Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

maximusdecimus
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la maximusdecimus » 07 mar 2015, 20:07

Mirza1990 je napisao/la:
Nema frke pravimo se ludi i recimo ko je oslobodjen kod nas na sudu taj stvarno nije kriv..vazi ;)
jok, pravit cemo se da je kriv :lol: :shock:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 mar 2015, 21:14

Stvar je vrlo jednostavna.

Trnovcevic je izjavio da je Harun prodao Preldziceve papire za 300 000 eura ili KM nebitno.

Harun ga tuzio za klevetu - znaci gospodine izvoli i dokazi da sam uzeo 300 000.

Ne moze niko ici od novine do novine i lajat sta hoce pez pokrica. Zato evo odlicne prilike tom Trnovceviu da pokaze dokaze i u tom slucaju rasturi Haruna, inace ce biti osudjen za klevetu.

Isto tako i za Raziju i Nurkica.

Sud je prilika i Nurkicu i Trnovcevicu i Razi da dokazu to sto su rekli i da Haruna zauvijek uniste-

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 mar 2015, 21:18

Mozambik je napisao/la:Stvar je vrlo jednostavna.

Trnovcevic je izjavio da je Harun prodao Preldziceve papire za 300 000 eura ili KM nebitno.

Harun ga tuzio za klevetu - znaci gospodine izvoli i dokazi da sam uzeo 300 000.

Ne moze niko ici od novine do novine i lajat sta hoce pez pokrica. Zato evo odlicne prilike tom Trnovceviu da pokaze dokaze i u tom slucaju rasturi Haruna, inace ce biti osudjen za klevetu.

Sud je prilika i Nurkicu i Trnovcevicu i Razi da dokazu to sto su rekli i da Haruna zauvijek uniste-
:thumbup: obasnio covjek ukratko

Samo da dodam da je Razija Mujanović javno putem medija prozvala Mahmutovića (a to je kleveta, ako nema dokaza) kako joj je Harun tražio 100.000 KM za posao u KSBiH ...ili u prevodu: klasicna iznuda i ucjena.
E to gospođa mora dokazati na Sudu, jer ce u sporotnom biti osuđena za klevetu.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 mar 2015, 21:33

let3 je napisao/la:

Samo da dodam da je Razija Mujanović javno putem medija prozvala Mahmutovića (a to je kleveta, ako nema dokaza) kako joj je Harun tražio 100.000 KM za posao u KSBiH ...ili u prevodu: klasicna iznuda i ucjena.
U ovom slučaju biti će njena riječ protiv njegove samim tim teško da će biti dokazano i sa jedne strane
Ali po meni raza je legenda a harun nije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 mar 2015, 22:00

nerminh74 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

U ovom slučaju biti će njena riječ protiv njegove samim tim teško da će biti dokazano i sa jedne strane
Ali po meni raza je legenda a harun nije
To što je ona legenda - joj ne daje nikakvo pravo da proziva ljude po medijima bez ikakvih dokaza.

Eto, ti ili ja nismo nikakve legende, pa opet ne prozivamo ljude bez dokaza....ne može to raditi, a kriti se iza statusa nekakve legende :nene:
Uz slobodu, uvijek ide i odgovornost.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 07 mar 2015, 22:01

Ajde sto vam Juka trn u oku, al vi ste sad spremni legendu BiH kosarke Raziiju da proglasite vjesticom i da je spalite na lomaci...ccc al dobro sve u svemu lojalni ste ;) samo nastavite....
Zadnja izmjena: Mirza1990, dana/u 07 mar 2015, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 07 mar 2015, 22:03

Pa gdje su dokazi Harunu za sve sto je iznjeo protiv Trnovcevica i Jusufa da ima kakve dokaze davno bi objavio....sto nije objavio kako posluje liga mladih?sto ne iznese sve na vidjelo vec se usutio.....sto mu smeta Eldar Memisevic kojeg je proglasio izdajnikom drzave a dijete trbuhom za kruhom krenuo i pomaze svom kraju?kako mogu biti pojedinci tako iskvareni nije mi jasno........JUKA NBA pisaj po ... :wave: :wave: :wave:
Zadnja izmjena: Mirza1990, dana/u 07 mar 2015, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 mar 2015, 22:04

@let3, opet te pitam, zašto misliš da je Raza htjela da slaže takvo nešto? U čemu vidiš njenu korist od laganja? Bi li iko normalan tako pričao u medijima, ako to nije tačno?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 mar 2015, 22:10

ljudi samo se postavite u poziciju Haruna i onda dobijete klevete:

1.Gospon Trnovcevic (najomrazeniji lik na svijetu bar meni uz preldzica) ti kaze da si uzeo 200 hiljada eura za emira tog i prodao ga turcima
2.Gospon Jusuf poslaje pismo u javnost kako si uzeo pare od USAID koje su najmenjene za omladinsku ligu a ti sebi uzimas trosis ulazes gdje oces a klubovi kojima je namijenjeno od USAID sami sebe sponzoriraju
3.I tri propala Razija koja se udavala u mene u komsiluk lola je obradio sva na njega prevela on joj sve pare odnio i nogirao je onda ostala bez icega tuzi nekoga da joj je trazio 100 milja da bi je predlozio
e ljudi sad optuzen si da si uzeo nekih 600 hiljada maraka da si pokrao ljudi ne ulazim u to dali je ili nije sud ce to da dokaze....ali dali bi vi samo sutili na te optuzbe ali iskreno
Samo Sarajevo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 mar 2015, 22:10

Mirza1990 je napisao/la:Ajde sto vam Juka trn u oku, al vi ste sad spremni legendu BiH kosarke Raziiju da proglasite vjesticom i da je spalite na lomaci...ccc al dobro sve u svemu lojalni ste kerovi ;) samo nastavite....
Ma to što je ona nekakve legenda, to joj ništa nece znaciti pred Sudom ;) vjeruj bratu.
Naime, Sud i Zakon ne priznaje nikakve statuse legendi i slicno

Šta znaci legenda u ovom kontekstu :shock: legenda sam i mogu pišati po drugima bez ikakvih dokaza, a raja ce mi vjerovati slijepo jer sam legenda :rol: to samo u Bosni može...pusti to :salut:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 mar 2015, 22:14

BaDa12 je napisao/la:@let3, opet te pitam, zašto misliš da je Raza htjela da slaže takvo nešto? U čemu vidiš njenu korist od laganja? Bi li iko normalan tako pričao u medijima, ako to nije tačno?
Kakvi su planovi Raze i šta ona konta sa tim javnim prozivkama - o tome ce Sud odluciti ;) da sad bezveze ne nagađamo napamet....zato i jest ova Harunova tužba odlican potez :thumbup: da se konacno rasvijetle sve te stvari.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 mar 2015, 22:21

eh da su na sud i tuzilastvo pravi!! Sve pohapsiti, pa kod nas i presjedinka drzave mogu novine optuziti bez dokaza, i produ nekaznjeno a kamo li Haruna! I neka ih je Harun tuzio, ako imaju dokaz neka priloze ili neka sute!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 07 mar 2015, 22:22

Mirza1990, ovaj zadnji post malo koriguj jer ima uvredljiv kontekst. Bez obzira o kome je rijec na ovom forumu cijenim da ne zasluzuje takvu kvalifikaciju. A ove momke koji su digurni da ce sekretar KS dobiti na sudu Nurkica za klevetu volio bih da navedu bar 1 cinjenicu na osnovu koje oni misle da ce sud bez svake razumne sumnje dokazati Nurkicevu krivicu. U pismu koje je uzburkalo javnost on nije pomenuo niti jedno ime pa tako ni ime sekretara pa se pitam kakve ce dokaze priloziti. Ako u ovoj drzavi ima bar i mrva pravde onda je to na sudu. Zbog toga trebamo vjerovati u pravosudne institucije nase drzave. Tuziti moze bilo ko i bilo koga, samo treba imati na umu da ako ne prodje tvoj/vas tuzbeni zahtjev onda valja platiti sudske troskove i troskove advokta koji znaju biti prilicno veliki. Zivi bili pa vidjeli ali cemo morati cekati na pravosnaznost sigurno 1,5 do 2 godine. Zbog toga nemojte gubiti energiju.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 mar 2015, 22:34

Ramirez5 je napisao/la:Mirza1990, ovaj zadnji post malo koriguj jer ima uvredljiv kontekst. Bez obzira o kome je rijec na ovom forumu cijenim da ne zasluzuje takvu kvalifikaciju. A ove momke koji su digurni da ce sekretar KS dobiti na sudu Nurkica za klevetu volio bih da navedu bar 1 cinjenicu na osnovu koje oni misle da ce sud bez svake razumne sumnje dokazati Nurkicevu krivicu. U pismu koje je uzburkalo javnost on nije pomenuo niti jedno ime pa tako ni ime sekretara pa se pitam kakve ce dokaze priloziti. Ako u ovoj drzavi ima bar i mrva pravde onda je to na sudu. Zbog toga trebamo vjerovati u pravosudne institucije nase drzave. Tuziti moze bilo ko i bilo koga, samo treba imati na umu da ako ne prodje tvoj/vas tuzbeni zahtjev onda valja platiti sudske troskove i troskove advokta koji znaju biti prilicno veliki. Zivi bili pa vidjeli ali cemo morati cekati na pravosnaznost sigurno 1,5 do 2 godine. Zbog toga nemojte gubiti energiju.
:urnebes:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 07 mar 2015, 22:54

nerminh74 je napisao/la:Samo jedno pitanje zar nije Jusuf promjenio menagera?
Mozda onog koji ga zastupa u NBA,Enesa nece promijeniti nema teorije.

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 07 mar 2015, 22:58

http://****/mujanovic-mahmutovi ... izgovorio/

Očigledno je da Mahmutoviću treba medijska pažnja da bi pravio sebi ime i stekao slavu. Ja sam stekla slavu, ja sam ime i meni zaista ne treba da se prepucavam sa bilo kim preko medija.

Sve receno. :salut:

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 07 mar 2015, 22:59

Ramirez obrisao sam...pozdrav!

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 07 mar 2015, 23:05

Svaka cast Mirza1990 ja sam samo dobronamjerno komentirao, a ti si se ponio odgovorno. Svaka ti cast na tome. Lijep pozdrav i svako dobro.

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 07 mar 2015, 23:05

I tako propade Bosna. Sto posto kriv NURKIĆ!!! Je li te stid Nurkiću šta uradi klubu, GOSPODIN Dino i ostala cijenjena GOSPODA su krv propišali da ne dođe do ovoga ali tvoja zla magija potiče s druge planete i na žalost ovu bitku si dobio.
Ali zapamti frajeru da rat još traje!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 mar 2015, 23:25

Mirza1990 je napisao/la:Pa gdje su dokazi Harunu za sve sto je iznjeo protiv Trnovcevica i Jusufa da ima kakve dokaze davno bi objavio....sto nije objavio kako posluje liga mladih?sto ne iznese sve na vidjelo vec se usutio.....sto mu smeta Eldar Memisevic kojeg je proglasio izdajnikom drzave a dijete trbuhom za kruhom krenuo i pomaze svom kraju?kako mogu biti pojedinci tako iskvareni nije mi jasno........JUKA NBA pisaj po ... :wave: :wave: :wave:
Zato sluze sudski i tuzilacki organi.

Ako Jusuf, taj Trnovcevic, peti ili deseti ima dokaze o sumnjivim radnjama ili zloupotrebi polozaja, treba te dokaze predati u tuzilastvo i obavjestiti javnost da je predao dokaze koji terete Mahmutovica po tom i tom osnovu.

Nako toga ga Harun ili bilo ko drugi ne moze tuziti za klevetu.

Stvar je jednostavna, samo treba biti legalista i postovati institucije.

Ako ja kazem u novinama da si ti ukrao miliona maraka, ti me mozes tuziti za klevetu. Ali ako ja u tuzilastvo predam neke dokaze i izadjem u javnosti i kazem da sam predao neke dokaze koji tebe mozebitno terete za kradju, onda to nije kleveta i nemas osnova da me tuzis.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 13 gostiju.