FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 mar 2015, 11:24

Figo za predsjednika!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 mar 2015, 11:40

Benko je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Sta "ne, ne..."? Napisao sam "jedan od ulagaca", ako ste vecinski, tim bolje za vas. Velika stvar Bogme.
Pa kazem da cemo mi biti glavni nosioci projekta i da, kao i uvijek, ne ocekujemo nesto puno ni od drzave ni od kantona ni grada, negoo da samo hocemo da nas ne koče i da nas ne zajebavaju kao do sada sto su

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ma ni ne treba ocekivati...
Sport je lijek za tijelo i duh.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 mar 2015, 11:46

Garantujem da su u kantonu i opstini centar , jedva cekali da neko predlozi nesto ovaku. AAko imaju pare (a nemaju milion %)...utalice se sa amidzom...u suprotnom , dodijelice nam koncesiju na 30 ili 35 god

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2015, 11:54

I onda napokon zaustaviti koncerte na stadionu, osim ako ne plate masno i van sezone..

Ako bi se ta koncesija rjesila, ajmo reci, prije koncerta Merlina, da li bi ga mogli otkazati?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 mar 2015, 12:01

Zip je napisao/la:I onda napokon zaustaviti koncerte na stadionu, osim ako ne plate masno i van sezone..

Ako bi se ta koncesija rjesila, ajmo reci, prije koncerta Merlina, da li bi ga mogli otkazati?

Potpisom ugovora o koncesiji , upravljanje stadionom prelazi u tvoje ruke na xy godina koje si potpisao. Naravno i obaveze o ulaganju koje su navedene u tom ugovoru. Ovo sto pitas , fakat ne znam..ako imaju vec potpisane ugovore sa agencijom koja zastupa Merlina...morali bi to ispostovati (ionako ce se kompletna trava mijenjati). Mislim da (ako sve bude ok i dobijemo koncesiju) taj ugovor potpisati tek poslije pape , miligrama i merlina. Znaci , pusha jos ovu god sto se tice tih stvari...plus , unisten teren za euro tekme koje cemo igrati u ovoj sezoni

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 mar 2015, 12:23

HordeBL je napisao/la:
Head je napisao/la:Dino Fening. :lolno:
Sjecam se da je anamo njih 5-6 tvrdilo da Tan uopste ne postoji a da su ga Dino i kusta izmislili da lakse uzmu lovu , pa onda sve na njega svale.
to su nase kone :clap: :clap: :clap:
Ako dobijemo koncesiju (sve su prilike da hocemo jer bez toga mogu ga zakljucati i samo izdavati miligramu i Papi)...ko hoce da igra eure tekme , morace debelo platiti...
Kad se sjetim onog PL-BIH tako nešto što nas je uvjeravao ovde mjesecima kako su pare od Tana završile na nečijem privatnom računu :lol:
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 mar 2015, 12:26

BitiSrcemVezan je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:
Head je napisao/la:Dino Fening. :lolno:
Sjecam se da je anamo njih 5-6 tvrdilo da Tan uopste ne postoji a da su ga Dino i kusta izmislili da lakse uzmu lovu , pa onda sve na njega svale.
to su nase kone :clap: :clap: :clap:
Ako dobijemo koncesiju (sve su prilike da hocemo jer bez toga mogu ga zakljucati i samo izdavati miligramu i Papi)...ko hoce da igra eure tekme , morace debelo platiti...
Kad se sjetim onog PL-BIH tako nešto što nas je uvjeravao ovde mjesecima kako su pare od Tana završile na nečijem privatnom računu :lol:
E taj krelac je vrlo brzo nestao hahaha,al sigurno da obitava sa nekim drugim nickom...al se pravio da sve zna hahaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 07 mar 2015, 13:31

Multiple personality disorder
4.10.2009.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 07 mar 2015, 13:31

mma_hz je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la: Kad se sjetim onog PL-BIH tako nešto što nas je uvjeravao ovde mjesecima kako su pare od Tana završile na nečijem privatnom računu :lol:
E taj krelac je vrlo brzo nestao hahaha,al sigurno da obitava sa nekim drugim nickom...al se pravio da sve zna hahaha
Vratio se ;)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 mar 2015, 14:15

da nije to @odaveliki :)
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 mar 2015, 14:34

BitiSrcemVezan je napisao/la:da nije to @odaveliki :)
Nije, ne mogu se sjetiti nicka večeras ga nađem ;)

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 07 mar 2015, 14:49

Nije tebi lahko brate :urnebes:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 mar 2015, 15:17

Pratim kako FKS potpisuje djecu iz akademije, i čudim se Rikiju Kapiću što je ljetos odbio potpisati ugovor.
Pretpostavljam da je njegovo razmišljanje išlo u pravcu da je njegova pozicija dobro pokrivena. :hmmmmm:

Uglavnom, podržavam rad sa omladincima. Vidi se da klub ima jasnu viziju po tom pitanju. :clap:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 mar 2015, 15:30

OdaVeliki je napisao/la:
Nije tebi lahko brate :urnebes:
samo predpostavljam, ti si se nedavno registrov'o pa reko možda :mrgreen:
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 mar 2015, 15:30

BaDa12 je napisao/la:Pratim kako FKS potpisuje djecu iz akademije, i čudim se Rikiju Kapiću što je ljetos odbio potpisati ugovor.
Pretpostavljam da je njegovo razmišljanje išlo u pravcu da je njegova pozicija dobro pokrivena. :hmmmmm:

Uglavnom, podržavam rad sa omladincima. Vidi se da klub ima jasnu viziju po tom pitanju. :clap:

Da uz ovu djecu iz Akademije,kad još dodamo mladice koji nemaju vise od 22 godine Radovac,Cimirot,Rustemovic,Plakalo,Duljevic,Kovacević,Miholjevic,koji su vec sad rutiniri,koji vrijede i za regiju,pravo bogatstvo. :tokralju:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 mar 2015, 16:40

FK Sarajevo i Bubamara pronašli zajednički jezik. :clap:
Predrag Pašić priključiće se skauting timu FK Sarajevo.Bageri ulaze u narednih desetak dana,
kreće izgradnja trening kampa u Butmiru. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Zar par godina ima cemo vecu fin.vrijednost u nekretninama u svom vlasništvu,nego neki sto se bujacu u prsa evo godinama :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 mar 2015, 17:01

A, jesu li djeca iz Bubamare trenirali u ovom periodu? Šta će sad biti sa njima? Ulaze u Sarajevo ili? Možda se o tome negdje pisalo, ali nisam čitala. Sad mi postade interesantna ta tema, pa sam vas napala ovdje. :)

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 mar 2015, 17:06

Riki kapić je bez mozga, igrac koji se nafurao da je neko i nesto...
kao sto vidimo, mali mihojevic koji je potpisao ugovor tada , sada je prvotimac, andjusic medju 22, a on spašava kišobrane od orkanske bure u Puli2

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 mar 2015, 19:02

amypitar je napisao/la:FK Sarajevo i Bubamara pronašli zajednički jezik. :clap:
Predrag Pašić priključiće se skauting timu FK Sarajevo.Bageri ulaze u narednih desetak dana,
kreće izgradnja trening kampa u Butmiru.
Ne vodimo brigu o našim legendama, uzimamo mu imovinu, istjerali smo Bubamaru.... Kakva je ono još priča bila?

Gdje ste miševi, onaj koji je griješio je to shvatio, pokajao se i priključio pobjedničkom timu!?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 mar 2015, 19:15

Benko je napisao/la:Riki kapić je bez mozga, igrac koji se nafurao da je neko i nesto...
kao sto vidimo, mali mihojevic koji je potpisao ugovor tada , sada je prvotimac, andjusic medju 22, a on spašava kišobrane od orkanske bure u Puli2
Riki je u Češkoj, skoro je potpisao za Varnsdorf. I ja smatram da je trebao ostati probati se kroz Sarajevo probiti. Svakako mu želim svu sreću.

Nego, šta je sa djecom iz Bubamare? Da li Bubamara nastavlja postojati kao škola ili?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Turo i 24 gosta.