FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 08 mar 2015, 23:40

Evander je napisao/la:Po svim najavama i Asmir Suljic ce dobiti poziv.
Ne pratim ga i ne znam zaista da li je igrama zasluzio poziv, ali mi je drago ako se to desi.
jedan od madjarskih portala ga je uvrstio u idealni tim jesenje polusezone Madjarske lige, tako da je u dobroj formi i drago mi je ako dobije poziv jer mislim da ima u njemu potencijala da napravi nesto vise u karijeri
Pyro is not a crime !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 08 mar 2015, 23:41

Volio bih cuti vase misljenje o regionalnoj ligi? A ovo za Ronaldinja, ma ja nisam za to,vi kako hocete.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 mar 2015, 23:44

:lol: :lol: :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 09 mar 2015, 00:25

Nisam citao ali odmah da kazem da nisam za regionalnu ligu.

1. Klub se tek stabilizuje. Treba nam jos bar dvije sezone da se stabilizujemo da mozemo kupiti talente po regionu(iako i za dvije sezone ce svi ti talenti prije odabrati Partizan, Dinamo, Zvezdu...)

2. Trening kamp jos nije poceo da se gradi a za gradnju treba minimum 1 godina dana i tome dodas jos jednu godinu minimum dok to ne zazivi u punom kapacitetu. Znaci tek za dvije godine mozemo poceti osjecati prave efekte trening kampa.

3. Spoznorski ugovor sa TA je potpisan na 3 godine i iz tog razloga ne bi bilo pametno ulaziti sada u regionalnu ligu. a.) sponzor bi pokrivao vece podrucje za isti novac, b.) svaki sponzorski ugovor se potpisuje tako da u slucaju pobjeda odnosno uspjeha naplacujes bonuse(o tome u tacki 4.) c.) a za isto vrijeme druge ekipe iz regiona ce imati priliku da potpisu nove sponzorske ugovore dok cemo mi pregovarati o mogucnostima izmjene ugovora.

4. Dali stvarno mislite da bi se u takvoj regionalnoj ligi mi mogli nositi sa ostalim ekipama ie regiona?
a) ako smatrate da bi smo sponzorima bili interesantniji onda morate imati u vidu da bi i sve ostale ekipe u toj ligi bile interesantnije sponzorima i mogle bi vise ulagati u igracki kadar,
b) ako smatrate da bi smo mogli tek tako da pobjedjujemo ekipe iz regiona i budemo rame uz rame sa ex yu velikom cetvorkom uz rijeku i vojvodinu i jos neke ekipe onda ste brzo zaboravili Mladost VO, Travnik...
c) ako smatrate da bi nam bilo vise publike onda se sjetite KK Bosna. Bilo bi vise publike jednu sezonu ali kad bi rezultati izpostali bilo bi nas manje nego sto nas sad bude.

5. Kod nas se sve radi po nacionalnom kljucu, opet primjer kosarka i KK Bosna. u tom regionalnom takmicenju mi kao BIH ne bi smo mogli zahtjevati broj mjesta pa da kazemo mi hocemo 3 mjesta u toj ligi. Prvo sto nam je sadasnja liga na takvom nivou da smo iza liga u susjedstvu, drugo sto nam je savez los pa bi nam kao i u kosarci odlucivali vodje saveza iz susjednih liga(to je vec neko pomenuo u komentaru)
I sada ono zbog cega sam pisao ovu 5. tacku: do skoro je savez odlucivao ko ce biti prvak i to su svi znali tako da bi nam savez mogao dogovorit da jednu sezonu budu hravtski u srpski prestavnik iz nase lige EDIT zaboraviosam napisati da bi broj klubova iz nase lige odredjivali rezultati u pravo u toj regionalnoj ligi. I tada bi doslo do izrazaja ovo da nam savez namjesti da izvisimo ucesce u regionalnoj ligi a samim tim i izlazak u evropu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 09 mar 2015, 00:31

Ma kakva regionalna liga, nije tome mjesto ( barem ne još ). Svaka čast za post :thumbup:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 mar 2015, 00:42

Je li ko gledao ovaj novi film Fokus sto igra u kinu trenutno?

Ako jeste, vjerujem da zna sto ovo pitam.

Da li vas je jedan lik iz filma podsjetio na nekoga? :D

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 09 mar 2015, 01:05

Jel' ima negdje da se pregleda taj film i onaj Chappie ( kako već ) online kad spomenu film ? Da nije Amidža u pitanju ? :lol:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 mar 2015, 01:09

Svaka cas Cimirotu i treba da ga Baždarevic pozovi, ali ako ne pozove i Dulju, onda tu nešto nije udure. Duljevic je pored Zakarica, trenutno najbolji mladi vezni igrac u našoj ligi. Znamo svi šta je i koliko pokazao u Europi, a o našoj ligi da ne pricamo. Za Radovca ima vremena, ali je sramota ako se ne pozovu Cimirot i Duljevic.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 09 mar 2015, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 mar 2015, 01:12

prasovic89 je napisao/la:Jel' ima negdje da se pregleda taj film i onaj Chappie ( kako već ) online kad spomenu film ? Da nije Amidža u pitanju ? :lol:

Naravno, Amidza :lol: :lol: :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2015, 01:22

Kao prvo sad da se podpise, TA liga nebi mogla krenut ni za 5 godina.

Kao drugo TA liga da bi krenula mora obezbjedit 600 miliona € (znaci sponzori, TV PRAVA) po sezoni

Sto znaci da bi svaki Tim u toj prvoj ex yuga IMO zagarantovano 37.5miliona € po sezoni plus ulaznice.

Slozice te se da 37.5miliona € plus ulaznice je velka para za svaki klub Iz ex yuge..

Normalno da ova liga mora imat mjesto u euro takmicenju

Prvi IDE u grupnu fazu ls, drugi IDE u play off ls, Treci grupna le, 4 play off le, 5 drugo pretkolo I to je to.

Dinamo partizan CZ Maribor I FCSARAJEVO. Bi najvise profitirali. Unas igraci od igraju dva predkola le I kazu igraci umorni,I malo ozbiljna ekipa LITEX :lolno: zabiju po 10golova, a da se igrala ova liga I da smo igrali sa borusijom m da bi nas izbacili al mozda sa jednim do dva razlike..(uzeli BiH naj vjerovatnije na kosevu)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2015, 01:40

za ovu nasu napacenu ligu je i 12 klubova previse
Sarajevo, Sloboda. Čelik. Velež, Seljo, Uski, Zrinjski, Borac zamislite ligu od ovih 8 klubova i da bi se odjednom morali Seljo, Zrinjski, Borac boriti za opstanak koja bi to liga bila :urnebes:
i zamislite sad da imamo i 2 ligu jedinstvenu pa da u njoj igraju Slavija, Jedinstvo Bihac, Olimpic, Zvijezda, Travnik, Leotar haos haha :D
mada su obe opcije nerealne jer liga sa 8 klubova bi bila ''premala'' jer treba tu ipak igrati i ovi livadari + jos nerealnija je ova 2 liga jedinstvena, jer nisu budale ovi iz rs znaju da jim je jedini ozbiljan klub Borac i da se njihovi ostali klubovi nebi mogli nikako probiti (a mozda bi trazili da imaju zagarantovana 2,3 mjesta u 1 ligi :urnebes: )
sto se tice reg lige manite to ba kao sto su neki vec napisali mi se u toj ligi nebi nista pitali samo bi nas to unazadilo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 09 mar 2015, 01:50

Napravite temu za regionalnu ligu pa tamo pisite o tome. Ne mogu vise da citam... Ta liga je neka vrsta utopije. Nije iskljuceno da ce se nekad pokusati sa tim projektom, ali je smijesno da se sanjaju neki sponzori koji ce baciti 600 miliona € na to. Pa covjece dragi budzet BiH za 2014. iznosio 900M €. :crazy:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 mar 2015, 01:53

Koga ocekujete na golu u Kupu? Ja bi volio Delaca... :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2015, 02:09

Bandovic

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2015, 02:45

Mogao bi Delac da se dokaze Kodri na kup utakmici,vidjet cemo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 mar 2015, 03:53

Daj Meho Plakala da izdominira u srijedu :D :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 mar 2015, 03:55

Dejo 100%
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2015, 04:12

Hocel' ova srijeda vise :kafa: :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2015, 09:10

CIJENE ULAZNICA:
Tribina Sjever - Vedran Puljić
3 KM
Tribina Istok
6 KM
Tribina Zapad
-zatvorena
Tribina Zapad Galerija
10 KM
---------------------
Za 1/4 Finala Kupa BiH vrijede sezonske ulaznice.
Damama besplatan ulaz kao poklon FK Sarajevo za 8. mart - Dan žena.
Besplatan ulaz sa aktivnim članskim kartama djeci do 14 godina uz pratnju roditelja ili druge punoljetne osobe.

slika
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 mar 2015, 09:15

Ako vec reklamirate,postavite i satnicu,skim igramo itd.itd.najbitniji dio izostavljen.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 mar 2015, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 35 gostiju.