FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poceli smo mi prije 10 i kusur godina, prvo od tribina, onako ko grupica ovih robijasa sad, al tad "ove" "vecine" nije bilo. Al nek smo mi vas ponovo "vratili" na pravi put...
dugo ove borbe traju za neke od nas tako da jednostavno nemogu da presutim ovo "tek smo poceli"..
Halalite!
dugo ove borbe traju za neke od nas tako da jednostavno nemogu da presutim ovo "tek smo poceli"..
Halalite!
Numquam Desistemus!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako bude aktuelnija ta prica oko stadiona...skupit malo ljudi pa zajedno svi da pomognemo sta god treba vezano za stadion ako je to moguce...
jer mislim da mozemo svi vise da ucinimo osim clanske,sezonske i kupovine karti,da svi uradimo nesto i ispratimo ove poteze uprave...samo jacati jedinstvo i podrzati sve sto su dosad uradili,znam kakva je situacija i da niko nema para ali da probamo nesto od sebe dati,znaci da mi radimo na necemu sto bude trebalo..recimo postavljanje ili farbanje stolica...to mozemo vala svi
jer mislim da mozemo svi vise da ucinimo osim clanske,sezonske i kupovine karti,da svi uradimo nesto i ispratimo ove poteze uprave...samo jacati jedinstvo i podrzati sve sto su dosad uradili,znam kakva je situacija i da niko nema para ali da probamo nesto od sebe dati,znaci da mi radimo na necemu sto bude trebalo..recimo postavljanje ili farbanje stolica...to mozemo vala svi
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 07 mar 2015, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trebat ce irgeta MortemHz@ ali ja stvarno ne bih da krademo posao ovoj radnickoj klasiMortemHz je napisao/la:Ako bude aktuelnija ta prica oko stadiona...skupit malo ljudi pa zajedno svi da pomognemo sta god treba vezano za stadion ako je to moguce...

Pa da nas opet prozivaju kako je UDBA sve kriva hahahahahahahaahha....
- prasovic89
- Kontakt:
Ma brate to bi išlo ko halva. Zezancija, šprdancija, raja ....MortemHz je napisao/la:Ako bude aktuelnija ta prica oko stadiona...skupit malo ljudi pa zajedno svi da pomognemo sta god treba vezano za stadion ako je to moguce...
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
-
- Kontakt:
ljudi, nije da se falim,opet je malo 2 može još, ja sam dva druga koji inače veze sa fudbalom nemaju nagovorio, samo na osnovu toga sto imaju popust na green oil, da se uclane.I svi trebamo ovo širiti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti njih amidza,ne zanimaju me...editovao sam malo post 

-
- Kontakt:
Hhahahaha, pa ova naša uprava nije normalna
, izgleda da će opet UDBA biti aktuelna. Dino feningaš, Ibrak lopov, Tan ubleha.... Nema šta ! Posjećenost, ako bi se ovo realiziralo, bi se povećala brat bratu za jedno 300 %
sigurno ... Kantičari na aparatima po ko zna koji put u zadnje vrijeme
prc

Sarajevo22 je napisao/la:ljudi, nije da se falim,opet je malo 2 može još, ja sam dva druga koji inače veze sa fudbalom nemaju nagovorio, samo na osnovu toga sto imaju popust na green oil, da se uclane.I svi trebamo ovo širiti.

Das Ist Walter
sto je najgore, mogu i preko interneta, mogu kad krenu u grad svratiti do kluba, 1000 nnačina... majka mu stara ova uprava ZA NAS I FKS gine praveci nesto sto je nezamislivo na ovim podrucjima a nama je mrsko dati manje od marku MJESEČNO i biti član kluba!!!!Sarajevo22 je napisao/la:ljudi, nije da se falim,opet je malo 2 može još, ja sam dva druga koji inače veze sa fudbalom nemaju nagovorio, samo na osnovu toga sto imaju popust na green oil, da se uclane.I svi trebamo ovo širiti.
hahah ja sam sestru koja jos nije ni trudna uclanio kao da joj mogu kupit one gegice djecije sa popustomSarajevo22 je napisao/la:ljudi, nije da se falim,opet je malo 2 može još, ja sam dva druga koji inače veze sa fudbalom nemaju nagovorio, samo na osnovu toga sto imaju popust na green oil, da se uclane.I svi trebamo ovo širiti.

a aBd ako budem bio dajdza ima da dobijeemo opet najmladjeg clana

BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci bilo sta...mozemo cistiti,postavljati,donijeti par sendvica(ko moze)...mi bi se bolje osjecali i nikad ne bi zaboravili a pomogli bi klubu drama,evo ja ne moram spavati postavljati i cistit cu koliko treba samo da se ostvari
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 07 mar 2015, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Brate @Benko vala ko sto kazes ljudi svasta rade na nama je da se uclanimo al eto,druze @MortemHZ gotivan si mi lik nesto izgleda 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Prasovic,naravno..ponio bi ja prvi par kila salame i neki namaz (sir necete dobiti,to mi je preskupo
) i nebi spavao dok se ne bi zavrsilo vjeruj mi,sta god znaci da treba od radova
@Hare,moja ljubav ne poznaje granice

@Hare,moja ljubav ne poznaje granice

Koliko bi nam samo znacio ulazaku u grupu EL, mislim da bi i ovo oko stadiona još brže išlo.
Das Ist Walter
Vidim ja @MortemHZ i moja brate al mrsko mi tapkati puno po forumu dodju anamo oni samo cu se posvadjati i ban fasovati pa mi mi je mrsko brate al eto ti s njima udjes u rasparavu izbjegaji u sirokom luku. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Miden,sto od TA ogroman iznos,sto od karti sto od svega ostalog sporedno,tv prava recimo...ne mogu da se sjetim vise
@Hare,ma kak'i oni ne znam sto ih spominjete

@Hare,ma kak'i oni ne znam sto ih spominjete

Mah upravu si @MortemHZ al eto kazem nemojmo ih spominjati
onako ja ma samo opusteno jaraniko odoh ja leci
samo vi nastavite 

-
- Kontakt:
Ja trenutno studiram marketing ovdje u Svedskoj na fakultetu i mogu ti rec da segment marketing nikako nije zastario! Nego to se redovno koristi ovdje u Svedskoj taj tip nacin marketing da kroz segmente pronadjes prava rijesenja. Cak smo imali jednog koji nam je predavao koji je radio marketing za Helsingborg onaj tim koji smo mi izbacili prije par godinaobiteljskicovjek je napisao/la:Krajem 90-tih ako se ne varam,u nasem klubu je pokrenut projekat bordo card koji po mom misljenju nije bio los. Postojali su ljudi ovlasteni od kluba,koji su sa sobom nosili formulare i ispunjavali pristupnice na licu mjesta, kafana, mahala itd. Znam da se vremena mijenjaju i da je sad uclanjenje putem interneta prioritet i ima svojih prednosti. Ali taj neposredni kontakt sa ljudima istih sklonosti davao je dobre rezultate. Moj skromni prijedlog za ljude u maketingu, pogledajte stanje clanstva prije i poslje projekta sarajevo card (ili tako nesto) naravno uzimajuci u obzir sve ostale faktore. Moje je misljenje da je neposredni kontakt sa navijacem na utakmici, kafani, ulici, mahali, na poslu ili bilo gdje drugo presudan. Mozda malo zastarjeli segment marketinga ali uz pravi odabir ljudi koji bi bili anngazovani dao bi vrlo dobre rezultate. U nadi da neko ko treba da cita ovaj forum, to i radi i da ce uzeti u razmatranje ovaj prijedlog . Srdacan pozdrav za sve navijace najboljeg i najveceg kluba na cijelom dunjaluku.

Naprimjer ako vecina navijaca dolaze sa Koseva ili Bascarsije pucati reklame tu i bacit pare na mjesta blizu tih mjesta i tako dalje da se pare netrosu bezveze ali da imaju efekat. Ako imamo VIP loze kome to treba usmjeriti naravno firme naprimjer , i onda pare trositi da reklama dodje do ti istih firmi da se netrosi djabe pare na ljudima kojima je to nepotrebno ili nemaju sansu da plate to i tako dalje. Ovo sve isto vazi za ove clanarine, gdje se raja moze privuc?, na koji nacin i kako ? jesuli to kafici, skole,autobuske, ili sta vec i koji kafici kojem dijelu grada itd. i onda usmjerit pare na reklame na tim mjestima sto segmentirana analiza kaze da ce imati najbolji efekat.
Nesta sam mislio, i ja mislim da bi se uprava sto se tice clanarine trebala vise to reklamirati kroz televiziju, neznam sada koliko to kosta ali televizija jeste najskuplja ali vratit ce nam se to na najbolji nacin posto onda ce raja saznati o cemu se radi! A ne samo reklame na televiziju nego i ove nastupe sto Kusturica i Dino imaju da objasne za clanarinu sta je to i sta to nama kao klub znaci itd da se iskoristi to vrijeme na prvi nacin, neznam sta vi mislite ali po meni je to najbolji nacin, mozda sklopit ugovor sa FACE da budu nama sponzor pa da nam priklone neko vrijeme a da mi uz to njima dajemo nase utakmice da prenosu ili nesta tako? Sta kazete raja?
DOBRO RECENOmuhamedkonjic je napisao/la:Ja trenutno studiram marketing ovdje u Svedskoj na fakultetu i mogu ti rec da segment marketing nikako nije zastario! Nego to se redovno koristi ovdje u Svedskoj taj tip nacin marketing da kroz segmente pronadjes prava rijesenja. Cak smo imali jednog koji nam je predavao koji je radio marketing za Helsingborg onaj tim koji smo mi izbacili prije par godinaobiteljskicovjek je napisao/la:Krajem 90-tih ako se ne varam,u nasem klubu je pokrenut projekat bordo card koji po mom misljenju nije bio los. Postojali su ljudi ovlasteni od kluba,koji su sa sobom nosili formulare i ispunjavali pristupnice na licu mjesta, kafana, mahala itd. Znam da se vremena mijenjaju i da je sad uclanjenje putem interneta prioritet i ima svojih prednosti. Ali taj neposredni kontakt sa ljudima istih sklonosti davao je dobre rezultate. Moj skromni prijedlog za ljude u maketingu, pogledajte stanje clanstva prije i poslje projekta sarajevo card (ili tako nesto) naravno uzimajuci u obzir sve ostale faktore. Moje je misljenje da je neposredni kontakt sa navijacem na utakmici, kafani, ulici, mahali, na poslu ili bilo gdje drugo presudan. Mozda malo zastarjeli segment marketinga ali uz pravi odabir ljudi koji bi bili anngazovani dao bi vrlo dobre rezultate. U nadi da neko ko treba da cita ovaj forum, to i radi i da ce uzeti u razmatranje ovaj prijedlog . Srdacan pozdrav za sve navijace najboljeg i najveceg kluba na cijelom dunjaluku.i covjek rekao da uvijek tu analizu rade pogotovo ne samo fudbalskim nego svih sportski klubovi to rade kako i na kakav nacin privuc publiku na stadion i na koji nacin rasporediti ponudu najbolje da se ljudima ugodi. Da li je to pitaje ako nam treba naprimjer jedna tribina sto je vise familjarna, jel imamo li mi vec te musterije?, sta oni traze? mozda vise mirnost onda treba tribinu stavit sto dalje od zestoki navijaca, sta njima treba mozda netreba piva nego sokovi i tako rasporediti kroz segmenti i ako nemamo kako privuc naprimjer te ljude ako nam fali takve musterije. Sta navijacima najbolje godi na utakmicu koji se deru i navijaju na puni glas, mozda bolje pivu njima rasporediti, koja je to grupa ko se nalazi na tu tribinu mladi, stariji kako, ako su mladji kako usmjeriti ove mladje tamo, kako dolaze do stadiona, jeli sa autom, pjeske, kojeg dijela grada sve su to segmenti na kojima se moze dobro analiza uraditi i napravit sto bolje marketing.
Naprimjer ako vecina navijaca dolaze sa Koseva ili Bascarsije pucati reklame tu i bacit pare na mjesta blizu tih mjesta i tako dalje da se pare netrosu bezveze ali da imaju efekat. Ako imamo VIP loze kome to treba usmjeriti naravno firme naprimjer , i onda pare trositi da reklama dodje do ti istih firmi da se netrosi djabe pare na ljudima kojima je to nepotrebno ili nemaju sansu da plate to i tako dalje. Ovo sve isto vazi za ove clanarine, gdje se raja moze privuc?, na koji nacin i kako ? jesuli to kafici, skole,autobuske, ili sta vec i koji kafici kojem dijelu grada itd. i onda usmjerit pare na reklame na tim mjestima sto segmentirana analiza kaze da ce imati najbolji efekat.
Nesta sam mislio, i ja mislim da bi se uprava sto se tice clanarine trebala vise to reklamirati kroz televiziju, neznam sada koliko to kosta ali televizija jeste najskuplja ali vratit ce nam se to na najbolji nacin posto onda ce raja saznati o cemu se radi! A ne samo reklame na televiziju nego i ove nastupe sto Kusturica i Dino imaju da objasne za clanarinu sta je to i sta to nama kao klub znaci itd da se iskoristi to vrijeme na prvi nacin, neznam sta vi mislite ali po meni je to najbolji nacin, mozda sklopit ugovor sa FACE da budu nama sponzor pa da nam priklone neko vrijeme a da mi uz to njima dajemo nase utakmice da prenosu ili nesta tako? Sta kazete raja?

Ovi bi definitivno nabilo jos 2-3 milje navijaca.
Drugi princip marketinga je da se par ljudi organizuje I da na utakmicamA registruje sto vise ljudi, posebno kad je pun stadion kad je raja pod nadralinom I tako to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.