Milan Đurić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Milan je nas...

Drugi napadac
142
39%
Treci napadac
135
37%
Cetvrti napadac
32
9%
Prolazno rjesenje
56
15%

Ukupno glasova: 365

Forlan
Kontakt:

Re: Milan Đurić

Post Postao/la Forlan » 08 mar 2015, 15:22

SalePD je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Đurić se stopio u očaj Cesene.Nema brzine,tehniči loš,lijen na terenu.
Aj' nađi mi jednog igrača od 199 cm visine koji ima brzinu i tehniku i ja ću ti odmah uplatiti na banku 100 KM.
Forlan je napisao/la:Skok igra jedino što vrijedi kod ovog igrača.
Tu griješiš, očigledno si ga danas prvi put gledao.

Milan bi hitno na kraju sezone morao promijeniti klub ako želi da pravo napreduje. U Ceseni on služi samo da spušta lopte Brienzi i Defrelu, a gotovo nikad ne dobija korisne lopte u šesnaestercu.
On treba da igra klasičnog špica, da ga krilni igrači gađaju a on da pakuje lopte u mrežu.
Ti druže kao da si mu menadžer :?: Ja prvi puta gledam Cesenu,Trapani,Cittadellu i Milana,hajd eto gledam sigurno zbog ljepote Italijanskog fudbala :crazy:Ja bi najviše volio da mogu napisat "Đurić danas dominirao,gostujuće stopere u par navrata napravio smiješnim,par odličnih šuteva ali nije imao sreće,86%tačnih dodavanja...................Budimo realni jarane ;)Špic igrač serije A koji vrijedi 500 000 eura sa 2 gola da je klasa imao bi puno bolji SV.Ovo je Milanov limit nažalost.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 08 mar 2015, 15:35

SalePD je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Đurić se stopio u očaj Cesene.Nema brzine,tehniči loš,lijen na terenu.
Aj' nađi mi jednog igrača od 199 cm visine koji ima brzinu i tehniku i ja ću ti odmah uplatiti na banku 100 KM.
Forlan je napisao/la:Skok igra jedino što vrijedi kod ovog igrača.
Tu griješiš, očigledno si ga danas prvi put gledao.

Milan bi hitno na kraju sezone morao promijeniti klub ako želi da pravo napreduje. U Ceseni on služi samo da spušta lopte Brienzi i Defrelu, a gotovo nikad ne dobija korisne lopte u šesnaestercu.
On treba da igra klasičnog špica, da ga krilni igrači gađaju a on da pakuje lopte u mrežu.
Očigledno neznaš da je Đurić produžio ugovor sa Cesenom do jula 2018.g.a ako promjeni klub to može biti Modena,Pescara,Spezia il Livorno i opet za sezonu u seriji B neće dati više od 5-6 golova kao do sada.Jedino ga Reprezentacija može prodati,igrama sigurno ne zaslužuje poziv al eto čisto zbog konkurencije zajedno sa Mahmutovićem.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2015, 15:38

Upravo zbog toga i svi zelimo da dobije poziv u reprezentaciju, i da se tako proda u neki klub u Seriji A, jer ne mozes reci da momak nema potencijala da igra standardno u Seriji A. Nije on neki vanserijski napadac, niti se vise moze nazvati talentom, ima momak 24 godine, ali je dokazao u nekoliko partija, pogotovo u onoj sa Juventusom o kakvom se igracu radi, ali mu je trenutna situacija u Ceseni, koji su u ofanzivi jako indisponirani, dosta losa.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 08 mar 2015, 16:32

Goalgetter je napisao/la:Upravo zbog toga i svi zelimo da dobije poziv u reprezentaciju, i da se tako proda u neki klub u Seriji A, jer ne mozes reci da momak nema potencijala da igra standardno u Seriji A. Nije on neki vanserijski napadac, niti se vise moze nazvati talentom, ima momak 24 godine, ali je dokazao u nekoliko partija, pogotovo u onoj sa Juventusom o kakvom se igracu radi, ali mu je trenutna situacija u Ceseni, koji su u ofanzivi jako indisponirani, dosta losa.
Pa sad, ako ćemo od reprezentacije praviti izlog za prodaju, nećemo daleko......

Mislim, nije se Espanyol za Edina zainteresovao zbog reprezentacije :mrgreen:

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 08 mar 2015, 17:09

Goalgetter je napisao/la:Upravo zbog toga i svi zelimo da dobije poziv u reprezentaciju, i da se tako proda u neki klub u Seriji A, jer ne mozes reci da momak nema potencijala da igra standardno u Seriji A. Nije on neki vanserijski napadac, niti se vise moze nazvati talentom, ima momak 24 godine, ali je dokazao u nekoliko partija, pogotovo u onoj sa Juventusom o kakvom se igracu radi, ali mu je trenutna situacija u Ceseni, koji su u ofanzivi jako indisponirani, dosta losa.
Germanija? Minutice?
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2015, 17:11

Jedno je prodavanje nekvalitetnih igraca, a drugo ti je prodavanje potencijalnih igraca koji mogu da pomognu reprezentaciji. Ja ne kazem da je to samo jedini razlog zasto se Djuric treba da pozove, ko ga je gledao uostalom ove sezone, vidjece o kakvom se igracu radi, i da ima karakteristika u svojoj igri da nam pomogne. U repreznetaciji sigurno da bi Djuric dosao vise do izrazaja nego u Ceseni, kod kojih je igra jako konfuzna i losa.

Sam poziv u reprezentaciju ce mu podici rejting, a i ne zaboravimo da je nekoliko nasim igracima dosta valjala reprezentacija, da ostvare transfer u bolji klub, pored igara za svoj klub.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 08 mar 2015, 17:15

Goalgetter je napisao/la:Jedno je prodavanje nekvalitetnih igraca, a drugo ti je prodavanje potencijalnih igraca koji mogu da pomognu reprezentaciji. Ja ne kazem da je to samo jedini razlog zasto se Djuric treba da pozove, ko ga je gledao uostalom ove sezone, vidjece o kakvom se igracu radi, i da ima karakteristika u svojoj igri da nam pomogne. U repreznetaciji sigurno da bi Djuric dosao vise do izrazaja nego u Ceseni, kod kojih je igra jako konfuzna i losa.

Sam poziv u reprezentaciju ce mu podici rejting, a i ne zaboravimo da je nekoliko nasim igracima dosta valjala reprezentacija, da ostvare transfer u bolji klub, pored igara za svoj klub.
Prodavanje je prodavanje. Uvijek. Nije Bešić ušao u reprezentaciju da bi se prodao, nego zato što je kvalitetan.
TSS je ušao u reprezenatciju da bi se prodao. I opet je kvalitet isplivao na površinu.

Ovime ja ne kažem da ne treba Đurića zvati, ali ga sasvim sigurno ne treba zvati iz razloga prodaje. Ni njega niti bilo koga drugog.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2015, 17:21

Pa nije to jedini razlog 'ebiga, nemojte biti bukvalci. :D

Pisao sam vec, momak nam moze da pomogne, ne zelim ja da se on proda sto je meni takav cejf, nego da je steta sto ovakav igrac sljedece sezone ponovo zaigra u Seriji B, a zasluzio je vise i moze da pomogne reprezentaciji, trenutno je medju nasih 5 najboljih napadaca, ne znam u cemu lezi problem? Zahirovic u klubu nije odigrao ni 15 utakmica na komadu za Minsk i Nalchik u 2. Ruskoj, pa je na preporuku Misimovica i cinjenice da je clan reprezentacije otisao u Bochum, a Djuric za razliku pruza dobre partije u Ceseni. Lulic je skaute Lazija npr. takodjer odusevio na Bilinom Polju, i da ne navodim jos takvih primjera.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 mar 2015, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 08 mar 2015, 17:24

Goalgetter je napisao/la:Jedno je prodavanje nekvalitetnih igraca, a drugo ti je prodavanje potencijalnih igraca koji mogu da pomognu reprezentaciji. Ja ne kazem da je to samo jedini razlog zasto se Djuric treba da pozove, ko ga je gledao uostalom ove sezone, vidjece o kakvom se igracu radi, i da ima karakteristika u svojoj igri da nam pomogne. U repreznetaciji sigurno da bi Djuric dosao vise do izrazaja nego u Ceseni, kod kojih je igra jako konfuzna i losa.

A mjerilo kvaliteta je ocjena na forumu? Normalno je da poziv i nastupi za reprezentaciju poboljsavaju sanse za prodaju igraca, to je tako oduvijek bilo. Ovoga Djurica nisam gledao od vremena kada je igrao za mladu i kada je postala aktuelna prica oko njega onda sam malo vise obratio paznju. Igrac od kojeg ne mozes ocekivati da donese plasman na EP ili SP, centarfor prevazidjenog tipa. Ipak, ako nema boljih to nam je sto nam je.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2015, 17:39

Feridagic je napisao/la: A mjerilo kvaliteta je ocjena na forumu? Normalno je da poziv i nastupi za reprezentaciju poboljsavaju sanse za prodaju igraca, to je tako oduvijek bilo. Ovoga Djurica nisam gledao od vremena kada je igrao za mladu i kada je postala aktuelna prica oko njega onda sam malo vise obratio paznju. Igrac od kojeg ne mozes ocekivati da donese plasman na EP ili SP, centarfor prevazidjenog tipa. Ipak, ako nema boljih to nam je sto nam je.
Nisi ga opsirno gledao, tako da ne znam kako mozes i donositi neke zakljucke o njemu. Gledao sam minimum 10 utakmica koje je igrao ove sezone, i znam o cemu pricam, i iznosim licno misljenje. Niti ga uzdizem u nekog napadaca klase tipa Vedada i Edina, ali navedi mi napadace koji su u trenutku bolji od njega, a da nismo spominjali u zadnjih par sedmica. Smatram licno Mahmutovica takodjer boljeg od njega, i kazem da je nas 4. napadac u ovom trenutku (Rijada Bajica ovdje necu brojati, jer ga nisam gledao, pa necu da dajem ocjene o njemu). Kao dzoker sa klupe idealan, kada ganjas rezultat, mjesto prvotimca tesko da ce da ima. A i u slucaju povreda Dzeke i Ibisevica, kao sto se desavalo u Izraelu, on ti se nudi kao opcija.

Uostalom, Mesa mu je najavio uruciti poziv, ako je ubjedio selektora, ne vidim onda razloga zasto se tu vodi tolika polemika oko toga? Naveo sam samo da ce mu ovaj poziv da pomogne da mozda i ostane i sljedece sezone u Seriji A, a nikakvo prodavanje i mutnje radnje, kao sto ste se uhvatili za to. Nije ti isto prodavati Vrsajevica koji je vec dokazani kloc, i Djurica od kojeg imas koristi.
Feridagic je napisao/la:A mjerilo kvaliteta je ocjena na forumu?
A kakva je onda svrha foruma po tebi? Tu smo da raspravljamo o tome, a mjerilo kvaliteta ce da procjeni Bazdarevic, a ne neke forumske preporuke.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 mar 2015, 17:59

Goalgetter je napisao/la: Nisi ga opsirno gledao, tako da ne znam kako mozes i donositi neke zakljucke o njemu.
kladim se da si s ovim opisao vecinu ovih pametnjakovica koji su ovdje samo da pljuju a pojma nemaju o djuricu ove sezone, pojma nemaju o klubu njegovom i taktikom/igrom istog, o njegovoj ulogi u tom klubu i tako dalje..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 08 mar 2015, 18:41

Priznajem da mi nije prioritet cijelo slobodno vrijeme provoditi gledajuci svakog naseg aktualnog i potencionalnog reprezentativca, ali mislim da sam Djurica gledao bar onoliko puta koliko i Bazdarevic. Italijanska liga nije mala stvar niti je lako zaigrati u njoj sto bi znacilo da Djuric nije totalni bezveznjakovic, ali mislim de je preambiciozno ocekivati neko dramaticno napredovanje. Da sam ja selektor uz Dzeku i Vedu bi pozvao dva napadaca iz domace lige ako cemo vec zvati nekoga da se prodaje.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 08 mar 2015, 18:42

Dvometraši koji igraju u ligama petice nikad ne zabijaju baš mnogo golova, čak i ako igraju u najjačim klubovima. Jedan Jan Koller u ligama petice nikad nije dao više od 16 golova u sezoni. Takvi igrači isključivo ovise o krilima i veznim igračima i tome kako će im ovi dodavati i ubacivati. Kako očekivati od nekoga ko igra za predzadnji tim Serie A da zabije brdo golova? Đurić neka zabije bar još dva gola do kraja sezone i to će biti pristojan učinak. On je već do sada dokazao da se radi o sasvim solidnom napadaču.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2015, 20:03

slika

Ne znam da li je zaista oficijelna stranica, u slucaju da jeste. :thumbup:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 08 mar 2015, 21:32

Goalgetter je napisao/la:slika

Ne znam da li je zaista oficijelna stranica, u slucaju da jeste. :thumbup:
:bih:
#Salihović

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 mar 2015, 16:25

Poziv je stigao u Cesenu i mogu reći da sam presretan. Ovo će biti od velikog značaja za moju karijeru, a na meni je da igrama na terenu dokažem da vrijedim
Dobrošao u reprezentaciju momčino. :bih: :bih:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 mar 2015, 16:33

Čestitam Milane, da opravdaš ovaj poziv i što duže ostaneš u reprezentaciji! :clap: :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2015, 16:36

Dobrodosao Milane. :bih:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 mar 2015, 16:44

Zasluzeno je dobio poziv, ne zbog golova, ali ko je gledao Djurica i Cesenu zna o cemu pricam :salut: :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 09 mar 2015, 17:30

Ma jak igrac strahota.. i konstitucijom odlicno gradjen, podsjeca me nekako na Ibru, i dobro se gradi, odlicna igra glavom.

Jednostavno igrac koji nam treba, pogotovo sad kad Vedo ili Edo ne budu u formi, treba tu konkurenciju u napadu pojacat :)

Odlican potez.. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
FC Bayern !!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, HariTz i 42 gosta.