Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A i njima TA sponzorMirso1197 je napisao/la:Po ovim slikama idejnog projekta najvise me podsjeca na stadion Hannovera![]()
Nema sanse, ovakav stadion kod nas moze biti samo za jedno 1000 godina ako cemo realno gledatiMirso1197 je napisao/la:Po ovim slikama idejnog projekta najvise me podsjeca na stadion Hannovera![]()
Mislim da je bolja opcija do 30 000 mjesta... realno sad da imamo krov na Kosevu imaki bi duplu posjetu a ne s nekim urednim i uredjenim stadionom.Evander je napisao/la:Novi stadio bi trebao biti ne veci od 25 000.
Mislim da bi 20-22 000 bilo idealno.
revolt je napisao/la:Mislim da je bolja opcija do 30 000 mjesta... realno sad da imamo krov na Kosevu imaki bi duplu posjetu a ne s nekim urednim i uredjenim stadionom.Evander je napisao/la:Novi stadio bi trebao biti ne veci od 25 000.
Mislim da bi 20-22 000 bilo idealno.
a veci kapacitwt ti treba aBd za euro utakmice...
super, svaka casthifans je napisao/la:Nadam se da ne smeta.![]()
Poslije 100 godina otvorio fotošop![]()
Samo vama mogu pravit jer samo ste vi normalno marketinški popraćeni tako da ima solidnih slikica koje bi se mogle iskoristit, a sad za malo bolji wallpaper većih dimenzija trebala bi bit malo bolja kvaliteta slike.
Dobro si ovo napisao.obiteljskicovjek je napisao/la:Mnogi od nas nisu ni svjesni sta znaci clanstvo za klub. Usudio bih se reci da je to mozda i najvaznija stvar
na koju mi navijaci direktno mozemo uticati, ali i mnogo mnogo vise.
Klub bez navijaca (clanova) nije klub. Vjerujte da niti jedan od sponzora nece ulagati novac eto onako.
Svi oni prate rast kluba, poslovanje, marketing kao i sve ostale sagmente ali i clanstvo, onosno procenat
rasta broja clanova.
Sa druge strane (mozda je malo i isprazno) clanstvo daje osjecaj pripadnosti, a u zadnje vrijeme i PONOSA i PRESTIZA.
Jos jedna jako bitna stvar ja kao i svaki drugi navijac koji dolazi na utakmice nisam poklonio klubu 20 KM,
ne naprotiv, racunajuci jednu gratis kartu za utakmicu, popust kod kupovanja karata za ostale utakmice,
kao i za euro takmicenja, pa ostale popuste... na kraju od kluba budem nagradjen i u plusu.
Samo jos da kazem, vremena su teska i nisu svi u mogucnosti kupiti clansku, i gledati utakmice,
ali ih to ne cini manje vrijednim i odanim navijacima. Ljubav je najvaznija a ko god je mogucnosti neka svoju
pokaze kroz clanstvo. U INAT SVIMA, SAMO JE NEBO GRANICA, ZIVI I ZDRAVI BILI BRACO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90 i 17 gostiju.