Neka, lijepo je ovo sve, smo da ibraković ne uzme tal za stadion
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ah meraka u kasne sate
Nisam samo danas, razmišljam već duže o ovome. Isto mi se čini kao super ideja ovo što je @mirso već iznio, u Visokom na prijateljskoj 80 novih članova, u Gradačcu na prijateljskoj 50-tak čini mi se i slično. Ne bi bilo loše, zapravo, bilo bi odlično malo to sve proširiti i na druge gradove, napraviti neke ispostave i slično, mislim da bi dalo rezultata. Konkretno moja ideja bi bila, recimo, ovo što molotovljev spominje vezano za banke i njihove ispostave, znam da je recimo Vakufska imala neku bordo karticu nešto, ne znam sad, evo recimo da oni, pa što da ne i NLB na ime tog sponzorstva ne bi napravili da se može u njihovim poslovnicama napraviti članska, hvala Bogu, imaju ispostave u gotovo svakom mjestu u državi, što bi približilo naš projekat svim navijačima i simpatizerima u Bosni, a ima nas... jer kao što reče obiteljski, jeste internet prioritet, ali nekako ljudi kod nas radije to rade nekako lično. Lijepo to izreklamirati, mislim da ne bi škodilo.molotovljev je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:Krajem 90-tih ako se ne varam,u nasem klubu je pokrenut projekat bordo card koji po mom misljenju nije bio los. Postojali su ljudi ovlasteni od kluba,koji su sa sobom nosili formulare i ispunjavali pristupnice na licu mjesta, kafana, mahala itd. Znam da se vremena mijenjaju i da je sad uclanjenje putem interneta prioritet i ima svojih prednosti. Ali taj neposredni kontakt sa ljudima istih sklonosti davao je dobre rezultate. Moj skromni prijedlog za ljude u maketingu, pogledajte stanje clanstva prije i poslje projekta sarajevo card (ili tako nesto) naravno uzimajuci u obzir sve ostale faktore. Moje je misljenje da je neposredni kontakt sa navijacem na utakmici, kafani, ulici, mahali, na poslu ili bilo gdje drugo presudan. Mozda malo zastarjeli segment marketinga ali uz pravi odabir ljudi koji bi bili anngazovani dao bi vrlo dobre rezultate. U nadi da neko ko treba da cita ovaj forum, to i radi i da ce uzeti u razmatranje ovaj prijedlog . Srdacan pozdrav za sve navijace najboljeg i najveceg kluba na cijelom dunjaluku.Vjeruj mi da sam danas nešto slično razmišljao... Mislim da bi trebali imati na određenim mjestima,
gdje postoji interesovanje, npr u Novom Gradu, nešto tipa štanda... evo sad ugovor sa NLB bankom,
sjajna prilika, zašto ne omogućiti, uz potrebnu reklamu u samoj banci, da svi oni koji žele naravno,
da se mogu učlaniti u klub... utrostručili bi članstvo za veoma kratak period, garantujem.
Nije bas najtacnijeBenko je napisao/la:Head je napisao/la:Pa ne vidim problem u tome.Orton je napisao/la:Samo morate biti svijesni toga ukoliko dodje do ovog da ce i stadion nositi drugo imeAFH ce se zvati u evropskim tekmma jer se tada ne smije zvati po imenu sponzora

Samo kada je finale bilo na Allianz areni,tada je ime bilo prekriveno jer nije Bayern bio organizator
Zadnja izmjena: Orton, dana/u 07 mar 2015, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Hotel sa pratećim objektimaHead je napisao/la:Kakva je ovo zgradica pored stadiona, hotel ili nesto drugo.
kuknjava kuknjava da se ima gdje privesti nešto poslije utakmiceSarajevo22 je napisao/la:Hotel sa pratećim objektimaHead je napisao/la:Kakva je ovo zgradica pored stadiona, hotel ili nesto drugo.
.
Zadnja izmjena: Mirso1197, dana/u 07 mar 2015, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
Samo 49% navijaca moze privesti, ostalih 51% suhog qrca s utakmice.Benko je napisao/la:kuknjava kuknjava da se ima gdje privesti nešto poslije utakmiceSarajevo22 je napisao/la:Hotel sa pratećim objektimaHead je napisao/la:Kakva je ovo zgradica pored stadiona, hotel ili nesto drugo.
1946
obrnuto Head, obrnuto 
Opaa ovaj stadion je vrh vrhova , ovo kad Sarajevo napravi moce se qurciti po citavoj yugi
ABd da bude nesto od ovoga + ovo za članske karte da prosirite na vise gradova odlicna ideja pa u Bihacu ima hiljade hordasa, evo ja bi prvi se uclanio 
- prasovic89
- Kontakt:
[quote="Head"]
Vidi mene na ovoj slici jbt

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
-
Sarajevo22
- Kontakt:
pa bujrum brate na službenu stranicu i učlani seIceplayer je napisao/la:Opaa ovaj stadion je vrh vrhova , ovo kad Sarajevo napravi moce se qurciti po citavoj yugi![]()
![]()
ABd da bude nesto od ovoga + ovo za članske karte da prosirite na vise gradova odlicna ideja pa u Bihacu ima hiljade hordasa, evo ja bi prvi se uclanio
-
Sarajevo22
- Kontakt:
a jel ovo stablo patuljaste trešnje, jako popularno stablo trešnje u zadnje vrijemeprasovic89 je napisao/la:Head je napisao/la:
ih kako bi to nasi obrstili za 3 minute 
-
Sarajevo22
- Kontakt:
hahahahaha il pak gosti
Sarajevo22 je napisao/la:hahahahaha il pak gosti
Sto je nekome krivo za TA pa se dojavljuju bombe...
A vezano za stadion, on se moze raditi tribina po tribina i da se moze igrati na njemu utakmice... Mislim da je to izvedivo.. A sto se tice terena, to se svakako preko ljeta( nekog od ljeta) moze uraditi...
Uvjek se sjetim stadiona u Stutgartu, dok su inali onu stazu, pa su tribine priblizili terenu.. Pa ima i stadion Marseja..
Ovo bi bilo super kad bi se pocelo sredjivati..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A vezano za stadion, on se moze raditi tribina po tribina i da se moze igrati na njemu utakmice... Mislim da je to izvedivo.. A sto se tice terena, to se svakako preko ljeta( nekog od ljeta) moze uraditi...
Uvjek se sjetim stadiona u Stutgartu, dok su inali onu stazu, pa su tribine priblizili terenu.. Pa ima i stadion Marseja..
Ovo bi bilo super kad bi se pocelo sredjivati..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daleko je ovo od realizacije, ali sam jednu stvar siguran. Ako ikad iko u ovoj drzavi bude pravio pravi stadion, mi cemo biti ti. U to nema sumnje.
Neznam jel ko primjetio al vec smo ulozili neke kesovine i radi se loza na zapadnoj, a s obzirom da je tribina zatvorena mozda i vise.
Postoje planovi, a sad kolko ce se ostvariti nezavisi samo od nas. S druge strane ukoliko ne dobijemo uslove koje trazimo i koje cemo moci "prodati" potencijalnom investitoru/ima, gledale su se i druge varijante. U tom slucaju Kosevo propada, nevjerujem da su toliko u biti glupi, al nikad neznas. 100 godina il 99 (nesto ko zrinjski) minimalna koncesija.
Zamisli Turkish Airlines Arena
Sto 40,000 plus kapacitet?
40,000 je minimalan kapacitet stadion koji mozes kandidovati za finale fifinog takmicenja
Imamo mi ljude koji misle o stvarima koje nama nepadaju na pamet i kojima ces lakse prodati ideju potencijalnom investitoru
Postoje planovi, a sad kolko ce se ostvariti nezavisi samo od nas. S druge strane ukoliko ne dobijemo uslove koje trazimo i koje cemo moci "prodati" potencijalnom investitoru/ima, gledale su se i druge varijante. U tom slucaju Kosevo propada, nevjerujem da su toliko u biti glupi, al nikad neznas. 100 godina il 99 (nesto ko zrinjski) minimalna koncesija.
Zamisli Turkish Airlines Arena
Sto 40,000 plus kapacitet?
40,000 je minimalan kapacitet stadion koji mozes kandidovati za finale fifinog takmicenja
Imamo mi ljude koji misle o stvarima koje nama nepadaju na pamet i kojima ces lakse prodati ideju potencijalnom investitoru
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 07 mar 2015, 01:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Numquam Desistemus!
Nista me vise iznenaditi ne moze od nase uprave, pa i da nadju zrtvu koja ce renovirati AFH a kako citam u ovom clanku sporta033 Becirevic je uradio prve korake da se sve pripremi za koncesiju jos kad dodas tu ove nase vukove iz uprave, moglo bi to brzo biti objelodanjeno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.