (ova se pozicija bukvalno izmislila jer smijemo imati samo jednog Generalnog sponzora pa je Visit Malaysia ''prekomandovan'' u ovo![]()
Malo mi je i krivo sto se u nekim situacijama ne pomene i gosp.Rizvanovic,puno,puno je taj covjek dao za klub
Cimi nikad gola nije dao za Sarajevo a vrijedi milku...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
nije sve ni u golovimamma_hz je napisao/la:Cimi nikad gola nije dao za Sarajevo a vrijedi milku...![]()
Pyro is not a crime !
...nije ,nije...THEC je napisao/la:nije sve ni u golovimamma_hz je napisao/la:Cimi nikad gola nije dao za Sarajevo a vrijedi milku...![]()
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto kazu nije sve u parama,ima nesto i u nekretninama 
Ima nešto i u ovomeTHEC je napisao/la:nije sve ni u golovimamma_hz je napisao/la:Cimi nikad gola nije dao za Sarajevo a vrijedi milku...![]()

BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
I u ovome:Mirso1197 je napisao/la:Ima nešto i u ovomeTHEC je napisao/la:nije sve ni u golovimamma_hz je napisao/la:Cimi nikad gola nije dao za Sarajevo a vrijedi milku...![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.