Poslije Vierija, sigurno. A onda znamo da je godinu kasnije Lazio kupio Crespa u vr. od 35 miliona £, sto je samo potvrda da je Baljic bio igracina.čak mislim da je u to vrijeme bio i najskuplji igrač svijeta

Poslije Vierija, sigurno. A onda znamo da je godinu kasnije Lazio kupio Crespa u vr. od 35 miliona £, sto je samo potvrda da je Baljic bio igracina.čak mislim da je u to vrijeme bio i najskuplji igrač svijeta
Ova slika je samo za tebe sumskiSheyi je napisao/la:Oduvijek sam sumnjao u Gringa da nije naš, a evo sad se napokon i dokazao, nacionalista šumski
Pivopija je napisao/la:Zna li neko u kojoj su fazi pregovori Safeta sa Japancima? Kad se moze ocekivati potpis ugovora?
Utorak.Pivopija je napisao/la:Zna li neko u kojoj su fazi pregovori Safeta sa Japancima? Kad se moze ocekivati potpis ugovora?
Ja fino pitam, a ti meni tako. Necu vise pitati majke mi, nema teorije da vise pitam.BozePetra je napisao/la:Pivopija je napisao/la:Zna li neko u kojoj su fazi pregovori Safeta sa Japancima? Kad se moze ocekivati potpis ugovora?
ne pristaj im na muku
To je Tinin dan, moguce je da je i Safetov ako svi u familiji slave sveti utorak.Donnie Darko je napisao/la:Utorak.Pivopija je napisao/la:Zna li neko u kojoj su fazi pregovori Safeta sa Japancima? Kad se moze ocekivati potpis ugovora?
Sabinho je napisao/la:Safete stidi se sto mali Alen ne igra za BIH, ti si kriv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nikad nisam želio igrati za Bosnu, ja sam Hrvat i samo Hrvatska!".
Pa vidis da nas je spomenuo da odmah dobije poziv od Stimca, vrlo jasno. Danasnjom izjavom je to i potvrdio- dileme nikad nije bilo, doslovno samo da se izvrsi pritisak na HNS i Stimca.Pivopija je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Safete stidi se sto mali Alen ne igra za BIH, ti si kriv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nikad nisam želio igrati za Bosnu, ja sam Hrvat i samo Hrvatska!".
http://www.in.de.x.hr/sport/clanak/mali ... 40445.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
3:38 minuta videa
upisati index bez ovih tacki
Pa kad igrac nema pravo nastupa i mozes ga samo na to pozvat'.Pivopija je napisao/la:Hrvati ga pozvali u A reprezentaciju, a nasi ga pozvali na sijelo.
On je bio njihov reprezentativac, a na nama je bilo da ga privolimo da igra za nas, i privolismo ga povlacenjem za kapu.
Mi smo tad bili u boljoj situaciji nego Hrvati, jer smo bili gotovo sigurno u Brazilu, a oni su na kraju spasavali i baraz, da mu se obecao Brazil tada budi siguran da bi igrao za nas.Sabinho je napisao/la:Pa kad igrac nema pravo nastupa i mozes ga samo na to pozvat'.Pivopija je napisao/la:Hrvati ga pozvali u A reprezentaciju, a nasi ga pozvali na sijelo.
On je bio njihov reprezentativac, a na nama je bilo da ga privolimo da igra za nas, i privolismo ga povlacenjem za kapu.
Je li Gudeljov babo igrao za BiH? Poredjenje ti je stvarno na mjestu. Sta bi mu to bilo sa porodicom, pa ne zivi na divljem zapadu, kad je Hibic u vrijeme Tuđmana mogao odbiti Hrvatsku, onda ne vidim problem. Mamic mu sigurno ne bi pravio probleme, njemu je bitno samo da zaradi, a gdje ces bolju promociju od svjetskog u Brazilu. Evo i Ademi je presao za Makedoniju da igra, pa ne vidim bas da mu neko pravi probleme.Sabinho je napisao/la:Daj covjece ne budi lud. Zna on vrlo dobro sta bi bilo sa njim, porodicom i karijerom da je nas izabrao. Pa evo jedan Gudelj je izabrao Srbiju a oni nisu imali nikakve sanse za plasman.
Pokusavali smo i na druge nacine. Na primjer malo je poznato da smo ga mi prvi pozvali, prije Hrvatske. Kada je imao 15-16 godina odbio je nekoliko poziva nasih mladih reprezentacija. Tada jos uvijek nije igrao za mlade hrvatske reprezentacije a nije bio ni debitovao za Dinamo... Dosta vise o njemu, ko ga hebe.Pivopija je napisao/la:@calcio
Poenta je u tome da nista nismo pokusali, osim onih blamiranja sa sijelima i medijskim glupostima, a imali smo priliku i nacin da ga privolimo. Safetu se ne moze prigovoriti sto Alen ne igra za nas, ali mu se moze prigovoriti sto nije pokusao da ga dovede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.