FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Iceplayer
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Iceplayer » 07 mar 2015, 17:55

amypitar je napisao/la:
Benko je napisao/la:e **** ga amy :D pretjera ga ti sad :D

Što jarane,kad pogledaš da je Maribor igrao sad u grupnoj fazi ,onda i nije pretjerivanje.Pa ti uzmi da smo mi ima li 2 titule,a da si bio u ligi sa jednom Zvezdom koja je osvojila to natjecanje,onda to i nije pretjerivanje.Da igras sa jedim Mancheterom i HSV bara -bara,a ovaj drugi je tad osvojio LŠ .
Jbg bila jaka liga, pa sjecam se da su tada pricali da je yugoslavenska liga 4 u svjetu, u ligama petice.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 07 mar 2015, 17:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 mar 2015, 17:55

amypitar je napisao/la:
Benko je napisao/la:e **** ga amy :D pretjera ga ti sad :D

Što jarane,kad pogledaš da je Maribor igrao sad u grupnoj fazi ,onda i nije pretjerivanje.Pa ti uzmi da smo mi ima li 2 titule,a da si bio u ligi sa jednom Zvijezdom koja je osvojila to natjecanje,onda to i nije pretjerivanje.Da igras sa jedim Mancheterom i HSV bara -bara,a ovaj drugi je tad osvojio LŠ .
DRUGA VREMENA AMY, danas imas bruku klubova koji su na istom levelu, imas nedostizne u ovom trrenutku... tada nije bila razlika toliko izrazena kao danas...
Uglavnom, titula u jugi je ogromna stvar ali danas da udjes u LP moras preskociti dvije-tri ekipe mnogo levela iznad

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 mar 2015, 17:59

Kako rekoh , porediti ono doba , doba svakojake sigurnosti...i ovo sada divljacki kapitalizam a neki ga zovu i feudalizmom , nije moguce. Dino i Edis su uradili nesto sto 99% nije vjerovalo da se moze uraditi. Od kluba sa 5.5 mil dugova doveli su do kluba pred kojim je fakat perspektiva....svaka cast pok Vuji ali za mene je ova uprava nasa najbolja.....
amy...definitivno je bilo lakse tada , tu nema price
molotovljev , znam dinu i znam koliko je skroman...kada se zavrsi kamp pa ABD i rekonstrukcija Koseva...isto ce ti reci ...prema tome to nije nikakvo mjerilo
U doba Vujevica nije moglo biti da nema plate (uskoci grad , sofka itd) nije moglo biti da ti murija hebe mater nekim cijenama ludjackim...o cemu ti pricas sviju ti. Pa eto bi to blagostanje pa opet ni tada klub ne dobi nijedan objekat pa ni onu zgradu u titovoj..da bar ona predje u nase vlasnistvo a da ne pricamo o nekom trening centru

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 mar 2015, 18:07

Molotovljev , ako toliko pratis , volis , proucavas itd kao sto pricas ..onda znas da smo bili na korak od stecaja ili bankrota. U roku godinu dana (od virsli) to bi se desilo. Tako da prica o Sutku Muzurovicu , Amiru Rizvanovicu , Adiju Dzemidjicu , Dini Selimovicu i Edisu Kusturici...jos vise dobija na znacaju.Znaci prica o BP 1946 i UNFKS. Ugasio se tj bankrotirao gigant kao sto je Glasgow R.....sto ne bi i mi. A milion dusmana oko kluba i u kantonu i u gradu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2015, 18:14

Ima se i sta procitati danas :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 mar 2015, 18:27

Ono što neopravdano popljuješ, to ceš na kraju i polizati.
Nije mi jasno, što je sve ono trebalo Pašicu.
Das Ist Walter

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 mar 2015, 18:28

Koliko lijepih stvari, ovo je za ne povjerovati! Uzivajmo gospodo i drugovi!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 mar 2015, 18:32

Ma ne bismo bankrotirali jer da je to tako kako dosad ne bankrotira zeljo,celik.sloboda. i da ne nabrajam, svi su imali iste pa i vece dugove od nas ali i dalje bismo tapkali u mjestu i cekali neku sadaku ili da uzmemo 50-ak milja maraka za nekog igraca i tako prezivljavali, ali srecom bili su ustrajni Dino pogotovo kojeg su neki bukvalno i pljuvali i zato smo sad tu gdje jesmo, strpljenje i vjera su vrlina a to se u nasem slucaju najbolje pokazalo
Pyro is not a crime !

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 07 mar 2015, 18:41

THEC je napisao/la:Ma ne bismo bankrotirali jer da je to tako kako dosad ne bankrotira zeljo,celik.sloboda. i da ne nabrajam, svi su imali iste pa i vece dugove od nas ali i dalje bismo tapkali u mjestu i cekali neku sadaku ili da uzmemo 50-ak milja maraka za nekog igraca i tako prezivljavali, ali srecom bili su ustrajni Dino pogotovo kojeg su neki bukvalno i pljuvali i zato smo sad tu gdje jesmo, strpljenje i vjera su vrlina a to se u nasem slucaju najbolje pokazalo
Amin brate :tokralju: To je pravi recepat za svaki uspjesni rezultat :salut:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 mar 2015, 18:46

Eto braco, bicu i ja tu protiv famozne VELIKE Mladosti iz Obarske :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 mar 2015, 18:49

Samo da pozdravim bordo bracu. Nije me bilo tu, nisam imao struje od cetvrtka :( Sreca, dosla da mogu citati ove divne vijesti... :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 mar 2015, 18:50

Dobrodolica za brata MCMXLVI

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 07 mar 2015, 18:51

Braco imali neko crtez ili render na kampu u Butmiru koji ce se graditi da mogu pogledati kako ce to sve izgledati? :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 mar 2015, 18:57

Mnogo lijepih vijesti u protekla 24 sata, fakat ne može čovjek da odluči koja je bolja. Na dobrom je putu da se konačno počne rekonstrukcija stadiona, uz pogodnije vremenske uslove kreće gradnja trening kampa i ona o razrješenom sporu sa Pajom.. Maštao sam, ali nisam nikom govorio, da se izglade nesuglasice između Paje i Sarajeva i da taj čovjek bude dio ovog uspješnog tima koji gazi, namjerno kažem gazi a ne korača, prema naprijed.

Činjenica je da FKS i Predrag Pašić nisu imali nekih velikih nesuglasica osim što je Paja nekoliko puta neosnovano krivio našu upravu da smo mu oduzeli terene, a na kraju je shvatio da je pogriješio i mislim da smo izabrali najbolje moguće rješenje.
Kad su bile aktuelne ove teme uzdržavao sam se da negativno pričam o našoj legendi, ali da je pogriješio jeste, sad je došao "tobe" i trebamo čovjeku dati drugu priliku.

Nego gdje nam je @pep da kaže koju o Dini i upravi?

Poređenja Vujovića i Selimovića nisu baš poželjna, jer se radi o drugačijim sistemima ali ostaje ono jedno: Vujović je bio najbolji u to vrijeme a Selimović u ovo vrijeme.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 mar 2015, 18:57

muhamedkonjic je napisao/la:Braco imali neko crtez ili render na kampu u Butmiru koji ce se graditi da mogu pogledati kako ce to sve izgledati? :thumbup:
slika
Zadnja izmjena: miden, dana/u 07 mar 2015, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 mar 2015, 18:58

Beli,obavezno nabavi agregat jer ako nisi u toku par sati sigurno propustas par dobri vijesti, tako je to sa FKS ha ha poz.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 07 mar 2015, 18:59

slika
open in new tab

Izvanzemaljci :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 mar 2015, 19:01

E vala &Hilmo svaka ti je na mjestu. Aferim.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 07 mar 2015, 19:02

miden je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Braco imali neko crtez ili render na kampu u Butmiru koji ce se graditi da mogu pogledati kako ce to sve izgledati? :thumbup:
slika
Odlicno izgleda, jedva cekam da se ovo zavrsi :thumbup: Hvala brate :thumbup:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 mar 2015, 19:03

Ovaj projekat kako ce izgledati kamp u butmiru sam nekoliko puta vidio ali iskreno nisam obracao paznju previse, i evo tek sad procitah detaljno sta ce sve sadrzavati, pa ovo je vrh :tokralju: :tokralju:
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, FRANK RIBERY, JavierBosnia, Tatamata1946, Venom i 77 gostiju.