FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 11:41

zeljko78 je napisao/la:evo da napisem nesto posle duzeg vremena.posto ne da sam bez rjeci nego i teksta sta se sve kod nas moze a prijedlog za sve je bojkot prvenstvene utakmice zasto da se mi nerviramo kad su oni kao sante leda.mars iz borca
e ovo je strašno! čuj bojkot prvenstvene utakmice kad borcu najvise treba, kad dijeli prvo mjesto, kad je na dobrom putu za finale kupa.

lako je navijat kad je sve dobro, tad igracima podrska i ne treba, alkad je lose, e bas tad treba podrska
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 11:42

borcev_navijac je napisao/la: e ovo je strašno! čuj bojkot prvenstvene utakmice kad borcu najvise treba, kad dijeli prvo mjesto, kad je na dobrom putu za finale kupa.

lako je navijat kad je sve dobro, tad igracima podrska i ne treba, alkad je lose, e bas tad treba podrska
Bojkot?!Ni slucajno!Bojkot je nemoc...Nismo bojkotovali kad je Borac igrao u drugoj ligi,a bogami necemo ni sad.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 apr 2010, 11:43

VB 1987 je napisao/la: Pa šta ti je čudno za Bojića, on nije igrao ni u Modriči skoro cijelu sezonu, dakle ovdje je samo nastavio u tom ritmu, a pročitao sam danas malo i blic, ima jedan interesantan članak...
Sta pise u Blicu? Ja sam citao Glas i tamo ima intervju sa Vuletom. Covjek je rekao isto sto i ja. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 11:46

Simpatizer je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la: Pa šta ti je čudno za Bojića, on nije igrao ni u Modriči skoro cijelu sezonu, dakle ovdje je samo nastavio u tom ritmu, a pročitao sam danas malo i blic, ima jedan interesantan članak...
Sta pise u Blicu? Ja sam citao Glas i tamo ima intervju sa Vuletom. Covjek je rekao isto sto i ja. :mrgreen:
Ma ništa, da je Marić pred otkazom, ali da ima čvrst ugovor sa klubom i da bi u slučaju otkazao morao biti isplaćen do zadnje marke...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 11:47

VB 1987 je napisao/la: Ma ništa, da je Marić pred otkazom, ali da ima čvrst ugovor sa klubom i da bi u slučaju otkazao morao biti isplaćen do zadnje marke...
Pa nema veze,ako mu treba platiti da bi otisao,neka...Samo nek ide! :mrgreen:
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 11:47

Vule je dao dobar intervju, svidio mi se
TREĆI PUT ČASTIMO !

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 apr 2010, 11:48

VB 1987 je napisao/la:
zeljko78 je napisao/la:evo da napisem nesto posle duzeg vremena.posto ne da sam bez rjeci nego i teksta sta se sve kod nas moze a prijedlog za sve je bojkot prvenstvene utakmice zasto da se mi nerviramo kad su oni kao sante leda.mars iz borca
Ma džaba ti je to druže, ja moram otići kad ih volim, nema šanse za bojkot, treba im pomoći jbg, valjda će shvatiti da treba da igraju, ako ne zbog nas, a ono bar zbog sebe...

Ja nemogu vjerovati dali ste toliko neinformisani,ili ste previse naivni ,nije problem u Vasoj igri koloko u Nijazu Brkovicu koji odredjuje ko gdje sudi i kada, i tu Vam je glavni problem! :idea:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 apr 2010, 11:48

VB 1987 je napisao/la:
Ma ništa, da je Marić pred otkazom, ali da ima čvrst ugovor sa klubom i da bi u slučaju otkazao morao biti isplaćen do zadnje marke...
Ja bih odrao lopove do zadnje marke!

Inace, Mile Kovacevic je stavio veto na odluku po kojoj se Zeljo samo novcano kaznjava. Dobro se sjetio. :mrgreen:
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 11:53

Ma za.**** više ovu pesimističku priču i crnjake, i sam sam sebi dpzvoplio da me uhvati, al ne treba tako.

Treba podržati sad naš Borac , jer sad nam je SAD ILI NIKAD.

Nego nešto sam razmišljao kako da kompenziramo nedostatak stupara protiv slavije, a da džo ne ulazi u igru.

Možda nije za odbaciti ni puzigaća na lijevom bočnom a žara na desnom (jest da je lijevak, al može to svakako ne ide u napad. Šta mislite o toj varijanti???
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 11:57

A šipovac je juče u oslobodjenju sarajevskom izjavio kako Borac nije za to da željo protiv Borca igra bez publike, jer se fudbal igra za publiku iako je napomenuo da je borac kažnjen za identičnu stvar sa dvije utakmice bez publike ali i pored toga ne navija da se igra bez publike na grbavici.

A taj veto ili ti žalbu, o tom sam pisao prije nekoliko dana na temi željezničara , i da su sami sebe zeznuli, jer su trebali prihvatiti tu jednu bez publike i da je odrade protiv travnika, ovako će dobiti jednu, i ta će biti protiv borca, i onda će reći da ih je borac zaj.ebo a u stvari njihopvi iz kluba su sami sebi skočili u stomak.
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 11:57

borcev_navijac je napisao/la:Ma za.**** više ovu pesimističku priču i crnjake, i sam sam sebi dpzvoplio da me uhvati, al ne treba tako.

Nego nešto sam razmišljao kako da kompenziramo nedostatak stupara protiv slavije, a da džo ne ulazi u igru.

Možda nije za odbaciti ni puzigaća na lijevom bočnom a žara na desnom (jest da je lijevak, al može to svakako ne ide u napad. Šta mislite o toj varijanti???
Mislim da bi bolje bilo,Puzigaca na lijevom,a Stanceski na desnom boku?
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 apr 2010, 11:57

borcev_navijac je napisao/la:Ma za.**** više ovu pesimističku priču i crnjake, i sam sam sebi dpzvoplio da me uhvati, al ne treba tako.

Nemoj Zaru na desnom, molim te! :mrgreen:
On vjerovatno nece ni igrati ovu utakmicu, vec ce Puzigaca poceti.

Ja bih stavio Stanceskog na desnog beka. Ima solidnu brzinu i mogao bi nekoliko puta da probije po toj strani. Druga solucija bi bio Petric. Jeste da je stoper, ali i to je bolje od Dzoa. :mrgreen:
HAJ FAJV

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 apr 2010, 12:00

cena je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:
Ma džaba ti je to druže, ja moram otići kad ih volim, nema šanse za bojkot, treba im pomoći jbg, valjda će shvatiti da treba da igraju, ako ne zbog nas, a ono bar zbog sebe...

Ja nemogu vjerovati dali ste toliko neinformisani,ili ste previse naivni ,nije problem u Vasoj igri koloko u Nijazu Brkovicu koji odredjuje ko gdje sudi i kada, i tu Vam je glavni problem! :idea:
Uzmite,samo Avazov sport od petka i vidita ko postavlja i odredjuje sudije oba glavna covjeka navijaci Zelje i sta se sve radi konkurentima Zelje;Siroki u Tuzli polomili sudija dobio pozitivnu ocjenu,Sarajevo 4 crvena i zuti nema broja,Borac u Trebinju ostecen ,a bice i na Grbavici!Meni nije jasno da se vi jos nadate tituli! :cry:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 12:01

Ja bih stavio Stanceskog na desnog beka. Ima solidnu brzinu i mogao bi nekoliko puta da probije po toj strani. Druga solucija bi bio Petric. Jeste da je stoper, ali i to je bolje od Dzoa. :mrgreen:
Misliš da ljevak ne može odradjivati dobro defanzivu na desnoj strani? on svakako ne ide u ofanzivu?
Ja mislim da bi u defanzivi on to i na desnoj strani mogao odraditi, a stančeskog staviti na zadnjeg veznog sa sakanom
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 12:03

Sve je to istina, ali šta da radimo valja nam se boriti do zadnjeg trenutka, evo izgleda da nijazu baš i nije uspjelo to sa kaznom od 8000KM pa je sam sebi skočio u stomak, da mu eventzualno jedna utakmice zabrane bude baš ona protiv borca.
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 12:04

borcev_navijac je napisao/la:Sve je to istina, ali šta da radimo valja nam se boriti do zadnjeg trenutka, evo izgleda da nijazu baš i nije uspjelo to sa kaznom od 8000KM pa je sam sebi skočio u stomak, da mu eventzualno jedna utakmice zabrane bude baš ona protiv borca.
A kad ce se znati,da li se igra bez publike ili ne?
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 12:06

tatamata je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:Sve je to istina, ali šta da radimo valja nam se boriti do zadnjeg trenutka, evo izgleda da nijazu baš i nije uspjelo to sa kaznom od 8000KM pa je sam sebi skočio u stomak, da mu eventzualno jedna utakmice zabrane bude baš ona protiv borca.
A kad ce se znati,da li se igra bez publike ili ne?
e sa to ne znam, al do sledece subote sigruno ce biti odluka.
Mada ja ne bi volio u ninteresu fudbala da igramo pred praznim stadionom grbavica
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 apr 2010, 12:08

borcev_navijac je napisao/la:

Misliš da ljevak ne može odradjivati dobro defanzivu na desnoj strani? on svakako ne ide u ofanzivu?
Ja mislim da bi u defanzivi on to i na desnoj strani mogao odraditi, a stančeskog staviti na zadnjeg veznog sa sakanom
Nema to veze sa lijevom nogom, vec sa Zarom. :mrgreen: Da se ne lazemo, on je rupa od igraca. Jeste da je dobro odradio nekoliko utakmica ovog proljeca, ali to nije dovoljno da zaboravim ranije "dobre" predstave. Neka on pruzi na svojoj poziciji najvise sto moze, ne treba ga stavljati na drugu stranu i onda pljuvati ako se ne snadje.
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 12:10

borcev_navijac je napisao/la: e sa to ne znam, al do sledece subote sigruno ce biti odluka.
Mada ja ne bi volio u ninteresu fudbala da igramo pred praznim stadionom grbavica
Jbg sljedece subote je utakmica,vjerovatno ce se to malo ranije odluciti.A iskreno ni ja ne bi volio da se takav derbi igra pred praznim tribinama.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 12:11

Da, da, da, to sa Žarom na desnom beku je odlična ideja, pogotovo što je on i u prijateljskoj sa Zvijezdom igrao na desnom boku, nadalje trebalo bi u subotu osigurati nazad, jer Spalević će grebati ko lud zato što nema pravo igranja u kupu, a žara bi mogao dobro pokriti taj dio igre... Odlična zamisao kolega...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.