Kod vas je rasulo a kod nas rapsodijasuper je napisao/la:100% je kod vas kineza,a kod nas je 51%amypitar je napisao/la:super je napisao/la:51%
100 %
Ali helem, ti si i onako po zadatku ovdje da bacas suplju.
Eno Pile ti salje PP
Kod vas je rasulo a kod nas rapsodijasuper je napisao/la:100% je kod vas kineza,a kod nas je 51%amypitar je napisao/la:super je napisao/la:51%
100 %
Mi smo u rasulu od kako smo nastali i takvi smo najtrofjani klub u drzavi.Mozes mislit ako ikad docekamo da stanemo na noge.Evander je napisao/la: Kod vas je rasulo a kod nas rapsodija
Eno Pile ti salje PP
Drugi put pripazi kome saljes PP upucen Superupile87 je napisao/la:Mi smo u rasulu od kako smo nastali i takvi smo najtrofjani klub u drzavi.Mozes mislit ako ikad docekamo da stanemo na noge.Evander je napisao/la: Kod vas je rasulo a kod nas rapsodija
Eno Pile ti salje PP
Ofulio posloa amypitaru da ce do kraja godine imati investitore po meni predugo zar ne ?Evander je napisao/la:Drugi put pripazi kome saljes PP upucen Superupile87 je napisao/la:Mi smo u rasulu od kako smo nastali i takvi smo najtrofjani klub u drzavi.Mozes mislit ako ikad docekamo da stanemo na noge.Evander je napisao/la: Kod vas je rasulo a kod nas rapsodija
Eno Pile ti salje PP
Sta je rekao Gredic nakon skupstine?
Ne lazi ovaj napaceni narodpile87 je napisao/la:Ofulio posloa amypitaru da ce do kraja godine imati investitore po meni predugo zar ne ?Evander je napisao/la:Drugi put pripazi kome saljes PP upucen Superupile87 je napisao/la: Mi smo u rasulu od kako smo nastali i takvi smo najtrofjani klub u drzavi.Mozes mislit ako ikad docekamo da stanemo na noge.
Sta je rekao Gredic nakon skupstine?
MauMau je napisao/la:Da i ja dodam:
51%

baboo je napisao/la:MauMau je napisao/la:Da i ja dodam:
51%
Banana koju su manijaci ispusili
baboo je napisao/la:Lazar Marković će biti suspendovan čak 4 utakmice u Evropi, on će propustiti obje utakmice protiv Besiktasa I oba meča šesnestine finala ukoliko Liverpool prođe dalje.![]()
baboo je napisao/la:Sreca je ocito na Liverpulovoj strani imamo srece sto smo usli u produzetke ovo je katastrofa od igre pogotovo u drugom poluvremenu ne mogu spojiti 2 pasa...Sterling i Staridz neprimejtni
baboo je napisao/la:Rodzers je krivac sto je odredio da Lovren puca moze svako penal masit.... a da se razumijemo Besiktas je zasluzeno prosao
baboo je napisao/la:Evo i mene babe...navijaca najveceg kluba na svijetu FK SARAJEVO...Pozdrav za sve hordaše
ficobahtic je napisao/la:Evo i babo svratio na forum da vidi gdje mu to djeca provode dane i noci...![]()
baboo je napisao/la:Lazar Marković će biti suspendovan čak 4 utakmice u Evropi, on će propustiti obje utakmice protiv Besiktasa I oba meča šesnestine finala ukoliko Liverpool prođe dalje.
baboo je napisao/la:Sreca je ocito na Liverpulovoj strani imamo srece sto smo usli u produzetke ovo je katastrofa od igre pogotovo u drugom poluvremenu ne mogu spojiti 2 pasa...Sterling i Staridz neprimejtnibaboo je napisao/la:Rodzers je krivac sto je odredio da Lovren puca moze svako penal masit.... a da se razumijemo Besiktas je zasluzeno prosaobaboo je napisao/la:Evo i mene babe...navijaca najveceg kluba na svijetu FK SARAJEVO...Pozdrav za sve hordaše![]()
Pusite vi "nase banane" vec godinama a sudeci po svemu bit ce duvangije i u narednom periodu..
![]()
51%

MauMau je napisao/la:Neko 51%, neko 0%.

hahahahhaha babo nabija komplekse hahahababoo je napisao/la:MauMau je napisao/la:Neko 51%, neko 0%.
ovo je vasih 51 %