" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ne govorim da onaj ridikul Bonnuci, izjavljuje da je Juve odigrao dobru utakmicu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Da, i nema smisla da se ponavljaš ko papagaj nakon svakog kiksa. Postaješ dosadan.Stranac je napisao/la:Šta sam napisao što nije istina? Da kur.ton ne radi izmjene na vrijeme? Da su drugoligaš iz Emilia-Romanje i anonimac iz Tuzle očitali lekciju panjevima Bonucciju i Ogbonni?IlFantasista je napisao/la:@Stranac
Ma dobro ti si nakon Cesene rekao svoje o ovoj ekipi, ne znam o kakvim sad dužnostima i obavezama pričaš...
![]()
A o dužnostima i obavezama ne pričam ja nego renome ovog kluba.
šta imaš protiv Tuzlaka?Stranac je napisao/la:anonimac iz Tuzle očitali lekciju panjevima Bonucciju i Ogbonni?![]()

Ogbonna se jednostavno boji uci u duel, mlako sve to izgleda u duelima, sjecam se davno kad je Conte za njega jednom rekao da mu treba vise odlucnosti i žara u igriVelaHavle je napisao/la:Ogbonna je kriminalan. Nije ništa pokazao. Mislim da mu je noga na kraju sezone
Burberry46 je napisao/la:Ogbonna se jednostavno boji uci u duel, mlako sve to izgleda u duelima, sjecam se davno kad je Conte za njega jednom rekao da mu treba vise odlucnosti i žara u igriVelaHavle je napisao/la:Ogbonna je kriminalan. Nije ništa pokazao. Mislim da mu je noga na kraju sezone
Pogbin agent Mino Raiola se osvrnuo na status njegova igrača u dresu Bianconera.
“Razgovarao sam s upravom Juventusa, svi se slažu da Pogba ostane. Klubu nije potreban novac.”
“U ovom trenutku situacija za Pogbu je idealna. Odlazimo jedino u iznimnom slučaju koji bi zadovoljio obje strane.”
“Pogbu traži sedam klubova. Ja ga sutra mogu prodati u PSG ili Manchester City, ali on ne želi otići.”
“Kolike su šanse ostanka? Trenutno 99% ostaje. Godinu i pol dana Marotta i Paratici su radili na strategiji transfera, gledajući da li je bolje prodati ili zadržati Pogbu.”
“Real ga je želio prije 18 mjesec, ali nije mi se sviđao stav madridskog kluba prema meni. Juve je tražio 50 milijuna eura, ali Real je rekao da je to smiješna cifra. Čak je to i Carlo Ancelotti rekao koji inače obožava Pogbu.”
“Savjetovao sam Pogbu da napusti Juve samo u klub koji ga očajnički želi. Trenutno je Juventus u prednosti i lakše je ostati u Torinu.”
“Zlatan nikad nije bio kao Pogba. S njim imam osjećaj kao da držim atomsku bombu u rukama. No, s Pogbom je zadovoljstvo surađivati. On razumije stvari i poštuje Juventus.”
Ovo je vjerovatno razlog zašto do sada nije dobio ni jedan žuti kartonSissoko je napisao/la:Jel' nesto zajebo?
edit. vidjoh sad, mog'o je vala jace uci u duel, on ko curica.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 2 gosta.