FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nevjerovatan je napredak u odnosu na prošlu godinu u ova doba. kada je dobijao šansu, ali je izgledalo kao da nema ništa osim šuta. spor, nezainteresovan, tanak s loptom...a sada sve obratno. nadam se da će dado istim putem.
Ma nemam ja nista protiv ako se tu umjesaju i Cutahija, Zeric, Mujagic, Behram, Hadziahmetovic...Ima se mashallahfedeltafrotta je napisao/la:a one tamo te čeka beganović

Kad smo vec kog Beganovica. Iskreno i neznam o kakvom se igracu radi osim neki srednji informacija, pa ako ti ili neko drugi moze da ga opise ukratko bio bi zahvalan. Jer vidim da se pise dobro o momku a to sigurno nije djabe.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
napadač ubica 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Neandertalac
- Kontakt:
i ja sam postavljao pitanje u vezi njega, nisam dobio odgovor. Imam sture informcije, pa ako bi nekao mogao opsirnije malo, recimo koliko je napredovao da ga mozemo u vatru gurnuti, evo vec protiv Sirokog?sajo10 je napisao/la:Ma nemam ja nista protiv ako se tu umjesaju i Cutahija, Zeric, Mujagic, Behram, Hadziahmetovic...Ima se mashallahfedeltafrotta je napisao/la:a one tamo te čeka beganović![]()
Kad smo vec kog Beganovica. Iskreno i neznam o kakvom se igracu radi osim neki srednji informacija, pa ako ti ili neko drugi moze da ga opise ukratko bio bi zahvalan. Jer vidim da se pise dobro o momku a to sigurno nije djabe.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vec sada Beganovic ima fizikalije za PL.. Snazniji je od Bajica.. Otprilike gradje Kokota samo brzi... Sigurno je to da ce vec iduce god biti u prvom timu.. mozda ne kao prvi spic, al 99% prva zamjena... jer se cini sve da se Baja utopi vec ovo ljeto...pa da ovaj upadne na njegovo mjesto... A poslije se ubacuje Mujagic.... Ah jest nezgodno... imamo najboljeg i kadetskog i juniorskog napadaca u drzavi.. pa ne znamo sta cemo sa njima, kojim ih redom ubacivati... 

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Koliko ima godina i na čemu je rasto?MrMuscle je napisao/la:Vec sada Beganovic ima fizikalije za PL.. Snazniji je od Bajica.. Otprilike gradje Kokota samo brzi... Sigurno je to da ce vec iduce god biti u prvom timu.. mozda ne kao prvi spic, al 99% prva zamjena... jer se cini sve da se Baja utopi vec ovo ljeto...pa da ovaj upadne na njegovo mjesto... A poslije se ubacuje Mujagic.... Ah jest nezgodno... imamo najboljeg i kadetskog i juniorskog napadaca u drzavi.. pa ne znamo sta vemo sa njima...

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
96 god... Iz Breze je momak.. Sigurno da je koristio samo domace preparate... s obzirom da u Brezi vjerovatno mnogo ljudi drzi farme (msm u njenoj okolici).. pa mozda su mu roditelji uzimali friska jaja, sir, kajmak, mlijeko i sl.. A mozda i oni sami drze...Ajzea je napisao/la:Koliko ima godina i na čemu je rasto?MrMuscle je napisao/la:Vec sada Beganovic ima fizikalije za PL.. Snazniji je od Bajica.. Otprilike gradje Kokota samo brzi... Sigurno je to da ce vec iduce god biti u prvom timu.. mozda ne kao prvi spic, al 99% prva zamjena... jer se cini sve da se Baja utopi vec ovo ljeto...pa da ovaj upadne na njegovo mjesto... A poslije se ubacuje Mujagic.... Ah jest nezgodno... imamo najboljeg i kadetskog i juniorskog napadaca u drzavi.. pa ne znamo sta vemo sa njima...

Uglavnom Mihojevica (sada prvotimca) i onog malog ismira je u duelu nasih i njihovih juniora na KOsevu izdominirao samo tako... Al naravno da su mu mnogo u tome pomagle fizikalije u odnosu na njih...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Ma Beganović je naš Hulk. Malo mu fali zrelosti, gledao sam ga na treninzima, utakmicama juniora, te sam siguran da ce ta zrelost doci sa ulaskom u prvi tim, savjetima dobrog trenera i sticanja iskustva igranja utakmica u Pl. Nemojte me sad shvatiti pogresno i napisati kako da ocekujem da neko s 18 godina bude toliko zreo, ja konkretno mislim na neke situacije u kojima ne razmislja ispravno i koje ce 100% popraviti s vremenom 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ja ga vidim kao najveceg "mudonju" medju svim omladincima, odavno nisam vidio takvog igraca koji se ne boji nicega. Po meni nije to sad neki tip vrhunskog tehnicara, tipa Ara, niti je klasicni centarfor koji zna samo pospremit loptu u mrezu. On je nesto izmedju toga, ima svega pomalo i to je odlicno ukomponovano. Velika je radilica, trci, bori se ko osica na terenu, ima njuh, osjecaj za igru i to mi se najvise svidja kod njega. Pred Novu godinu, na Hasetovom turniru, me odusevio, protiv pitara je digao ekipu i rekao bih da se sam suprostavio onom pritisku i atmosferi koju su napravili navijaci, a bogami i igraci sarajeva, gotovo svi nasi omladinci su podlegli tom pritisku, jer im je to mozda prva utakmica pred tolikom publikom i to jos pred publikom gradskog rivala. Jedino je Dzenis otpocetka bio onaj pravi, kao da je odigrao na stotine takvih utakmica. Sve u svemu, izgleda pravo na terenu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bajic dobio poziv u reprezentacijusajo10 je napisao/la:Raja, sta mislite imali istine u ovim "mahalskim" pricama oko poziva Bajica u A-repku za Andoru i Austriju???
http://www.gol.ba/bazdarevic-poslao-poz ... -ocekivao/" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Bravo za Baju..pile87 je napisao/la:Bajic dobio poziv u reprezentacijusajo10 je napisao/la:Raja, sta mislite imali istine u ovim "mahalskim" pricama oko poziva Bajica u A-repku za Andoru i Austriju???
http://www.gol.ba/bazdarevic-poslao-poz ... -ocekivao/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam sto Mesa zaobilazi Stilu sad kada je repki potreban takav igrac.. Znam da je za nas Baja najbitniji ali bih volio kada bi Stila i Seha dobili pozive..
Dodajte i Mujagica i nema brige oko napadaca u buducnosti..Minjore je napisao/la:Ma Beganović je naš Hulk. Malo mu fali zrelosti, gledao sam ga na treninzima, utakmicama juniora, te sam siguran da ce ta zrelost doci sa ulaskom u prvi tim, savjetima dobrog trenera i sticanja iskustva igranja utakmica u Pl. Nemojte me sad shvatiti pogresno i napisati kako da ocekujem da neko s 18 godina bude toliko zreo, ja konkretno mislim na neke situacije u kojima ne razmislja ispravno i koje ce 100% popraviti s vremenom
BUDI ŽELJO !!!
Zelje proizvodi napadace ko na pokretnoj traci
,
a imali kakav odbrambeni igrac u mlađim kategorijama da obećava ...

a imali kakav odbrambeni igrac u mlađim kategorijama da obećava ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ma vala bi bolio vidjeti nekog stopera iz mladjih kategorija vise nego ista...Znam da imaju neka dvojica potpisane ugovore ali ne znam sta je sa njima jel treniraju uopste.champions1921 je napisao/la: Dodajte i Mujagica i nema brige oko napadaca u buducnosti..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Tesko da ce biti nesto od stopera bar po onom koliko sam ih ja upratio. Mozda kada bi se koju godinu negdje kalili... Meni nije jasno sto onog malog Dinu Hasanovica (cini mi se da se tako zove) ne zovu u prvi tim.. Momak zadnji vezni, klasicni destruktivac koji uvjek ide glavom na krampone.. Par puta sam ga gledao i momak igra ko Najgolan..pile87 je napisao/la:Ma vala bi bolio vidjeti nekog stopera iz mladjih kategorija vise nego ista...Znam da imaju neka dvojica potpisane ugovore ali ne znam sta je sa njima jel treniraju uopste.champions1921 je napisao/la: Dodajte i Mujagica i nema brige oko napadaca u buducnosti..
BUDI ŽELJO !!!
Ima Osmankovic, Durakovic (ali povrijedjen je bio donedavno), sin od Hareta Alihodzica, Cubara koji je dosao iz Olimpica , on je debitovao za prvi tim. Ovdje su fizicki po meni najdominantniji Osmankovic, Alihodzic i Cubara, dok je Durakovic malo manji od njih ali jak istipile87 je napisao/la:Ma vala bi bolio vidjeti nekog stopera iz mladjih kategorija vise nego ista...Znam da imaju neka dvojica potpisane ugovore ali ne znam sta je sa njima jel treniraju uopste.champions1921 je napisao/la: Dodajte i Mujagica i nema brige oko napadaca u buducnosti..

Upravo takochampions1921 je napisao/la:Tesko da ce biti nesto od stopera bar po onom koliko sam ih ja upratio. Mozda kada bi se koju godinu negdje kalili... Meni nije jasno sto onog malog Dinu Hasanovica (cini mi se da se tako zove) ne zovu u prvi tim.. Momak zadnji vezni, klasicni destruktivac koji uvjek ide glavom na krampone.. Par puta sam ga gledao i momak igra ko Najgolan..pile87 je napisao/la:Ma vala bi bolio vidjeti nekog stopera iz mladjih kategorija vise nego ista...Znam da imaju neka dvojica potpisane ugovore ali ne znam sta je sa njima jel treniraju uopste.champions1921 je napisao/la: Dodajte i Mujagica i nema brige oko napadaca u buducnosti..

E ja sam više puta mislio pitati za ovog momka, ali nisam se mogao sjetiti kako se zove..Sad kad se stalno kuka za tim pravim DM..Znam da ga je neko ovdje i prije stalno hvalio, ali nigdje se ne spominje kad je riječ o ovim perspektivnim mladićima.Tesko da ce biti nesto od stopera bar po onom koliko sam ih ja upratio. Mozda kada bi se koju godinu negdje kalili... Meni nije jasno sto onog malog Dinu Hasanovica (cini mi se da se tako zove) ne zovu u prvi tim.. Momak zadnji vezni, klasicni destruktivac koji uvjek ide glavom na krampone.. Par puta sam ga gledao i momak igra ko Najgolan..
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ponavljam ima jedna velika strana firma(ime necu reci nikom jer sam obecao) koja zeli biti gen.sponzor najtrofejnijeg kluba,sve ce se znati u roku 15 dana,a vidim pitari vise na temi pa nek opletu i po ovome da se ne isplati imati generalnog ili slicnih gluposti koje valjaju od 04.03.2015 samo im mogu na kraju poruciti 51%
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Valjda je od danas 14 dana, jer je juce bilo 15... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Ima nekog mangupluka u sebi, nešto kao i Memija.. Ima i snage, jedino što nije visok zato sam ga i usporedio sa ovim rominim def. veznim.. po meni takav profil igrača najviše fali ovoj našoj ekipi.. Ne znam sto ga nisu zvali na pripreme.. Možda i on nešto zeza.. haj ga znaj..mavi je napisao/la:Upravo takochampions1921 je napisao/la: Tesko da ce biti nesto od stopera bar po onom koliko sam ih ja upratio. Mozda kada bi se koju godinu negdje kalili... Meni nije jasno sto onog malog Dinu Hasanovica (cini mi se da se tako zove) ne zovu u prvi tim.. Momak zadnji vezni, klasicni destruktivac koji uvjek ide glavom na krampone.. Par puta sam ga gledao i momak igra ko Najgolan..Više puta sam gledao tog Hasanovića i stvarno mi nije jasno kako ga do sada nisu priključili prvoj ekipi, mali ide nenormalno dobro, bez ikakvih kompleksa, nešto kao Buki birvaktile.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 07 mar 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!