Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 06 mar 2015, 09:29

Nisam bio nikad nesto specijalno protiv Ogbonne, dobar igrac kada je cist s glavom i kada ima samopouzdanje. Naravno, ima limite kao i svaki nas defanzivac, ali ovo sto cu staviti je neprihvatljivo. Za ovo se otkaz dobija. Pa mogao je stici i bar u duel uci. :facepalm:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne govorim da onaj ridikul Bonnuci, izjavljuje da je Juve odigrao dobru utakmicu. :facepalm:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlFantasista
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlFantasista » 06 mar 2015, 11:15

Ma kakav Ogbonna, ovako je on i protiv Olympikosa u Pireju kad smo gol primili, njemu je pedala na ljeto svakako...
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlFantasista
Kontakt:

Re: Juventus FC - Utakmice

Post Postao/la IlFantasista » 06 mar 2015, 11:25

Stranac je napisao/la:
IlFantasista je napisao/la:@Stranac

Ma dobro ti si nakon Cesene rekao svoje o ovoj ekipi, ne znam o kakvim sad dužnostima i obavezama pričaš...
Šta sam napisao što nije istina? Da kur.ton ne radi izmjene na vrijeme? Da su drugoligaš iz Emilia-Romanje i anonimac iz Tuzle očitali lekciju panjevima Bonucciju i Ogbonni? :lol:

A o dužnostima i obavezama ne pričam ja nego renome ovog kluba. ;)
Da, i nema smisla da se ponavljaš ko papagaj nakon svakog kiksa. Postaješ dosadan.

Ma kakav renome kluba, to je obična floskula. Dok je Kup Italije imao neku vrijednost i Juventus ga je ozbiljno igrao. Kada se promijenio sistem u evropskim takmičenjima automatski se promijenio i pristup.

Više od decenije se priča ozbiljno u Kupu Italije pred utakmicu, a kad dođe tekma kad početni sastav sve ti bude jasno kakav je stav i kakvu utakmicu treba očekivati.

Kup je koristan čisto iz razloga da se vidi ko ima mjesta u ekipi, ko ne, isto kao i prijateljske utakmice.
Kun fejekun!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 06 mar 2015, 12:58

Nisam zadovoljan je li ali biće bolje.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 mar 2015, 13:01

Stranac je napisao/la:anonimac iz Tuzle očitali lekciju panjevima Bonucciju i Ogbonni? :lol:
šta imaš protiv Tuzlaka? slika

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 06 mar 2015, 20:20

Gledaj Ogbonne ,, sta reci :bow: ... :puke: Nije prvi put... Ne kontam lika, znamo da je brz al dzaba :roll:
Pocjepati bi odma kontrakt...

Sta reci za poraz,, nista osim da je zasluzen. Ma da ova dva gola sto su dali moze se reci da su pokloni s nase strane.
Al bolje sad da grijese nego iduce sedm protiv borrusije...

Ogbonna...Marchisio,,Bonucci i Padoin,,, po meni kao da nisu ni bili na tekmi...

Idemo dalje...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 mar 2015, 20:20

Cestitam Violi na pobjedu, proslavili su kao da su osvojili LP :roll: :roll: Ipak razumem da nije mala stvar pobjediti oavj Juve.. :thumbup: :thumbup:
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 06 mar 2015, 20:57

Ogbonna je kriminalan. Nije ništa pokazao. Mislim da mu je noga na kraju sezone :hmmmmm:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 mar 2015, 21:04

VelaHavle je napisao/la:Ogbonna je kriminalan. Nije ništa pokazao. Mislim da mu je noga na kraju sezone :hmmmmm:
Ogbonna se jednostavno boji uci u duel, mlako sve to izgleda u duelima, sjecam se davno kad je Conte za njega jednom rekao da mu treba vise odlucnosti i žara u igri
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 06 mar 2015, 21:11

Burberry46 je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la:Ogbonna je kriminalan. Nije ništa pokazao. Mislim da mu je noga na kraju sezone :hmmmmm:
Ogbonna se jednostavno boji uci u duel, mlako sve to izgleda u duelima, sjecam se davno kad je Conte za njega jednom rekao da mu treba vise odlucnosti i žara u igri

Stvarno mlako izgleda a mrcina i po'. Ja mislim da je problem u glavi. Ispušio je šansu protiv Cesene i sad evo opet.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 08 mar 2015, 00:03

Žao mi je što je Llorentea neki dan Allegri izveo tek tako jer je igrao dobru utakmicu nakon duže vremena, mislim da će biti starter protiv Sassuola kojem ne igra pola odbrane, ali igra udarni trio u napadu.
Kun fejekun!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 08 mar 2015, 01:58

Naredna utamica se mora dobit' pa makar Graditelj igrao.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 08 mar 2015, 02:26

Nema potrebe da računamo više koeficijent, po novom pravilniku koji se primjenjuje od naredne sezone šampioni osam najjačih liga će biti nosioci u grupi Lige šampiona.

Mada to dođe nama na isto, bit će lijepo što ćemo biti nosioci, ali opet nam grupa može biti teža, jer oni iz sadašnjeg prvog šešira idu u drugi i slično.

Ali nisam sigurno sto posto u ovo, ako neko zna neka me ispravi. :D
Kun fejekun!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 mar 2015, 08:39

Prvo jesi li ti onaj za kojeg mislim da jesi? :mrgreen:

A ne znam je l to pravilo vazi od ove ili od sljedece sezone... al se definitivno to pravilo usvojilo i stupiti ce na snagu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 mar 2015, 12:19

Pogbin agent Mino Raiola se osvrnuo na status njegova igrača u dresu Bianconera.

“Razgovarao sam s upravom Juventusa, svi se slažu da Pogba ostane. Klubu nije potreban novac.”
“U ovom trenutku situacija za Pogbu je idealna. Odlazimo jedino u iznimnom slučaju koji bi zadovoljio obje strane.”
“Pogbu traži sedam klubova. Ja ga sutra mogu prodati u PSG ili Manchester City, ali on ne želi otići.”
“Kolike su šanse ostanka? Trenutno 99% ostaje. Godinu i pol dana Marotta i Paratici su radili na strategiji transfera, gledajući da li je bolje prodati ili zadržati Pogbu.”
“Real ga je želio prije 18 mjesec, ali nije mi se sviđao stav madridskog kluba prema meni. Juve je tražio 50 milijuna eura, ali Real je rekao da je to smiješna cifra. Čak je to i Carlo Ancelotti rekao koji inače obožava Pogbu.”
“Savjetovao sam Pogbu da napusti Juve samo u klub koji ga očajnički želi. Trenutno je Juventus u prednosti i lakše je ostati u Torinu.”
“Zlatan nikad nije bio kao Pogba. S njim imam osjećaj kao da držim atomsku bombu u rukama. No, s Pogbom je zadovoljstvo surađivati. On razumije stvari i poštuje Juventus.”
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba

Post Postao/la Pogba » 08 mar 2015, 12:25

Svaki, ali svaki dan priča o njemu, daj ga Raiola popusti malo. Samo mu šteti ovim pričama. Svaki dan članak o Pogbi i svaki dan u drugom dresu. :facepalm:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 mar 2015, 14:37

@IlFantasista @MrMuscle

Jeste od naredne sezone LP (15/16) vrijedi novo pravilo gdje će nosioci biti prvaci 7 najjači liga (na osnovu UEFA rankinga) + prvak LP, ostali šeširi će se popunjavati prema rankingu. Trenutno su to Španija, Engleska, Njemačka, Italija, Portugal, Francuska I Rusija.

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 08 mar 2015, 15:52

Koja reakcia Ruganija kod gola Nianga :lol:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 08 mar 2015, 15:58

Jel' nesto zajebo? :D

edit. vidjoh sad, mog'o je vala jace uci u duel, on ko curica.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 08 mar 2015, 16:09

Sissoko je napisao/la:Jel' nesto zajebo? :D

edit. vidjoh sad, mog'o je vala jace uci u duel, on ko curica.
Ovo je vjerovatno razlog zašto do sada nije dobio ni jedan žuti karton :D

Meni osobno je onaj Tonelli čak i bolji stoper od Ruganija, samo taj ne štedi ni sebe ni druge :lol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []