Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Cestitke Lyonu na prolazu u 1/2 finale.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Dobre sanse za finale, nije bayern nesto...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
jbt. kakav je golman onaj lloris. iznenadjuejm se iz tekme u tekmu gledajuci ga kako brani fraja.
cestitke na prolazu, vidimo se u finalu.
cestitke na prolazu, vidimo se u finalu.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Po cemu je molim vas Bayern favorit protiv Lyona?! Nevjerujem da je iko od vas ove sezone gledao Lyon vise od 5 puta. Imaju strasan tim i jedino sto ih moze zaustaviti je trener. Simpatican je to covjek, al pojma nema sa fudbalom... Lyon ima Llorisa- jedan od najboljih golmana na svijetu, po meni cak i najbolji, Bastos - momak sa najjacim i najpreciznijim udarcem na svijetu, Licha - odlican napadac, bolji od svih Bayernovih, Cissokho- jedan od najboljih LB na svijetu, Toule- jedan od najboljih DMa na svijetu... Samo uporedite startne postave i vidjet cete ko je bolji...
P.S. @BiHfan jel se slazes?

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
lyonovi dvoboji s bayernom ce biti mnogo interesantni, pogotovo za sve nas koji navijamo za pjanketa
. trenutno bi rekao da je 50-50 ko ce igrati protiv barcelone u finalu, radi pjane bi volio vidjeti lyona u finale 

CollegeGunner je napisao/la:Po cemu je molim vas Bayern favorit protiv Lyona?! Nevjerujem da je iko od vas ove sezone gledao Lyon vise od 5 puta. Imaju strasan tim i jedino sto ih moze zaustaviti je trener. Simpatican je to covjek, al pojma nema sa fudbalom... Lyon ima Llorisa- jedan od najboljih golmana na svijetu, po meni cak i najbolji, Bastos - momak sa najjacim i najpreciznijim udarcem na svijetu, Licha - odlican napadac, bolji od svih Bayernovih, Cissokho- jedan od najboljih LB na svijetu, Toule- jedan od najboljih DMa na svijetu... Samo uporedite startne postave i vidjet cete ko je bolji...

Gunner nisi jedini koji je gledao ovu utakmicu,a ne Man i Bayern.

Nasa prednost u susretu sa Bayernom je odbrana koja je ko svicarski sir,a takve odbrane Lisandro i kompanija jedu za dorucak.

Isto tako svo koji nevjeruju da Lyon nemoze zaustaviti Robbena i Ribery-a nek pogleda utakmicu protiv Reala gdje su zaustavljeni giganti danasnjeg fudbala Ronaldo i Kaka,koji su gotov zaplakali od nemoci.
A Olicu je lagano Fletchera gurnut i dat gol,nek proba tako Crisa.

Allez Lyonnais !
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sve je to 50/50.
Ni Bayernovci sami ne kazu da ce biti lako,tako bi trebali i Lyonci.
Uostalom ko dodje do polufinala LS i ostavi onakve klubove iza sebe.
Nema sanse da kaze da je taj klub zalutao tu.
Ni Bayernovci sami ne kazu da ce biti lako,tako bi trebali i Lyonci.
Uostalom ko dodje do polufinala LS i ostavi onakve klubove iza sebe.
Nema sanse da kaze da je taj klub zalutao tu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- CollegeGunner
- Kontakt:
Lloris>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>....Butt
Cissokho>>>Badstuber
Cris>Demichelis
Boumsong>Van Buyten
Reveilliere<Lahm
Toule>Van Bommel
Pjanic>Schweinsteiger
Kallstrom<Robben
Bastos=Ribery
Delgado>Muller
Lisandro>>>Olic
Jednostavno...nema se tu sta vise dodati.
Cissokho>>>Badstuber
Cris>Demichelis
Boumsong>Van Buyten
Reveilliere<Lahm
Toule>Van Bommel
Pjanic>Schweinsteiger
Kallstrom<Robben
Bastos=Ribery
Delgado>Muller
Lisandro>>>Olic
Jednostavno...nema se tu sta vise dodati.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Naravno...harishp je napisao/la:Ni Bayernovci sami ne kazu da ce biti lako,tako bi trebali i Lyonci.

FRANK RIBERY je napisao/la:Ovi što već vide Lyon u finalu nek pročitaju postove svoje braće po gluposti (gospoda šejtančići) i nek nauče lekciju.Bayern će u finalu igrati sa Barsom to je realnost.
effe_sa je napisao/la:zavijanje nekih se i dalje nastavlja....sad im je lyon nada da ce izbaciti bayern....malo mogu nade dati takvima jer bayern skoro nikad ne gubi od protivnika koji su slabiji od njega....kod bayerna i njemacki ekipa nema potcjenjivanja...real je mozda podcijenio lyon al bayern nece....
Saurman je napisao/la:svaka cast za Van Gallove trupe po ko zna koji put su se vratili ove sezone iz ponora...sad idemo demontirati Lyon..a onda na megdan Barsi..
Samo neki od primjera...Davno sam ja rekao da su navijaci Bayerna najumisljeniji i arogantniji na ovom forumu...OLE SUPER FCB je napisao/la:MISLIM DA ĆEMO DOBITI LYON.PROŠLE SEZONE SMO IH OBA PUTA DOBILI U GRUPI

Joj ovog covjeka obozavamCollegeGunner je napisao/la:Naravno...harishp je napisao/la:Ni Bayernovci sami ne kazu da ce biti lako,tako bi trebali i Lyonci.
FRANK RIBERY je napisao/la:Ovi što već vide Lyon u finalu nek pročitaju postove svoje braće po gluposti (gospoda šejtančići) i nek nauče lekciju.Bayern će u finalu igrati sa Barsom to je realnost.effe_sa je napisao/la:zavijanje nekih se i dalje nastavlja....sad im je lyon nada da ce izbaciti bayern....malo mogu nade dati takvima jer bayern skoro nikad ne gubi od protivnika koji su slabiji od njega....kod bayerna i njemacki ekipa nema potcjenjivanja...real je mozda podcijenio lyon al bayern nece....Saurman je napisao/la:svaka cast za Van Gallove trupe po ko zna koji put su se vratili ove sezone iz ponora...sad idemo demontirati Lyon..a onda na megdan Barsi..Samo neki od primjera...Davno sam ja rekao da su navijaci Bayerna najumisljeniji i arogantniji na ovom forumu...OLE SUPER FCB je napisao/la:MISLIM DA ĆEMO DOBITI LYON.PROŠLE SEZONE SMO IH OBA PUTA DOBILI U GRUPI

Bayernovi teletabisi ce vidjet sta je timski fudbal na Allianz Areni,kao sto su to vidjeli ekipe kao Real,Liverpool,Bordauex.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma to su oni sa ratnickim bojama.
Pravi Bayernovac nece izletiti sa ''uskotracne'' pruge
Pravi Bayernovac nece izletiti sa ''uskotracne'' pruge

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dobro brate nisu svi taki, ima i medju njima par veoma neozbiljni i arogantni likova, al' zato ima ih mnogo objektivniCollegeGunner je napisao/la:Davno sam ja rekao da su navijaci Bayerna najumisljeniji i arogantniji na ovom forumu...

Bayer i Lyon su mi dvije najdraze ekipe..........imaju nesto sto drugi nemaju, a to je da su uvijek i favoriti i "autsajderi".........bice gutavo, ali Pjanica bih volio ponovo vidjeti na Bernabeu i to je jedina prevaga sto se tice ovog duela.
To bi bilo to,ukratko receno.PIRKE33 je napisao/la:Bayer i Lyon su mi dvije najdraze ekipe..........imaju nesto sto drugi nemaju, a to je da su uvijek i favoriti i "autsajderi".........bice gutavo, ali Pjanica bih volio ponovo vidjeti na Bernabeu i to je jedina prevaga sto se tice ovog duela.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nego, nemoj da ti ta beba prepusiharishp je napisao/la:To bi bilo to,ukratko receno.PIRKE33 je napisao/la:Bayer i Lyon su mi dvije najdraze ekipe..........imaju nesto sto drugi nemaju, a to je da su uvijek i favoriti i "autsajderi".........bice gutavo, ali Pjanica bih volio ponovo vidjeti na Bernabeu i to je jedina prevaga sto se tice ovog duela.

Kod bebe je vazda prva 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a treca gdje je......??harishp je napisao/la:Kod bebe je vazda prva
Ne ide jos u skolu,pa ne zna brojati 
Nego gledam raspored Lyona u ovih slijedecih desetak utakmica.
Za horora

Nego gledam raspored Lyona u ovih slijedecih desetak utakmica.
Za horora

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da brate igra sa svim vodecim ekipama+Monaco koji je veoma neugodan + dvomec sa Bayernom i to sve jedno za drugim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
da mi je naci samo kolumu od onoga cikcange, pa da vidis ciji su navijac umisljeni i arogantni.CollegeGunner je napisao/la: Samo neki od primjera...Davno sam ja rekao da su navijaci Bayerna najumisljeniji i arogantniji na ovom forumu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.