Imamo naravno da imamoMElloo je napisao/la:znate onu realovu...uvjke daj vise od protivnika....ako cete dat 3 mi cemo 4 ili 5![]()
![]()
P.S imamo mi boljeg od Mesija
4-3
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Imamo naravno da imamoMElloo je napisao/la:znate onu realovu...uvjke daj vise od protivnika....ako cete dat 3 mi cemo 4 ili 5![]()
![]()
imate uh mal ne rekoMElloo je napisao/la:znate onu realovu...uvjke daj vise od protivnika....ako cete dat 3 mi cemo 4 ili 5![]()
![]()
neamte ni pelea ni maradonu.MElloo je napisao/la:znate onu realovu...uvjke daj vise od protivnika....ako cete dat 3 mi cemo 4 ili 5![]()
![]()
jesi siguranWolverine je napisao/la:neamte ni pelea ni maradonu.MElloo je napisao/la:znate onu realovu...uvjke daj vise od protivnika....ako cete dat 3 mi cemo 4 ili 5![]()
![]()
mi imamo dvojicu vanzemoljacaMarseille84 je napisao/la:Halo Wolwerine i T-Mac ne mojte mi dirat igrac mog jarana. Mello je jaran
I mi imamo jednog VANZEMALJCA![]()
nemate ni vi Zidana pa šta sadWolverine je napisao/la:neamte ni pelea ni maradonu.MElloo je napisao/la:znate onu realovu...uvjke daj vise od protivnika....ako cete dat 3 mi cemo 4 ili 5![]()
![]()
vas problem je sto osim mesija vam nema ko dat goMandrak je napisao/la:Messi je obecao da nece dati više od dva gola , da bi bilo zanimljivije...fer i korektno od njega.
Ali ostali nisu ništa garantovali![]()
to je vec problem
samo je jedan vanzemaljac a on je u barciMarseille84 je napisao/la:Halo Wolwerine i T-Mac ne mojte mi dirat igrac mog jarana. Mello je jaran
I mi imamo jednog VANZEMALJCA![]()
pa dobro treba li napiminjati ko vam je prošle godine zabijao goloveMElloo je napisao/la:vas problem je sto osim mesija vam nema ko dat goMandrak je napisao/la:Messi je obecao da nece dati više od dva gola , da bi bilo zanimljivije...fer i korektno od njega.
to je vec problem
![]()
![]()
igra li vam onaj smoto Ibrahimovic
hahahaha, ooj provale mati mila. nema kodat? daj provjeri jos jednom strijelce iz proslogoisnjeg el clasica, ili ovoga zadnjeg.MElloo je napisao/la:vas problem je sto osim mesija vam nema ko dat goMandrak je napisao/la:Messi je obecao da nece dati više od dva gola , da bi bilo zanimljivije...fer i korektno od njega.
to je vec problem
![]()
![]()
jbg ne može biti svak tako pametan kao tisolidus je napisao/la:glup si...
proslogodisnji el-clasico---prije godinu danaWolverine je napisao/la:hahahaha, ooj provale mati mila. nema kodat? daj provjeri jos jednom strijelce iz proslogoisnjeg el clasica, ili ovoga zadnjeg.MElloo je napisao/la:vas problem je sto osim mesija vam nema ko dat goMandrak je napisao/la:Messi je obecao da nece dati više od dva gola , da bi bilo zanimljivije...fer i korektno od njega.
to je vec problem
![]()
![]()
tu uopšte nije bilo nikakve logike , već činjenice za koju nemaš ni ono malo mozga da bi je skontaoMandrak je napisao/la:jbg ne može biti svak tako pametan kao tisolidus je napisao/la:glup si......mora neko biti i glup...a logika ti je najjaca strana
![]()
dobro jarane...nek si mi rekao , poštujem svoj rijecnik i nivo komunikacije - nema frke buraz.solidus je napisao/la:Auuu brate , ipak sam te podcijenio ... nisi glup brate , retardiran si
Pamerni, ja sam te prijavio što sadasolidus je napisao/la:Auuu brate , ipak sam te podcijenio ... nisi glup brate , retardiran si
EDIT : ban ?
e svakakvih idiota ima :s
pa šta me briga sviju ti , et neću moć spavat brate , nemoj plz
A i prvi si počeo![]()
To što sam ti rek'o za simpatisanje nije bila uvreda
živio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.