U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- bosnacazin
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Smail Prevljak opet zabio za Liefering (drugi tim RB Salzburga- 2.liga Austrije). To mu je 7 gol u 10 tekmi u toj ligi, treba na njega obratiti paznju, mali je 1995. godiste, vec je debitovao za RB, sa Hodzicem i Bajicem sigurno treba ciniti napad mlade repke
Ovaj malac u Austriji dere ko lud i ne znam sta bi jos trebao uraditi da bude pozvan u mladu repku.
- alan_kardec
- Kontakt:
po mahali se šuškalo i za Misimovića, Stevanovića, Alivodića, Pešića... šuškalo se i da je Sarajevo prošle godine kupilo prolaz protiv onih Grka... i sam znaš šta je mahala, ali nebitno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Šuška se po "mahali". Poslije tekme s Partizanom. Ima momaka na pdf-u Sarajeva koji su upuceniji u to
Cijenim ipak da je i ova informacija vezano za Mihojevića i FSS, obična tvoja izmišljotina (dobro, možda i ne baš tvoja
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Nista to negovori jarane moj, i Haris Seferovic je imao i sal i dres i sve zivo pa opet zaigrao za Svicarsku ali eto svakako je dobar znak i nadati se ako postane kalibar za A-repku da taj sal nepromjeni nego da bude nas izabrao kada je trenutak za biranjeBassha je napisao/la:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U-21, U-19, U-17
.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hodzic odigrao nesto vise od pola sata u domacoj pobjedi protiv Zagreba.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Dobio sesticu od Sportskih Novosti.Pivopija je napisao/la:Hodzic odigrao nesto vise od pola sata u domacoj pobjedi protiv Zagreba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kada ce spisak Nestorovic objaviti
Hvala sajo10

* * * * *

P.S. Burnic izgleda vrlo dobar drugar sa nasim kadetima; Husicem, Demirovicem, Mustaficem, Jovicem...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Cudno da nema onpg Prevljaka ne spominje se
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Drug, ja ponekad uzmem ovaj sport i vjeruj mi ovo je spisak od prije godinu. To e spisak koji je Jagodić ostavio u savezu još tamo negdje kad su bile mediteranske ili tako nešto. Stalno ga prepisuju. Dodali su Mihojevića samo jer je Nestorović rekao da ga prati i to je to.Tulln1 je napisao/la:Cudno da nema onpg Prevljaka ne spominje se
+1zaboljisportuBiH je napisao/la:Drug, ja ponekad uzmem ovaj sport i vjeruj mi ovo je spisak od prije godinu. To e spisak koji je Jagodić ostavio u savezu još tamo negdje kad su bile mediteranske ili tako nešto. Stalno ga prepisuju. Dodali su Mihojevića samo jer je Nestorović rekao da ga prati i to je to.Tulln1 je napisao/la:Cudno da nema onpg Prevljaka ne spominje se
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
spisak za elitni krug u17:
Valentino Jović (Red Bull Salzburg, Austrija), Igor Marković (Partizan, Srbija), Sandi Hušić (Borussia Dortmund, Njemačka), Besim Šerbečić (Zvijezda Gradačac), Nikola Gavrić (Bayern Munich, Njemačka), Branko Bajić (Čukarički, Srbija), Mato Stanić (Široki Brijeg), Denis Žerić (Željezničar), Zinedin Mustedanagić (Sparta Prag, Češka Republika), Seid Behram (Željezničar), Amar Suljić (Sloboda), Ermedin Demirović (Leipzig, Njemačka), Alan Delić (Karlsruhe, Njemačka), Ajdin Mujagić (Željezničar), Mijo Miletić (Sarajevo), Mirza Mustafić (Borussia Monchengladbach, Njemačka), Amir Mašić (Čelik), Petar Bojo (Široki Brijeg).
Dobar spisak! Btw sada pročitah da Stanić i Zinedin zbog kartona nece igrati prvi mec!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Gdje je to pisalo? Je li oni jedini izostaju ili ima i povreda?Batko je napisao/la:Dobar spisak! Btw sada pročitah da Stanić i Zinedin zbog kartona nece igrati prvi mec!!!
Sent from Angelina's bed
evo cijeli intervju...Eborg je napisao/la:Gdje je to pisalo? Je li oni jedini izostaju ili ima i povreda?Batko je napisao/la:Dobar spisak! Btw sada pročitah da Stanić i Zinedin zbog kartona nece igrati prvi mec!!!
Sent from Angelina's bed
http://nogolopta.com/?p=7754" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace:
- Želimo biti među prve dvije selekcije u elitnom krugu kvalifikacija. Upravo gledam snimke utakmica protivnika. Okupićemo se 15. marta najvjerovatnije u Trening-centru N/FSBiH u Zenici. Na put krećemo tri dana kasnije, a prvu utakmicu igraćemo protiv Škotske 20. marta. Ona je veoma bitna, no nećemo biti kompletni. Zinedin Mustedanagić i Mato Stanić nemaju pravo nastupa zbog kartona koji se prenose. Prošle godine igrali smo protiv Škotske 3:3 na razvojnom turniru UEFA. Očekuju nas tri vrlo zahtjevne utakmice jer igramo i sa Češkom 22. marta, te protiv domaćina Mađarske 25. marta. Prve dvije utakmice se igraju u Tatabanyi, a zadnja u Budimpešti.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, DeeWa, Edincapitano, GG3, Google [Bot], guillermo, kakarut, MaroonBjelave, Mostarska, rukometubih23, Soli, Sport90, tuzlanskinacin i 55 gostiju.