open in new tab
Izvanzemaljci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Odlicno izgleda, jedva cekam da se ovo zavrsimiden je napisao/la:muhamedkonjic je napisao/la:Braco imali neko crtez ili render na kampu u Butmiru koji ce se graditi da mogu pogledati kako ce to sve izgledati?
Kad smo vec kod toga, evo ako neko nije vidioTHEC je napisao/la:Ovaj projekat kako ce izgledati kamp u butmiru sam nekoliko puta vidio ali iskreno nisam obracao paznju previse, i evo tek sad procitah detaljno sta ce sve sadrzavati, pa ovo je vrh![]()
THEC je napisao/la:Ma ne bismo bankrotirali jer da je to tako kako dosad ne bankrotira zeljo,celik.sloboda. i da ne nabrajam, svi su imali iste pa i vece dugove od nas ali i dalje bismo tapkali u mjestu i cekali neku sadaku ili da uzmemo 50-ak milja maraka za nekog igraca i tako prezivljavali, ali srecom bili su ustrajni Dino pogotovo kojeg su neki bukvalno i pljuvali i zato smo sad tu gdje jesmo, strpljenje i vjera su vrlina a to se u nasem slucaju najbolje pokazalo
Merhaba,gospon Hilmagahilmo je napisao/la:Mnogo lijepih vijesti u protekla 24 sata, fakat ne može čovjek da odluči koja je bolja. Na dobrom je putu da se konačno počne rekonstrukcija stadiona, uz pogodnije vremenske uslove kreće gradnja trening kampa i ona o razrješenom sporu sa Pajom.. Maštao sam, ali nisam nikom govorio, da se izglade nesuglasice između Paje i Sarajeva i da taj čovjek bude dio ovog uspješnog tima koji gazi, namjerno kažem gazi a ne korača, prema naprijed.
Činjenica je da FKS i Predrag Pašić nisu imali nekih velikih nesuglasica osim što je Paja nekoliko puta neosnovano krivio našu upravu da smo mu oduzeli terene, a na kraju je shvatio da je pogriješio i mislim da smo izabrali najbolje moguće rješenje.
Kad su bile aktuelne ove teme uzdržavao sam se da negativno pričam o našoj legendi, ali da je pogriješio jeste, sad je došao "tobe" i trebamo čovjeku dati drugu priliku.
Nego gdje nam je @pep da kaže koju o Dini i upravi?
Poređenja Vujovića i Selimovića nisu baš poželjna, jer se radi o drugačijim sistemima ali ostaje ono jedno: Vujović je bio najbolji u to vrijeme a Selimović u ovo vrijeme.
miden je napisao/la:Kad smo vec kod toga, evo ako neko nije vidioTHEC je napisao/la:Ovaj projekat kako ce izgledati kamp u butmiru sam nekoliko puta vidio ali iskreno nisam obracao paznju previse, i evo tek sad procitah detaljno sta ce sve sadrzavati, pa ovo je vrh![]()
U idejnom rješenju predviđeni su sljedeći sadržaji i objekti:
1. Glavni ulaz sa trgom, autobuskom okretnicom i fontanom smješten u težištu lokacije, njenom centralnom dijelu kako bi se omogućila što brža pješačka komunikacija između sadržaja.
2. Glavna zgrada smještena ispod tribina velikog terena sa sljedećim sadržajima:
-Hotel sa 15 soba, 10 studio apartmana i dva VIP apartmana
-Restoran sa kuhinjom
-VIP restoran
-Caffe
-Wellness centar
-Dvije male konferencijske sale
-Velika konferencijska sala
-Administracija
-Tehničke prostorije
-Ekonomske prostorije
3. Sportska dvorana za mali fudbal i pomoćni tereni
-Pomoćni trening tereni
-Teren za mali fudbal
-"Shooting area" za igrače i golmane
-Pješčani fudbalski teren
-Teniski teren
Dostupnost stanovnicima okolnih naselja
Predviđena je i izgradnja park šume sa vještačkim brdom za trening, ispod kojeg su predviđeni bungalovi za smještaj djece. Već smo spomenuli i rekonstrukciju postojećih terena i to dva velika fudbalska sa prirodnom travom i reflektorima, kao i jedan veliki fudbalski teren sa vještačkom travom.

Za sutra najavljene visoke temperatureMortemHz je napisao/la:Trenutno ne,pomalo se topi
odakle ces postavljat slike?Ziggs je napisao/la:Momci postavljat' cu ovdje slike izgradnje kampa. Samo kad bi objavili detaljniji projekat, unutrašnjost i to. Uglavnom, ovo sve predobro izgleda.
slazem se ja sa tim sto kazes, ovo danas vrijeme je mnogo zeznutije od juge koja je mnogo uredjenija bila nego sto je BIH danas, i svim ljudima koji su ucestvovali u ovome danas treba odati priznanje a Dini ponajvise jer je najvise bio izlozen kritikama, i Rizvanovic pa i kasnije Kusturica kad je dosao manje je bio pod pritiskom nego Dino ali bez obzira svi oni imaju velik udio u ovome sto smo postali i sto cemo aBd postati i samo im se nakloniti mozemo nista drugoHordeBL je napisao/la:THEC je napisao/la:Ma ne bismo bankrotirali jer da je to tako kako dosad ne bankrotira zeljo,celik.sloboda. i da ne nabrajam, svi su imali iste pa i vece dugove od nas ali i dalje bismo tapkali u mjestu i cekali neku sadaku ili da uzmemo 50-ak milja maraka za nekog igraca i tako prezivljavali, ali srecom bili su ustrajni Dino pogotovo kojeg su neki bukvalno i pljuvali i zato smo sad tu gdje jesmo, strpljenje i vjera su vrlina a to se u nasem slucaju najbolje pokazalo
Pa zato i kazem da se ne mogu porediti ta 2 vremena. Vrijeme uredjene drzave gdje se sve znalo (u tom vremenu je radio pok Vuja) i ovo vrijeme feudalizma, gdje ti podmece i otima zalogaj iz usta a u tom vremenu radi Dino i Kusta. O tome ja pricam pa shodno tome Dinin i Kustin uspjeh je veci i znacajniji. Titule iz bivse yuge...ok...ali od toga se nije moglo zivjeti u vremenu kada su preuzeli klub
Besic je napisao/la:Ovi tereni u kampu bit ce bolji od pola terena na stadionima BhtPl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.