Rekao sam ti to i sinoc Marjan NIKADA ne komentarise sudjenje na tekmi koju prenosi.Željovac je napisao/la:Sinoć ni on ni Ibraković nisu riječi progovorili ni nakon ponovljenog i zaustavljenog snimka kod 1:1 kad je Bendtneru sviran nepostojeći ofsajd. Izašao je s Walcottom na golmana i ko zna šta bi bilo da je tu Arsenal opet poveo...
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jel se sjeca nesto sta je tacno reko marjan nesto je ovako islo
prica sta messi kupuje curi kaze marjan : " ja svojoj ne mogu ni sladoled "
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Potpis !Devil je napisao/la:Dok nije redovno poceo prenositi utakmice kod vas samo ste ga hvalili i molili Boga da prenosi neku tekmu.Sada kada to radi stalno samo mu trazite greske i govorite da je on kao i svi ostali komentatori.Dok je prenosio na SK tada sam ga samo pratio bio je najbolji komentator u regiji.Pa zar nije bolje da cujes razne informacije o gradu,igracima dok se nista ne desava na terenu nego da komentator ubija svojim dosadnim govorom govori od koga do koga lopta ide kao sto je slucaj kod nas na RTS-u.Zato budite sretni da imate takvog komentatora na jednoj TV stanici a ne da se smarate u prenosima.
FK Pjetlovi
Paša, vrati se stranicu prijedefender je napisao/la:http://www.zabavnikplus.com/naslovnica/ ... a-430.aspx
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A Ibraković će ma to: Pa i ne trebaš, hladno je.LudLo je napisao/la:jel se sjeca nesto sta je tacno reko marjan nesto je ovako islo
Also, Marijan je Bog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Marjan Mijajlović Legenda
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Hadzic: Lazio je izgledao dobro do 25. minute...
Vugdalic: I ja sam izgledao dobro do 25. godine...
Hadžić: Leverkuzena večeras nema nigdje
Vugdalić: Ima, Leverkuzen se i dalje nalazi u Njemačkoj
"Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam"
ola la la...aj aj aj aj
Vugdalic: I ja sam izgledao dobro do 25. godine...
Hadžić: Leverkuzena večeras nema nigdje
Vugdalić: Ima, Leverkuzen se i dalje nalazi u Njemačkoj
"Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam"
ola la la...aj aj aj aj
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
LIvada je napisao/la:Hadzic: Lazio je izgledao dobro do 25. minute...
Vugdalic: I ja sam izgledao dobro do 25. godine...![]()
![]()
jedne je prilike reko da totti ima top medju nogama
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
hahahaEvil Genius je napisao/la:LIvada je napisao/la:Hadzic: Lazio je izgledao dobro do 25. minute...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedne je prilike reko da totti ima top medju nogama
"ovo ne bi promašio ni poštar sa tačnom adresom" Jedan je Saša...inace.....
PRE tačno 37 godina, Sabahudin - Saša Vugdalić, tada 17-godišnjak, skočio je u Ljuboviji, sa mosta visokog 25 metara, i iz nabujale Drine izvadio 11-godišnjeg Jovana Popovića, pomogao mu da ponovo počne da diše... Za ovaj podvig dobio je srebrnu plaketu Podviga godine “Večernjih novosti”.
Godinu dana posle podviga “Novosti”, spasava još jedan ljudski život. Krenuo je, kao vojnik iz Zadra, na odmor u Sarajevo. Na Ivan planini, autobus je stao. Video je da se dogodila nesreća. Automobil novosadskih registracija je sleteo u provaliju. Niko nije smeo da krene prema olupini. Spustio se u provaliju, izvukao majku i ćerku. Nažalost, ocu nije bilo pomoći. Teško povređene je smestio u jedan automobil, seo za volan i pojurio ka Konjicu. Jurila ga je policija, misleći da je ukrao automobil. Stigao je na vreme...
Četiri godine kasnije, u Cirihu spasava iz zapaljenog “ford eskorta” majku i dvoje dece: 18-mesečnu bebu i devojčicu staru pet godina. Bio je na pripremama mlade reprezentacije Jugoslavije u Švajcarskoj. Toga dana krenuo je u bolnicu, na kontrolu povrede noge. Spasavajući majku i dvoje dece i sam je zadobio opekotine, najviše i najteže po rukama. Ali, ponovo je bio srećan i zadovoljan što je uradio ono što je smatrao sasvim normalnim: da spase nečiji život.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Licno meni kod nasih novinara smeta navijanje za neke klubove, i to sam do sada kod svih primijetio.
Kao profesionalci, tokom prenosa bi se trebali suzdrzati od toga.

Kao profesionalci, tokom prenosa bi se trebali suzdrzati od toga.
Vugdalic: Prozvasmo Torresa, prozvasmo Liverpool, 1-0, kolega Hadzic ko je dao go?
Hadzic: KAJT
Vugdalic: Kuyt... jos samo da prozovemo London, pardon Madrid...
Probaj izgovoriti vise gluposti u pet sekundi...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- jug je samo jedan
- Kontakt:
hahahahahha joj sto se ismijaIsnar je napisao/la:Vugdalic: Prozvasmo Torresa, prozvasmo Liverpool, 1-0, kolega Hadzic ko je dao go?
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----
------------amar amar osim osim------------
----------------žeeeeeeljoooo--------------
------------amar amar osim osim------------
----------------žeeeeeeljoooo--------------
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Zanimljivo Adise ,ona prva utakmica bilo je dosta tumbanja sto se tice formacija 
navijači liverpola mogli bi da posjete htv2 gdje blažičko prenosi engleze. mogli bi da dožive kolektivno svršavanje uz el njinja kako naš ivica uzviknu
Vugdalic: Bez cistine nema ni miline... 
EDIT: To je sport, to je fudbal, to je OBN televizija...
EDIT: To je sport, to je fudbal, to je OBN televizija...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
I da dodamo jos "nema gola Dzeke ali ima u Londonu,Liverpool 3:1 Fernando"mislim da tako nesta ide.
Uglavnom kolika se kolicina gluposti cuje u toku samo jedne utakmice,neprocenivo.
Uglavnom kolika se kolicina gluposti cuje u toku samo jedne utakmice,neprocenivo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jos jedna sa OBN-a:
"Dzeko, ljubila te majka. Daj pogodak da te ljubi i nasa majka"
"Dzeko, ljubila te majka. Daj pogodak da te ljubi i nasa majka"
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Količina nebuloza koju ovaj simpatični voditeljski par uspije prosuti u toku 90 minuta je nevjerovatna. A stihoklepac mi je nekad davno bio simpatičan a sada stvarno pretjerava.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
svaka cast za ovo ovim je pokazao da je jednostavno LJUDINALIvada je napisao/la:hahahaEvil Genius je napisao/la:LIvada je napisao/la:Hadzic: Lazio je izgledao dobro do 25. minute...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedne je prilike reko da totti ima top medju nogama![]()
"ovo ne bi promašio ni poštar sa tačnom adresom" Jedan je Saša...inace.....
PRE tačno 37 godina, Sabahudin - Saša Vugdalić, tada 17-godišnjak, skočio je u Ljuboviji, sa mosta visokog 25 metara, i iz nabujale Drine izvadio 11-godišnjeg Jovana Popovića, pomogao mu da ponovo počne da diše... Za ovaj podvig dobio je srebrnu plaketu Podviga godine “Večernjih novosti”.Godinu dana posle podviga “Novosti”, spasava još jedan ljudski život. Krenuo je, kao vojnik iz Zadra, na odmor u Sarajevo. Na Ivan planini, autobus je stao. Video je da se dogodila nesreća. Automobil novosadskih registracija je sleteo u provaliju. Niko nije smeo da krene prema olupini. Spustio se u provaliju, izvukao majku i ćerku. Nažalost, ocu nije bilo pomoći. Teško povređene je smestio u jedan automobil, seo za volan i pojurio ka Konjicu. Jurila ga je policija, misleći da je ukrao automobil. Stigao je na vreme...Četiri godine kasnije, u Cirihu spasava iz zapaljenog “ford eskorta” majku i dvoje dece: 18-mesečnu bebu i devojčicu staru pet godina. Bio je na pripremama mlade reprezentacije Jugoslavije u Švajcarskoj. Toga dana krenuo je u bolnicu, na kontrolu povrede noge. Spasavajući majku i dvoje dece i sam je zadobio opekotine, najviše i najteže po rukama. Ali, ponovo je bio srećan i zadovoljan što je uradio ono što je smatrao sasvim normalnim: da spase nečiji život.
Ali nije sportski komentator i sto prije treba prestati komentarisati
Onaj Hedzic bi bez njega bio 6 puta bolji
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.