Nešto kontam, što ne urade atletsku stazu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Olovo, tacnije jedno selo pored. Ma havarija ziva, 3 dana bez struje, put blokiran...sad OK, hvala Bogu, eto brata aBd u srijedu u seher, i na istokAdiFKS je napisao/la:Gdje zivis buraz, kad ti je put blokiran?belosevic28 je napisao/la:Meni su danas deblokirali put, tako da aBd ja doazim u srijedu...![]()
Hvala bratu 1946 na avataru
Mortem brate, znas moje misljenje o raji sa sjevera, da ustajem kad se oni spomenu, tu su kad nikog nema... Ali na tekme dolazim sa sestricem od 12 godina, tak da zadnje 2 god. idem na istok...MortemHz je napisao/la:Haj s pravom rajom na sjever
Moras sacekati do jedno 1,2 sata , valja pokupovati zenama i djevojkama pokloneMortemHz je napisao/la:Sta je ovo ba zamrlo jutros
Kamenjari su vas davno ......... i opet će džaba euforija,kvalitet je na našoj strani.....Sabinho je napisao/la:@ziko skini ti gace i naguzi se zajedno sa svojim kamenjasima.Ziko je napisao/la:Još samo da je fes u pravoj,temeljnoj zelenoj boji bila bi divna idilična slika....Mirso1197 je napisao/la:Boja fesa boja dresa
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kamenjari su vas davno ......... i opet će džaba euforija,kvalitet je na našoj strani.....Sabinho je napisao/la:@ziko skini ti gace i naguzi se zajedno sa svojim kamenjasima.Ziko je napisao/la:Još samo da je fes u pravoj,temeljnoj zelenoj boji bila bi divna idilična slika....Mirso1197 je napisao/la:Boja fesa boja dresa
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja boga mi lijepim svoj,sav materijal je tuSuki46 je napisao/la:Moras sacekati do jedno 1,2 sata , valja pokupovati zenama i djevojkama pokloneMortemHz je napisao/la:Sta je ovo ba zamrlo jutros
Uprava napolje!!!!!!!obiteljskicovjek je napisao/la:Sta je ovo od jutros ni jednog sponzora, neko zatisje k"o pred oluju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83 i 16 gostiju.