AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AgentttB
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la AgentttB » 08 mar 2015, 15:56

Niang,lavčina!Al' neka nama Pazzinija koji živi od stare slave,kao i Shaarawy od one jedne sezone.Lično mislim da je bolje bilo Stephana poslati negdje na posudbu.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 mar 2015, 16:15

AgentttB je napisao/la:Niang,lavčina!Al' neka nama Pazzinija koji živi od stare slave,kao i Shaarawy od one jedne sezone.Lično mislim da je bolje bilo Stephana poslati negdje na posudbu.
A sto druze bas njih dvojicu, Shaarawy kada igra barem se trudi, jest da je u nikakvoj formi ali ima ono nesto, Pazzoako nije uz De Jonga najveci borac u ekipi evo moja glava, bilo je drugih koji su mogli ici na posudbe, ili ne dovoditi nikoga ali helem nejse, Meni je drago da je Niang proigrao to je samo plus za nas, kod nas bi sjedio na klupi i ne bi dobijao priliku, ovako mozda jos vise eksplodira i eto ga odmah nazad :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 mar 2015, 16:18

Niang je dobio šansu u Milanu 33 nastupa 0 (slovima NULA) golova. I Borriello je bio u Genoi gol mašina. Sretno mu u karijeri ali daleko mu kuća bila od Milana ;)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 08 mar 2015, 16:22

Cerci i Honda su kod nas propali a kako ne bi Niang. Ima tamo odličnog trenera i saigrače od kojih dobija lopte. Kod nas je morao glumiti Robena po desnoj strani. Bacit će ogroman novac za krampu Destra umjesto da su Nianga gurnuli u napad, samo što oni nikada neće shvatiit da nije problem u napadačima već u veznom redu koji nije dao korisnu loptu još od vremena kad je Pirlo igrao.
Forza Milan!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 mar 2015, 16:24

Bice zanimljivo ispratiti trampu Niang - Perin :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 08 mar 2015, 16:27

milanist je napisao/la:Bice zanimljivo ispratiti trampu Niang - Perin :D
Perin je nash golman! :) Evo vam Bardi. :)
Murillo=JJ

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 mar 2015, 16:29

SampiJuve je napisao/la:
milanist je napisao/la:Bice zanimljivo ispratiti trampu Niang - Perin :D
Perin je nash golman! :) Evo vam Bardi. :)
Sve dok je u Genovi on je nas :lol: :lol:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 08 mar 2015, 16:30

Ćelo je toliko propao da nije u stanju dovesti Perina a u dobrom odnosu je sa predsjednikom Genoe. Plakat ćemo na ljeto kad ga neko pokupi.
Forza Milan!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 mar 2015, 16:34

A jbg doveo je Lopeza koji je golmanska klasa, i to za dzaba, ostavio je Perina jos sezonu dvije da pomogne Genovi, prikupi iskustva pa ga onda eto u Milan, kao No 1 :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2015, 16:42

Odjednom se Niang velica, a 98% njih ga se htjelo rijesiti. :mrgreen:
Neka njega na posudbi, pa ako treba i iduce sezone, to je najzdravije za mlade igrace. A ako bi trebao birati izmedju njega i Perina, onda definitivno Perin, napadaca em imamo pun ku.rac em je njih lakse naci dok je sa golmanom nesto drugacije. Perin je zlatna koka, valjalo bi ga ugrabiti sto prije. :thumbup:

Mada s druge strane, decko je vec sad veliki prospekt, tesko je nekako ocekivati da takav predje u Milan ili Inter. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 mar 2015, 18:11

Kod nas ovdje i jeste problem što se neko nakon jedne dobre tekme ili gola diže u nebesa, ili se polovnjaci nakon jednog klipa na youtube-u proglašavaju igračinama, a tek kad o nekome sude na onovu igranja menađera.

Što se tiće Ninaga na njemu se vidjelo da ima potencijala, malo ga je ona stativa protiv Barse na neki naćin zakočila. Ali ako cemo realno i nije dobio neku pretjeranu priliku u Milanu. Jeste da ima statistički 33 utakmice odigrane, ali u većini tih utakmica je dobio priliku po 10 minuta. Nije 5 tekmi počeo od početka.
Mladom igracu se daje prilika tako što mu se pusti da igra, barem 5 tekmi zaredom da odigra pa da se vidi ima li kvaliteta ili ne. A ne kao kod nas, uđeš 15 minuta i odmah te otpišu. Ove sezone je trebalo svim tim momcima a govorim o npr. Niangu, Saponari, Albertazziu, Gabrielu, De Scigliu, ElS pa zašto ne i Masturu dati priliku da igraju, od ove sezone ionako ništa nije bilo za očekivati. Svi koji su od nas otišli i dobili priliku u drugom klubu su je solidno iskoristili, osim Nianga danas su Saponara i Verdi igrali i to savim solidno. Gabrile također solidno brani a ovdje su ga stručnjaci nakon jednog skrivljenog penala proglasili propalitetom. Bolji bi nam vezni red bio Saponara-De Jong-Verdi nego Esien-poli-Muntari.
Ovi momci koji su dobijali priliku svake prestupne utakmice po 10 minuta nisu propaliteti, veći su propaliteti Matri, Honda, Esien, Poli, Muntari, pa i Destro koji su odigrali preko 20 utakmica u početnom sastavu a nisu ništa pokazali.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2015, 19:02

Sky reports that Galliani will be at Berlusconi's villa tonight with a surprise guest.
:rol: :rol:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 08 mar 2015, 19:43

rope11 je napisao/la:
Sky reports that Galliani will be at Berlusconi's villa tonight with a surprise guest.
:rol: :rol:
Underage slut?!
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 08 mar 2015, 20:03

Ekipa se raspada a oni prave orgije :lol:
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 08 mar 2015, 20:15

Profesor :?:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2015, 20:27

Sastanak se ipak odgodio tako da Pippo ostaje trener, bar zasad. E boze, koje cirkusanje. :lol:

Ma vise mi je stvarno svejedno postalo, da su se pravi potezi povukli na vrijeme sad bi bili na mjestu koje vodi makar u LE, ali sad je kasno za sve. Sto se mene tice, mogu igraci sami sebe voditi, ne bi bilo neke razlike.
Doduse, sad je Brocchi prvi izbor za trenera, a ne Tasotti. U sustini me zaboli ona stvar sta ce se izdesavati do kraja sezone, ali navijam da ga se postavi i da unese malo pozitive u ekipu jer onu dvojicu zaista vise ne mogu gledati na klupi, niti slusati svakakve komentare upucene Pippu. I ona izmjena Boccheti-Pazzo, ne trebas dva puta pogadjati da skontas cija je to ideja bila... :roll:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 08 mar 2015, 20:47

Koji idioti jbt, bez trunke napredka u igri cijelu sezonu i moguce da ce Pipo dobiti novu šansu
Il Club più titolato al mondo!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 mar 2015, 20:53

Perin je izgubljen za nas, nakon sto ga nismo doveli ove sezone. Genova igra dobro i Perin je iz utakmice u utakmicu sve skuplji, a ako se dobro sjecam da mu je i agent izjavio kako je preskup za Milan i da je, cini mi se, blizi Interu. Nazalost. Jedino ako mognu dogovoriti kakvu trampu, a kod Milana jedino to i jeste moguce.

Ako sad nece stavljati mlade, kada je sezona gotova, kad ce onda? Cim podjem nesto napisati, iznerviram se i prestanem pisati... ne interesuju me, sve dok pacer sjedi na klupi... amin samo da nanizaju sto vise poraza do kraja sezone, kad je vec dokazao neznanje i otkrio pickicu umjesto muda, neka ga barem ukopaju njegovi favoriti Salama, Essien i Muntari, daBogda mu bili glavne vedete u svim klubovima koje bude vodio do kraja karijere...

Znaci, otkaza se orgijanje u Berlinoj vili. Steta.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2015, 21:37

Davno se on pogubio i ovdje nece biti nikakvog napretka (jedino moze ici obrnutom putanjom, prema dole), ali mogu shvatiti ovo odugovlacenje oko Pippa jer jednostavno nemamo druge alternative. Brocchi, Tasotti, Pippo, sve je to u par deka, sezona je ionako izgubljena. Ali to njima na dusu, svako je mogao pretpostaviti ovakav scenario kada se ide linijom manjeg otpora.

Ma Perin se trebao dovesti jos ovog ljeta, moglo se to srediti sa nekim trampama i novcem dok jos nije bio na cijeni kao sad, al' boze moj, zasto kupovati kad moze Lopez besplatno? :roll: Da se razumijemo, Lopez je odlican, konstantan, ali ljudi on ima 34 godine, jednog prospekta i buduceg talijanskog reprezentativca smo odbacili radi nekoga ko ce moci odraditi jos 2, maksimalno 3 sezone.
Sad nam je bojim se kasno, ako i bude negdje prelazio to ce biti mozda Juventus ili cak neka druga liga u neki top klub, mi smo tu donji.

Ali haman da ce dovesti nekog malca iz Empolija, navodno je i on neki talenat, al' mi je takvih iskreno pun ku.rac vise. :roll:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 mar 2015, 22:10

izgleda da je berlu pristao prodao je 30% za 250mil i mora do maja potpisati, a do 2020 ovaj ce postati vecinski vlasnik, ako je istina onda ima nade za iducu sezonu :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.