3:2 , 1:0Lisac je napisao/la:Udine 1 2,7 i Sociedad 1 2,25brile je napisao/la:Kako vam se za sutra cini ponuda, ima li sta sigurno
Ja sam probrao par keceva iz spanskih nizih liga, to cesto igram i prodjem
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Montpellier - Lyon X 3,20 cisto da se isprati jer u ovom kolu jos nema X-a
Junior - U. Autonoma 3+ 1,90, 1i3+ 2,50 medjusobni susreti tako kazu
Junior - U. Autonoma 3+ 1,90, 1i3+ 2,50 medjusobni susreti tako kazu
Zadnja izmjena: Lisac, dana/u 08 mar 2015, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
- corleone87
- Kontakt:
corleone87 je napisao/la:17:00 Guingamp - Lille 1x @1.37
Izostanci:
Guingamp:Leveque (17/1 d) i Garcia (0/0 f)
Lille:Soumaoro (1/0 d),Frey (15/2 m),Martin (6/0 m),Mavuba (23/1 m),Delaplace (17/2 m),Koubemba (6/0 f),Rozenhal (15/2 d,neizvjestan)
17:00 Moreirense - Academica 1x @1.20
Izostanci:
Moreirense:Marques (12/0 d),Oliveira (18/0 d),Souza (2/0 m),Cardozo (19/2 f)
Academica:Santos (0/0 g),Capela (15/0 d),Ofori (13/0 d),Alexandre (16/0 m),Ivanildo (11/1 f),Salli (9/0 f),Magique (15/0 m) i Lago (21/0 d)
17:00 Ponferradina - Girona 1x @1.35
Izostanci:
Ponferradina:Moldovan (16/0 g),Adan (9/1 m),Beroccal (27/2 f),Castaneda (13/1 d)
Girona:Sandaza (25/10 f,top scorer),Junca (12/2 d),Amagat (16/0 d),Sanchon (24/10 f,top scorer,neizvjestan)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
DrustveniParazit je napisao/la:Blackburn daje gol 2.72
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ne kontam što se svi imate potrebe citirati,bez obzira da li je tip prošao ili nije. Samo se gomilaju postovi bez ikakve potrebe.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Za navecer idem s dva para nesto ludo, bit ce zanimljivije za pratiti a i ne mogu nista pogodit od "sigurnijih" pa ajmo probati
Napoli(ck)-Inter Milano CRVENI DA 3.60
Napoli(ku)-Inter Milano PENAL DA 3.60
Napoli(zžk5,5)-InterMil KARTONI VIŠE 1.75
Atl.Madrid(ck)-CF Valencia CRVENI DA 2.90
Atl.Madrid(ku)-CF Valencia PENAL DA 3.60
Mozda je netko i spomenuo nesto od ovoga, nisam bas pratio previse danas a ima dosta napisanih stranica, pogotovo na chat temi
Napoli(ck)-Inter Milano CRVENI DA 3.60
Napoli(ku)-Inter Milano PENAL DA 3.60
Napoli(zžk5,5)-InterMil KARTONI VIŠE 1.75
Atl.Madrid(ck)-CF Valencia CRVENI DA 2.90
Atl.Madrid(ku)-CF Valencia PENAL DA 3.60
Mozda je netko i spomenuo nesto od ovoga, nisam bas pratio previse danas a ima dosta napisanih stranica, pogotovo na chat temi
ili ovakvi komentari kao sto si ti napisao su stvarno nepotrebniSteveHeighway je napisao/la:Ne kontam što se svi imate potrebe citirati,bez obzira da li je tip prošao ili nije. Samo se gomilaju postovi bez ikakve potrebe.
ps. ili ovaj moj, sto sam te ja citirao...
edit: ko je pratio moj tiket, cekamo jos viljareal... ide kontrica,laganica...
Kindže, kindže...
Napokon ostatak ponude po mojoj mjeri jer ganjam Južnu Ameriku i ne baš tako "atraktivne" lige.

21.00h
Lanus-Arsenal Sarandi 2P2+ ( 2,60)
Odigrano prema dosadašnjim mečevima gdje je u drugom poluvremenu često padalo dva i više golova. Argentinci često igraju sa više golova u drugom, a meni sa ovakvom kvotom ne preostaje ništa drugo nego da oprobam.
21.00h
Defensa y Justicia -Banfield 1G2+ ( 9,90)
Auuu ovo sam morao da odigram jer vidim da je i MB kvotu u odnosu na druge parove iz iste lige spustio, a na sitni ulog vrijedi pokušati. Odigrano također prema omjeru gdje je gost često poveo u prvom poluvremenu sa dva gola razlike. Za druga @diplomatiju možda preporuka da oproba na neki manji ulog 4+.
20.00h
Arica -U. De Chile G2+ ( 2,02)
Zadnja dva susreta kad su se sastali gost je dao 2 i 6 golova, također prema formi u posljednih 20 susreta na 10 njih su dali najmanje dva. Nekako vjerujem da to mogu i danas ispoštovati.
21.00h
Cobresal-U. Calera GG ( 1,70)
Odigramo prema H2H uz pogled prema formi i rezultatima izglednim se čini da oba tima daju gol.
22.00h
Junior-Uniautonoma D3+ ( 3,15)
Za ovakvu kvotu uz favoriziranje kladionica na pobjedu domaćina treba odigrati. Gost svakako u lošoj formi uz međusobni omjer koji kaže da je Junior od posljednjih 5 susreta čak četiri puta zabio 3 i više gola.
22.30h
Aragua-Estudiantes 3+ ( 1,90)
Ovako visoka kvota na golove nije novost, ali za ekipe koje su u proteklih 9 susreta ispoštovale 3+ treba odigrati uz malu napomenu da Aragua kući na posljednjih 11 mečeva igra u sjajnoj formi uz neki prosjek preko 2,4 golova po meču ovo bi po meni trebao da bude par koji prolazi bez problema. Ali naravno uvijek postoji mogućnost da odigraju "mršavih" 0:0 pa da sve statistike i prosjek padne u vodu.
Mala napomena ako neki igraju u drugim kladionicama da ne bude zabune:
*2P2+---> U drugom poluvremenu pada 2+ gola
*1G2+--->Gost daje 2+ gola u prvom poluvremenu
*G2+---> Gost daje 2+ gola na meču
*D3+---> Domaćin daje 3+ gola na meču
*GG---> Oba tima daju gol
Toliko od mene za večeras pa kome se šta svidi neka isprati.
Sve najbolje i sretno sa tiketima želim svima od srca.
21.00h
Lanus-Arsenal Sarandi 2P2+ ( 2,60)
Odigrano prema dosadašnjim mečevima gdje je u drugom poluvremenu često padalo dva i više golova. Argentinci često igraju sa više golova u drugom, a meni sa ovakvom kvotom ne preostaje ništa drugo nego da oprobam.
21.00h
Defensa y Justicia -Banfield 1G2+ ( 9,90)
Auuu ovo sam morao da odigram jer vidim da je i MB kvotu u odnosu na druge parove iz iste lige spustio, a na sitni ulog vrijedi pokušati. Odigrano također prema omjeru gdje je gost često poveo u prvom poluvremenu sa dva gola razlike. Za druga @diplomatiju možda preporuka da oproba na neki manji ulog 4+.
20.00h
Arica -U. De Chile G2+ ( 2,02)
Zadnja dva susreta kad su se sastali gost je dao 2 i 6 golova, također prema formi u posljednih 20 susreta na 10 njih su dali najmanje dva. Nekako vjerujem da to mogu i danas ispoštovati.
21.00h
Cobresal-U. Calera GG ( 1,70)
Odigramo prema H2H uz pogled prema formi i rezultatima izglednim se čini da oba tima daju gol.
Junior-Uniautonoma D3+ ( 3,15)
Za ovakvu kvotu uz favoriziranje kladionica na pobjedu domaćina treba odigrati. Gost svakako u lošoj formi uz međusobni omjer koji kaže da je Junior od posljednjih 5 susreta čak četiri puta zabio 3 i više gola.
22.30h
Aragua-Estudiantes 3+ ( 1,90)
Ovako visoka kvota na golove nije novost, ali za ekipe koje su u proteklih 9 susreta ispoštovale 3+ treba odigrati uz malu napomenu da Aragua kući na posljednjih 11 mečeva igra u sjajnoj formi uz neki prosjek preko 2,4 golova po meču ovo bi po meni trebao da bude par koji prolazi bez problema. Ali naravno uvijek postoji mogućnost da odigraju "mršavih" 0:0 pa da sve statistike i prosjek padne u vodu.
Mala napomena ako neki igraju u drugim kladionicama da ne bude zabune:
*2P2+---> U drugom poluvremenu pada 2+ gola
*1G2+--->Gost daje 2+ gola u prvom poluvremenu
*G2+---> Gost daje 2+ gola na meču
*D3+---> Domaćin daje 3+ gola na meču
*GG---> Oba tima daju gol
Toliko od mene za večeras pa kome se šta svidi neka isprati.
Sve najbolje i sretno sa tiketima želim svima od srca.
Atletico Madrid-Valencia preko 6.5 kartona i preko 10.5 kornera
Napoli-Inter
Preko 5.5.5 kartona i preko10.5 kornera
.
Napoli-Inter
Preko 5.5.5 kartona i preko10.5 kornera
.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zanima me druže jesil skinuo šta?diplomatija je napisao/la:Sto ste to se svi usutili za maritimo i fereiru, tri zadnje tekme tri prelaza, golova 16, jedna išla na 7 plus, pa majku im **** nece valjda večeras zastati, ja sam 200 uložio na ovaj par na sve moguće igre, samo se nadam da nece biti 0:0, ako bude pozdravljam se s kladionicom do daljnjeg
Eh da sada napišem moju dobitnu taktiku.
Često čitam na raznim forumima i stranicama iste priče i prijedloge. Na zadnjim utakmicama ovih klubova došlo dva prelaza, u zadnjih 7 utakmica uvijek bude preko tri gola, na zadnjih 6 utakmica bilo preko šest kartona i slično. Igrajte kako bi se niz nastavio.
Po meni, ako je niz nečeg veći, veće su šanse da se niz prekine. Nema šanse ako su zadnje 2-3 utakmice bili prelazi da će doć opet prelaz. Pa ako klubovi i namještaju, nisu toliko glupi i ofirni da i obični kladioničari (čitaj mi) to otkrijemo.
Skoro pa uvijek, kada je neki niz nečeg odigram kontra i u 80% prođe.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 08 mar 2015, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Sinoc braca Argentinci nisu izdali idemo i danas
Lanus-Arsenal Sarandi 3+ 2.20 4+ 4.50
Lanus-Arsenal Sarandi 3+ 2.20 4+ 4.50
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
NAPOLI-INTER (odg i 3+) 1 2.15
NAPOLI-INTER (CK) 1 2.7
NAPOLI-INTER /ZK(-5,5+) 2 1.8
Mog. dobit: 10,45 KM
NAPOLI-INTER (CK) 1 2.7
NAPOLI-INTER /ZK(-5,5+) 2 1.8
Mog. dobit: 10,45 KM
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
dva dana zaredom, vise nego laganoAdibhf88 je napisao/la:juce smo prosli kvotu 28... danas opet kasnim, s obzirom da sam imao posla...
moj tiket glasi ovako:
udinese 1
ofk beograd 1
leverkuzen 2
viljareal 1
midtland 1
sao paolo ppx
napoli - 1
lyon - x
atl. madrid - 1
pozz
Kindže, kindže...
zanimljiva bi mogla biti utakmica između atletica i valencije, ovaj sudac koji sudi Santiago Jaime je na zadnja dva meča kada je sudio valenciji podijelio na tim utakmicama 10 i 11 žutih kartona pa probati na over 7.5 žutih 1.89, over kornera 10.5 1.91 recimo prošla u Madridu bilo je 18 kornera, a što se golova tiče valencija daje gol 1.69 jer recimo na zadnjoj im nisu dali ali večeras mislim da hoće

wwin
1. poluvrijeme - zbroj kartona
Atletico Madrid - Valencia (1.5) 2 (Manje) 3,21
po ovoj kvoti luksuz ne probati ja idem na nesto veci ulog..SRETNO
tacnije 30KM..
tacnije 30KM..
- corleone87
- Kontakt:
corleone87 je napisao/la:17:30 Al Ain - Al Jazira GG3+ @1.77 i probati 2/1 @25
19:30 Steaua Bucuresti - CFR Cluj 3+ @1.68 i 4+ @2.75
17:00 V. Constanta - CS U. Craiova GG @1.85
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
22.00h
Orlando City-New York City gost daje gol ( 1,45) ili GG ( 1,80)
Nova sezona poznatog takmičenja MLS je startala ovaj vikend i nakon silnih transfera i novih igrača očekujem jedno neizvjesno takmičenje gdje će neke od najvećih nama poznatih zvijezda zaigrati kao što su David Villa, Kaka te od ljeta Lampard i Gerrard. Večeras u domaćem Orlando nastupa Kaka, a sa druge strane Američka verzija City-a ( jer su vlasnici Man. City i poznati bejzbol klub NY Yankees). Uz napadača kao što je David Villa te sa druge strane Kaku očekujem dobru tekmu sa par golova na susretu tako da kvota na gosta da daje gol koja iznosi 1,45 mi je ipak dosta visoka.
A za baš hrabrije oba tima daju 1,8 i sa merakom svima sa praćenjem. 
Orlando City-New York City gost daje gol ( 1,45) ili GG ( 1,80)
Nova sezona poznatog takmičenja MLS je startala ovaj vikend i nakon silnih transfera i novih igrača očekujem jedno neizvjesno takmičenje gdje će neke od najvećih nama poznatih zvijezda zaigrati kao što su David Villa, Kaka te od ljeta Lampard i Gerrard. Večeras u domaćem Orlando nastupa Kaka, a sa druge strane Američka verzija City-a ( jer su vlasnici Man. City i poznati bejzbol klub NY Yankees). Uz napadača kao što je David Villa te sa druge strane Kaku očekujem dobru tekmu sa par golova na susretu tako da kvota na gosta da daje gol koja iznosi 1,45 mi je ipak dosta visoka.
- SteveHeighway
- Kontakt:
AudiSpeed je napisao/la:wwin
tacnije 30KM..
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
ide ovo iako imaju crveni, probati na liveu da će biti X 6.50 kvota 82.minzlatniljiljan je napisao/la:prica se da guimares ide 2/x,ja cu pokusati na sitnodiplomatija je napisao/la:Sto ste to se svi usutili za maritimo i fereiru, tri zadnje tekme tri prelaza, golova 16, jedna išla na 7 plus, pa majku im **** nece valjda večeras zastati, ja sam 200 uložio na ovaj par na sve moguće igre, samo se nadam da nece biti 0:0, ako bude pozdravljam se s kladionicom do daljnjeg
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 08 mar 2015, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Ma teskozgmiky je napisao/la:ide ovo iako imaju crveni, probati na liveu da će biti X 6.50 kvota 82.minzlatniljiljan je napisao/la:prica se da guimares ide 2/x,ja cu pokusati na sitnodiplomatija je napisao/la:Sto ste to se svi usutili za maritimo i fereiru, tri zadnje tekme tri prelaza, golova 16, jedna išla na 7 plus, pa majku im **** nece valjda večeras zastati, ja sam 200 uložio na ovaj par na sve moguće igre, samo se nadam da nece biti 0:0, ako bude pozdravljam se s kladionicom do daljnjeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.