FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 08 mar 2015, 20:14

Aaaaa gledaj malog i golčine

:clap: :clap: :clap: :clap: :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 mar 2015, 20:22

YNWA je napisao/la:Jos samo nam treba regionalna liga, kao da nemamo dovoljno problema, jos ludi makedonci predloze da nam se pridruze turci i grci :tokralju:

Apsolutno protiv regionalne lige i ne znam kako neko moze pomisliti da bi ona nesto dobro donijela nasim klubovima, neki su previse poletili, i misle da se mozemo nositi sa najjacim klubovima iz bivse juge, a jedna dinamova filijala je trenutnoo ispred nas na tabeli, nasi klubovi bi bili samo tu da dinamo i ostali uzimaju igrace od nas, jer financijski se ne mogli nositi sa njima, a ovaj sad savez radi sta hoce sa nama, pa zamislite sta bi radio onaj kojim bi upravljali mamic, karadzic i sl, i kakav bi tu cirkus bio, a mi bosanci bi se pitali koliko smo se pitali u bivsoj drzavi...

Mi trebamo uciniti sve da smanjimo broj klubova u nasoj ligi, i da poboljsamo kvalitet nase lige, i da Sarajevo bude glavno u toj ligi, a ne da igra ligu u kojoj bi Sarajevo bilo bitno koliko je npr Travnik u ovoj nasoj.
ne slazem se s ovim mislim da ovaj sistem gdje bi se igralo utorkom ili srijedom i to samo drugu polusezonu donijelo bi dosta dobri stvari .prije svega jake utakmice nam trebaju ,publike bi bilo vise a bilo bi i zanimljivo igrati s dinamom ,rijekom ,hajdukom ,partizanom itd . narocito za nas koji imamo dosta igraca ,takodje mladih iz akademije koji kucaju na vrata prve ekipe tako da bi mogli za vikend igrati bez problema nasu ligu ,svugdje u svijetu ekipe odigraju oko 50-60 utakmice u sezoni a nasi timovi jedva 40 ,mislim da bi ova liga popravila kvalitet u regionu

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 08 mar 2015, 20:27

Sa malim Suljicem na lijevom boku i duljom na desnom, uz svu sirinu koju imamo na sredini, ja bi obadvije ruke stavio na panj da ulazimo u grupnu fazu EL. To bi bilo divota gledati. :) :)

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 08 mar 2015, 21:25

procutajte ideju pa pisite o njoj. Kako bi ta regionalna gusila nas fudbal nije mi jasno. Kako ga ne gusi Lp ili El. Bilo bi tu 42 ekipe koje nisu prezimile u evropi nastavili bi sa takmicenjem skupljali bi neophodno iskustvo stadioni bi bili puni, sponzori bi tu bili sigurno dosta zainteresovani, igraci vise vidjlivi i otvoreno bi bilo trziste. Finalisti bi idzuce godine imali ucesce u grupi. Igralo bi se uporedo sa nasim prvenatvom i ne bi mu smetalo kao sto se igra LP ili EL. Odlicna alternativa za klubove koji su ispali iz euro pretkola.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 mar 2015, 21:55

Jedino kad sve zemlje ucesnice reg. lige budu imale domacu ligu od 10 klubova, tek se tad moze pricati o tome i to najbolje da bude ubaceno kao drugo kup takmicenje u svim zemljama, tako da se igra liga normalno(2x) te kup te zemlje, i kao drugi kup to regionalno takmicenje kojim bi popunili kalendar
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 08 mar 2015, 21:56

Joj ima li se i o čemu drugom na ovoj temi progovoriti nego samo danima o regionalnoj ligi :roll:
1946

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 08 mar 2015, 21:58

Al dobro igra Suljic ako ovako nastavi moze u nekoj jacoj ligi preci, a ko zna mozda i dobije poziv u repci za koju godinu.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 mar 2015, 21:59

@Hilmo, gdje je ovo? Nemoj samo reci Madjarska? Pa pogledaj terena :shock:
Hajde ba ljudi dosta vise o RL....Pricate dzaba u prazno.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 08 mar 2015, 22:05

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 mar 2015, 22:07

MCMXLVI je napisao/la:@Hilmo, gdje je ovo? Nemoj samo reci Madjarska? Pa pogledaj terena :shock:
Da da, Hungaria..
Tek sam sad provjerio, ovo je utakmica iz maja prošle godine... Vidio jedna stranica na fb postavila i ja kontao danas nisam ni znao da igraju protiv Debrecina..

Gledao sam nekoliko utakmica Ujpešta imaju fantastične terene, stadioni kod manjih ekipa nisu veliki ali su tereni ko tepih.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 08 mar 2015, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 mar 2015, 22:09

A otisao bas kad se afirmisao i popravio bubice
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 08 mar 2015, 22:13

BitiSrcemVezan je napisao/la:Joj ima li se i o čemu drugom na ovoj temi progovoriti nego samo danima o regionalnoj ligi :roll:
al baš jarane, potpuno si u pravu, regionalna žibje, evo i u košarci se gasi :salut:
Mosa RajvoSa

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 mar 2015, 22:14

Pa vidim zeleni se. :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 08 mar 2015, 23:03

opet o regionalno :facepalm: :facepalm: :facepalm:

dolazi nam ronaldinjo na poudbu.. opletite :urnebes:

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 08 mar 2015, 23:09

Nadam se da se radi na tome da Dulja dobije poziv u repku, jer najvise skripi na tim pozicijama, a U21 je davno prekucao i vise nego je kvalitet za A tim. Ocekivao sam da bi mogao sad dobiti poziv ali izgleda da nema bar za sada nista od toga :( :( :(

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 mar 2015, 23:13

Posepeno, jedan po jedan, nek se Gojko ustali, nek dobije malo više prilika za igru.. za ostale će doći vrijeme. Ne treba momcima i taj teret sad stavljati na leđa. Biće njih u budućnosti dosta u nacionalnom dresu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 mar 2015, 23:18

Ma jedan ce nam igrac dobiti poziv, a to je Cimirot.

šejtan :tokralju: :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 mar 2015, 23:21

Po svim najavama i Asmir Suljic ce dobiti poziv.
Ne pratim ga i ne znam zaista da li je igrama zasluzio poziv, ali mi je drago ako se to desi.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 08 mar 2015, 23:32

Ja mislim da mi Harisa tesko mozemo zadrzati u klubu duze od jos jedne sezone i kada bi imao kontinuitet u reprezentaciji godinu dana, a nikad bolja prilika nece biti od ove, jer koliko znamo krilne pozicije su uzasne trenutno u reprezentaciji, i siguran sam da bi se nametnuo bez problema, i onda bi mogli ocekivati da mu cijena skoci za 5x...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2015, 23:35

Ja ne bi ni volio da udjemo u grupne faze EL naprimjer a da se ne igra na nasem Koševu
A pazi to mi je zivotna zelja...toliko sam to puta ponovio...ispred svega mi je to pa ostale stvari a sad da ja idem gledati Sarajevo u Zagrebu npr. ne ide...da hoce krenuti ova rekonstrukcija koja ce trajati 2 godine...svakako je ovo nas pocetak i opet imam najminimalnije sanse da uletimo vec ove sezone zbog koeficijenta + igraci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 11 gostiju.