Postao/la brunoconti » 08 mar 2015, 17:51
Villareal - Celta Vigo 2+ kv.1,30
Mec u kojem se sastaju dvije jako dobre ekipe, domacin je u dobroj formi, izbacili su Salzburg iz Europa Leauge, dok su u kupu Spanije eliminisani od strane Barce. Celta Vigo je prijatno izenadjenje ove sezone nalaze se na sigurnoj devetoj poziciji, i igraju jako lijep fudbal, u ovom mecu sigurno ulaze rastereceno i bez prevelikog znacaja im je ovaj mec, s toga ocekujem jedan atraktivan mec od strane gostiju koji sigurno nece doci da se brane, to takodjer ocekujem i od domace ekipe, iako mislim da ce danas mozda cak i odmarati par igraca, jer ih u cetvrtak ocekuje mec Europa Leauge protiv Seville. Villareal ce pokusati pobjedom podici sebi samopuzdanje pred navedni mec sa Sevillom, dok Celta kao sto sam rekao igra jako dobro, i mogu doci do gola na El Madrigalu. Prognoza 2:1 ili 1:1.
Montpellier - Lyon 2+ kv.1.32
Mec koji je vazan za obje ekipe, kako za domacina koji bi pobjedom prisao samo na bod petoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za EL, tako i za goste koji bi pobjedom preuzeli vodecu poziciju Ligue 1. Obje ekipe igraju napadacki, njihovi medjusobni dueli takodjer nagovjestavaju mec koji ce sigurno ponuditi mec sa mnostvo prilika i golova.
Fenerbache - Galtasaray x2 1,97 P.P
Galatasaray je definitivno najkvalitetnija i trenutno najbolja ekipa Turskog sampionata, mec u kojem sam siguran nece izaci porazeni, Besiktas se pobjedom izjednacio sa Galatom, domacin Fener bi pobjedom u ovom mecu prisao vodecim ekipama na samo bod zaostatka. Iskreno mislim da Fener nema taj kapacitet da moze pobjediti Galatu u ovom mecu, iako igraju dobro, Galata je korak ispred Fenera u svakom segmentu, u boljoj su formi i ocekujem dobar mec, i za hrabrije odigrati cistu pobjedu Galate. Sretno