GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

spajk
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la spajk » 06 mar 2015, 17:56

Zašto mi se čini da odjednom više neće biti nikakvih izvještaja sa Futsala na ovom forumu? Možda zato jer dežurni prodavač magle samo želi pozornost, zna da ga niko neće pratit na drugom topicu pa došao ovdje liječit frustracije i pričat sam sa sobom. :bih:
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 mar 2015, 18:05

Nemoj spuki da opet citiramo koliko si lazi na ovoj temi izrekao od registracije.Mene sramota.
I molim da se preselis na drugi topik ako mislis o futsalu raspravljat.Ili ova dva zadnja posta znace da je ipak i dalje ovdje dozvoljeno?Imat cu to na umu.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 06 mar 2015, 19:41

Koliko ljudi podržava ovakav GNK vidi se po broju gledatelja na Maksimiru :kafa:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 mar 2015, 23:02

Nece ti to proci Siamonoi! NEĆEŠ RAZBOJNIČE!!!

Hvala ti tata!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 06 mar 2015, 23:36

zlockob je napisao/la:Koliko ljudi podržava ovakav GNK vidi se po broju gledatelja na Maksimiru :kafa:
nema to veze samo s tim. prava je istina da dinamo kao klub slabo koga u zagrebu zanima.
"Borilo" se i protiv croatie, canjuge i tuđmana pa nikad nije na tri utakmice zaredom bilo vise od 5 000 ljudi... ovo sto tzv bbb izigravaju zadnjih godina je samo trazenje svojih 5 min "slave". da sutra ode mamic, na sljedecoj utakmici bi bilo mozda 15 000 ljudi a vec za tri kola ne bi bilo vise od 1500 ljudi
pa ti jadnici se busaju u prsa kao da ih ima milijun, a ono 400 clanova u futsal klubu :tokralju: :tokralju: :tokralju:
jebote, torcida financijski pomaze svoj klub, ozbiljna navijacka skupina, a ova grupica klosarcica kojih nema ni 1000 traze neka prava :sick:

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 06 mar 2015, 23:58

sam sebi skaces u usta. i 2006. je alfa i oomega bio zdravko. zato :shh: :shh: :shh: i nadji nesto bolje ako hoces lagati ljude :beba:
a 4000 se skupilo par puta, procitao sam ja koliko vas je bilo zadnji put. cuo sam 500 :urnebes: :urnebes: :urnebes: jos dva mjeseca i ugasit ce se "klub" :salut:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 mar 2015, 00:18

Trolu koji ti je ovo akaunt po redu?Ovakve miseve koji pisu lazi,koje prozre 10godisnje dijete,iz posta u post je vec dosadilo samarat.Za iduci put smisli neku novu pricu.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 mar 2015, 00:38

BigBigBang je napisao/la:Hvala ti tata!
Daj pokaži bar poštovanje prema rođenoj majci.
skandi56 je napisao/la:pa nikad nije na tri utakmice zaredom bilo vise od 5 000 ljudi
Lažeš.
Sezona 07/08: Zadar, Cibalia, Međimurje, Slaven Belupo, Rijeka...
skandi56 je napisao/la:trazenje svojih 5 min "slave".
Kako je ovo odvratno reći za nekoga s onom porukom na ogradi u Osijeku...
Da se traži slava, slijegalo bi se ramenima i dizale koreografije protiv Reala, Lyona i Porta, bacali bi se konfetići, imala puna tribina, itd.
skandi56 je napisao/la:a vec za tri kola ne bi bilo vise od 1500 ljudi
Jel fakat misliš da se ovo sve radi kako bi ''sutra'' bilo 10 000 ljudi po utakmici?
Neugodno mi je koliko ne kužite, a trudite se nešto objašnjavat
skandi56 je napisao/la:jadnici se busaju u prsa kao da ih ima milijun
S pravom. Nakon progona, terora, pucanja iz pištolja, zatvora, tužbi, uspjeh je što postoje, a kamoli imati ovakvo gostovanje u Osijeku:
http://farm9.staticflickr.com/8573/1643 ... e96a_b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

S obzirom koliko se ti bahato lupaš u prsa, koliko je to vas?
skandi56 je napisao/la:400 clanova u futsal klubu
Da se kladimo da tvoj klub na proslavi neće imati gledatelja koliko će moj, u tom trenutku, imati članova?
skandi56 je napisao/la:a ova grupica klosarcica kojih nema ni 1000 traze neka prava :sick:
I to što ih je 300 im automatizmom oduzima pravo na zakonski ustrojen klub?
I onog dana kad bude manje od 1000 ljudi koji traže neka prava ću si istetovirat Četnikov lik na leđima.

Svoja prava je zatražilo 50 000 ljudi.
skandi56 je napisao/la: jos dva mjeseca i ugasit ce se "klub"
I moji i tvoji osvajaju titulu ove sezone.
Još jedna opklada: više ljudi na mojoj proslavi nego na tvojoj?
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 mar 2015, 00:48

Prestani lagati ovaj napaceni narod. NEMAS TO PRAVO!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 07 mar 2015, 09:15

opet si se zajebao... i 2007. je maminjo bio u klubu. znaci da on nije razlog praznih tribina. razlog je taj sto u zagrebu malo koga dinamo zanima kao klub. mozda bi bilo 500-1000 ljudi vise, i to je to.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 mar 2015, 15:36

skandi56 je napisao/la:opet si se zajebao... i 2007. je maminjo bio u klubu. znaci da on nije razlog praznih tribina. razlog je taj sto u zagrebu malo koga dinamo zanima kao klub. mozda bi bilo 500-1000 ljudi vise, i to je to.

Pa 2007. su u Zagrebu isti ljudi zivjeli i ti isti su napunili Maksimir i poslije napravili ludilo u gradu. Neces sad valjda rec da se tocno tih 30 tisuca ljudi odselilo iz Zagreba ili umrlo? :lol: :lol:

Nije ti bas nesto jak argument, ali si u pravu za to da u Zagrebu malo koga zanima Dinamo. U ovom trenutku ne zanima, a pitanje je zasto? Zasto je prije osam godina bilo trideset tisuca na proslavi, a sad ih je tisucu? Razmisli o tome. Da mozda ipak Mamic s vremenom nije svojim postupcima hladio ljude od nogometa i Dinama?

Ljude u Zagrebu nogomet zanima, ali ljude u Zagrebu je lako raspizdit, da se tako izrazim i zato konstantno imamo pad gledanosti. Nije to da navijace Dinama zanima samo cinjenica da je Mamic u klubu. Mamic kao Mamic je najmanji problem. Problem su njegovi postupci. Imas milijun razloga zasto ljudi ne idu na Dinamo. Jedan od cesto spominjanih je taj da u Dinamu igraju samo stranci. Taj razlog dolazi zajedno s Mamicem koji kupuje te strance, a domace igrace stavlja u stranu. Ako ga ne moze prodat za masnu paru onda ga nece ni gurat u prvu momcad. Radije ce mu igrat prosjecan stranac nego prosjecan domaci igrac.

I ne pate navijaci Dinama toliko od rezultata. Najbolja atmosfera oko kluba je bila kad nije bilo rezultata u Europi. Nije se samo sad igrala LP. Igrala se prije 15 godina pa je protiv Porta bilo 10 tisuca, a sezonu prije u je*enom prvom kolu Kupa UEFA u Zurichu je bilo 10 tisuca navijaca Dinama nakon sto je prva u Maksimiru bila 4-4.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 mar 2015, 17:02

Dinamo dobio Zagreb po prvi put ove sezone, u pobjedi 2-0 Henriquez zabio oba pogotka. Hodžić ušao umjesto njega u 56. minuti.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 07 mar 2015, 20:56

spajk je napisao/la:Dinamo dobio Zagreb po prvi put ove sezone, u pobjedi 2-0 Henriquez zabio oba pogotka. Hodžić ušao umjesto njega u 56. minuti.
ne tako dobra igra, ali rezultat ja najbitniji. :thumbup:
10. u nizu tatina titula je neizbjezna.

bazero
Kontakt:

Re: Odg: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 08 mar 2015, 11:32

skandi56 je napisao/la:opet si se zajebao... i 2007. je maminjo bio u klubu. znaci da on nije razlog praznih tribina. razlog je taj sto u zagrebu malo koga dinamo zanima kao klub. mozda bi bilo 500-1000 ljudi vise, i to je to.
Jel ti fakat misliš da ljudi ne idu na stadion zbog samog postojanja Četnika?

Ovakve stvari samo pokazuju koliko **** ku*ca ne kužiš.

Ljudi ne idu na stadion zbog onog što je napravio od Dinama, tj. na šta ta Izdrkotina od kluba liči i zbog njegovih djela, a gotovo sve što mu se zamjeri je uradio nakon tog perioda.

Ljudi su se 2007. godine mogli poistovijetit s tim klubom, a danas, s obzirom u što je pretvoren, ta Izdrkotina, više nikog ne zanima.

P.S. Opklade?
Nisam ni mislio...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 08 mar 2015, 14:26

Ma vi ni sami ne znate sta hocete al sreca niko vas nista ni ne pita. Klosari nikad nece voditi dinamo i to vam mora biti jasno. Nemate svi zajedno u dzepu 100 kuna a upravljali bi s tolikim novcem. Ma gubite se. Idite pod prvi most i fixajte se.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 mar 2015, 16:50

Ocekujem ban nakon vec drugog posta gdje vrijedjas.Al posto nemas nikakvih argumenata za svoju suplju pricu to ti jedino i ostaje.

"Ulici" ce klub biti vracen samo je pitanje vremena,a ti pazi da se ne objesis taj dan koliko te sve ovo boli :kafa:

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 08 mar 2015, 17:50

Aki ti mozes najsposobnijeg hrvata nazivati cetnikom, onda ne znam gdje je problem da ja klosare nazivam tako.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 08 mar 2015, 18:10

:rol: :rol: :tokralju:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 mar 2015, 18:34

Oprosti ne cujem te dobro,preduboko si.

Izbori :kafa:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 08 mar 2015, 19:29

skandi56 je napisao/la:Ma vi ni sami ne znate sta hocete
Prije skoro 5 godina se reklo:
Demokratski i transparentan klub;
Klub u kojem odlučuju svi članovi;
Klub koji brine o legendama;
Izbore.

I do dana današnjeg se naše želje nisu promijenule.
skandi56 je napisao/la:Klosari nikad nece voditi dinamo
Niti to želimo.
skandi56 je napisao/la:Nemate svi zajedno u dzepu 100 kuna
Svi troškovi, žalbe, odvjetnici, koreografije, baklje, transparenti, futsal, se financiralo isključivo iz džepova navijača Dinama.
skandi56 je napisao/la: a upravljali bi s tolikim novcem.
Ni nakon 5 godina ponavljanja ti nije jasno DA NIKO NE ŽELI UPRAVLJATI NOVCEM, nego birati one koji upravljaju.
skandi56 je napisao/la:Ma gubite se.
Nećemo nikad odustati.
skandi56 je napisao/la:Aki ti mozes najsposobnijeg hrvata nazivati cetnikom
Najsposobniji onaj koji sam prizna da je toliko retardiran da je klub doveo do tolikih dugovanja, ''neimaštine'', ''besparice'' da mora u privatizaciju?
Ne vrijeđaj mi naciju.

I Četnikom nije prozvan jer je umobolno nesposoban, nego jer se skida pred Četnikušama, ''derneči'' na četničkim ''dernecima'', žali za ''najljepšom državom na svijetu'', zna sve pjesme Zvezde i Partizana, slini za regionalnom ligom.

Četnik.
Nesposobni.

Kad uhvatiš vremena, natipkaj nešto, rado ću te pomest još jednom.
****, dosadna nedjelja, moraš me shvatit.

Pozdrav

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.