Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ma i bolje je sto su ispali, ovo ionako vise nije licilo ni na sta.Steph je napisao/la:A sad adio
Taj Bošnjak može vidjeti ligu 12 samo ako Turbina neće u ligu12kovacic je napisao/la:Sad neka se vesele derbiju sa BurchemTuga, Bošnjak iz Hadžića na korak od lige 12...
Haha pogledaj tabelu jarane smrzli se u Jablanici -30:Dkovacic je napisao/la:Ja koliko znam Bošnjak je pobijedio Turbinu i bliži je plasmanu...
nerminh74 je napisao/la:Uh belaj gdje će nam sada Harun
Cejf bilo otic na tekmu, sta uradise ruke im otpale fujmajestic24 je napisao/la:Kad se sjetim vremena kad je KK Bosna igrao nlb ligu prije nekoliko godina,pa cak se govorilo i o euroligi. Jbt tad sam kao srednjoskolac svaki vikend zeljno iscekivao da gledam njihove meceve. Kad su tu bili Markovic,Lance Wiliams,pa i onaj drugi Wiliams (najvise mi ostao upamcen po onom mecu kad smo igrali protiv crvene zvezde kad su se zayebali i stavili ga na poziciju centra a tip bek sa metar i sedamdeset. Sjecam se cak da je tad zakucao u prvom napadu),pa su tu jos bili mali Danko Delibasic,Bajramovic,Bavcic...ih,kako je tad kosarka u Sarajevu zivjela. Ali eto,da mi je neko 2006 rekao da ce se KK Bosna za 10 godina ugasiti ja bih mu rekao da nije normalan.
ZALOSNO!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.